Şimdi Ara

Şu repçinin sorusuna bakın :))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Repçilerin forumundan alıntıdır . gslisemih nickli üyenin yazdıkları :

slm rap'ci gençlik

size bir sorum olucak... silahsız kuvvetin - sözlerim silahım adlı şarkısında arkadan giren melodinin adını bilen varmı ?

• BAYILIYORUM BU REPÇI HIPHAPÇI TAKIMINA.. KOMEDIDE NUMBER1

• Koptum yaaa muhabbete bak
  • Arkadan giren melodinin adı

• Repçilerin topicte ''babam'' nickli adamın da yazdıkları çok komik bakın derim :

http://forum.donanimhaber.com/m_933202/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herif ismail yk dinliyo
    melodinin adı

• ben de rap'ı severek dinlerim ama öyle topiclere falan giremem...
    hem adam ne güzel soru sormuş işte = "arkadan gelen melodinin adı ne?" diye muhteşem bir soru sormuş...
    cevabı ise çok açık "şarkının kendi melodisi olmasın!"

• " bişey söyleyeyim DJ müziklerini bazen sabittir ... yani bir müzikle birkaç şarkı yapılabilir.. BİLGİNİZE ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 21 Mayıs 2005, 9:34:32 >
  • yaw tamam HaDeS88 kardeş haklısın ama soru bu kadar kabak sorulmaz ki...
    "arkada çalan müziğin orijinal şarkısının adı ne?" gibisinden sorsa içim yanmıyacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

yaw tamam HaDeS88 kardeş haklısın ama soru bu kadar kabak sorulmaz ki...
    "arkada çalan müziğin orijinal şarkısının adı ne?" gibisinden sorsa içim yanmıyacak...

Baha_RIP haklısın galiba kardeŞ... Ne diim İsmail Yk yı RAP sanan varsa bunu normal karşılamak lazım ...

• quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

yaw tamam HaDeS88 kardeş haklısın ama soru bu kadar kabak sorulmaz ki...

Baha_RIP haklısın galiba kardeŞ... Ne diim İsmail Yk yı RAP sanan varsa bunu normal karşılamak lazım ...

• Koptum ya.Napmış adamlar...
    hatta
  • Bence oyle demesının sebebeı bellı:

Hiphop sarkılarda ve rap sarkılarda sample lar arkasına bılındık bazı sytnhler eklenırkı ılgı cekıcı olsun dıye heralde onu belırtmek ıstemıs ama anlatamamıs
  • melodrama sahtiyAN isty sagopa kotaj kajmer yaeeahh mc serkan a.ka. pito dj saruhan istanbul erzurum family sesss
    wack mc ler kaçar bizden işte bu bizim tarmalının gücü dür sende kapılama gücüümüze yanrısın ateşimize düşersin iz sahama içimizdeki hayvan düşünceller ülkemizii katlerder bayara uzuanan eller paracalınır rapin gücüyle patlatırız kafalırını micrafonala benden size namaeler sahitiyan isty sagopa katoj a.k.a mc serkan by and you persscott
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

melodrama sahtiyAN isty sagopa kotaj kajmer yaeeahh mc serkan a.ka. pito dj saruhan istanbul erzurum family sesss
    wack mc ler kaçar bizden işte bu bizim tarmalının gücü dür sende kapılama gücüümüze yanrısın ateşimize düşersin iz sahama içimizdeki hayvan düşünceller ülkemizii katlerder bayara uzuanan eller paracalınır rapin gücüyle patlatırız kafalırını micrafonala benden size namaeler sahitiyan isty sagopa katoj a.k.a mc serkan by and you persscott

abicim Türkçe'yi katlediyosunuz yada sen şimdi bunlari yanlis yazdin yani eger bu sekilde soyluyorlarsa yuh artik
    düşünceller yo yo micrafonla amaniiiiiiiin namaeler hop hop altın top koş yakala evladim dımtıs dımtıs yo yo
    bu arada soruya 10 uzerinden 1500'un karesi

• bu turkcemi.. ben bisi anlamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

melodrama sahtiyAN isty sagopa kotaj kajmer yaeeahh mc serkan a.ka. pito dj saruhan istanbul erzurum family sesss

abicim Türkçe'yi katlediyosunuz yada sen şimdi bunlari yanlis yazdin yani eger bu sekilde soyluyorlarsa yuh artik
    düşünceller yo yo micrafonla amaniiiiiiiin namaeler hop hop altın top koş yakala evladim dımtıs dımtıs yo yo
    bu arada soruya 10 uzerinden 1500'un karesi

yok be dostum rap i görünce dayanamadım yazdım işte katletme felan

sizler daha tayfasnız eline alma micrafonu patlatırım micrafonu kafanda yanıstırım beyin hücrelerini micrafona olursun damarsal hücresel ses liriklerime laf yok anlamıyorsan atışma burası atışma bölgesiü deyil biliyorum ama dayanamıyoum serkanın boku bile olmaz kimse giri artık cıkmış olduğun kabuğuna rap yaptığını sana ma dağıtırım seni bir dizemizle oke istanbull erzurum gelecek daha devamı bu liriklerin daha bunlar artcılar yakında gelecez bımba gibi patlatacaz bütün rap bombalarının pimini cekecez hiip hoop askerlerinin basınada patlatacz teker teker sahtiyan sagopa kajemer giracek yerin dibine cezaya ise ben verecem en buyuk cezayı okey

• altıma yapcam hahahaha

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.