Şimdi Ara

şu range rover nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dotum motor hacmi ve yakıt değerlerine bakmadın sanırım :)

3987 cc.

Şehiriçi Yakıt Tüketimi 21,7
    Şehirdışı Yakıt Tüketimi 11,5
    Ortalama Yakıt Tüketimi 15,2

lpg taktırsan... ortalama ş.içi 23 lt dielim 23*2,08=47 tl 100 km.de
    benzini hesaplamıyorum :)
  • ya dağa bayıra çıkmak için
  • 4.0 uzun stroktan dolayı torklu makinadır ama 4.6 ile aynı yakar o yüzden 4.6'yı tercih edin derim, zaten yakıt değerleri de aynı neredeyse.
    99'dan sonra motor yönetim sistemi Lucas'tan Bosch Motronic'e döndü. Basit anlatmak gerekirse 98 öncesi Rangeler sık arıza yapar ama çözümleri ucuzdur, 99 sonrası Rangeler daha sistematiktir arıza potansiyeli eski sisteme göre düşüktür ama parça maliyetleri vs. biraz daha fazladır.
    99 öncesinde sadece arkada çekiş kontrol sistemi varken 99'dan sonra öne de eklenmiş ve dört tekerlekte çekiş kontrol sistemi (TC) standart hale gelmiştir.
    99'a kadar ses sistemi 120Watt/11 kolon iken 99'dan sonra 4.0 SE'de 300Watt/12 kolon, 4.6 HSE'de ise 460Watt 12 kolon (Harman/Kardon) standart hale gelmiştir. Gerçi bana yetmedi 3.500 tl harcadım şimdi yetiyor.
  • TEŞEKKÜR EDERİM.ÖNEMLİ OLAN ÇOK ARIZA ÇIKARIP ÇIKARMAMASI SİZDE DE VARSA ARIZA DURUMUNU SÖYLER MİSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parola32

ya dağa bayıra çıkmak için

dağa bayıra çıkmak için alınır tabiki ama eğer para gani ise neden 98 model.eğer parada sıkıntı varsa neden 4.0 lt hacim.baya çelişkili bana kalırsa...
    dağ bayır diyincede aklıma direk niva geliyor...
  • hastasıyım çok hoşuma gidiyor haftasonu gezerim uludağa arabayla zorlanıyorum hem çıkmaya
  • bugün ilk mesajını yazan ne ara yasklandı ? garip
  • Araç çok temiz duruyor..ah bide öküz gibi yakmasa 2010 model c sınıfı arac alınacağına bu alınır ama yakıt..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.