Şimdi Ara

Şu repçinin sorusuna bakın :)))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

yaf bırakın şu rapçi rock çı kavgasını bence artık, hiç gerek yok bunlara.zaten şu an ikisininde bulunduğu yer belli. Rock artık üretim yapamıyo, rap sürekli yükseliyo. Ama bu kavga etmeye değer bi durum değil. Bikaç kendini bilmez açmış yopiği kendilerini teselli ediyolar işte. Gitmeyin üstlerine abisi, oynasın çocuklar, mutlu olsunlar biraz. Bunun neci olduğunla bi ilgisi yok sadece emeğe saygısızlık bu. Konuşup duruyo insanlar. Ben rock da dinlerim ayrıca çok sevdiğim rockçularda var, bu bana rap ten bişe kaybettirmez aksine kazandırır. zaten günümüz sentez günü, harman yapıyo millet harıl harıl. LINKIN PARK / JAY Z. alın size en güzel örnek. BIRAKIN KAVGA ETMEYİ.

rap rock kavga içinde deildir birkaç özenti arkdaş gruplaşma içindedir..örnek pek ii olmamış linkin nu metal bi grup rap e kaçıyor.. aerosmith rundmc örnegi daha iyi olurdu..

• quote:

Orjinalden alıntı: helloween

quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

hepiminiz ya rockçu yada popcusunuz.Aklınızda uçmuşsunuz..
    Şarkı uyuşturucuya karşı ve başında adam konuşuyo.Sonra müzik başlıyo.
    Bunu anlatmak istemiş ama siz hemen konuyu başka yerlere çekmişssiniz.
    Daha nası yazıldığını bilmiyosunuz rep değil "RAP"!! Coolluk olsun diye rap'le dalga geçiyosunuz.
    Ama o sizin düşünceleriniz biz sizinle uğraşmıyoruz.Siz konuşa durun..
    aranızda otherside diye bi özürlü vardı ona da ağzının payını verdim.
    Ve hellowen,gerko ve diğerleri dalga geçiyosunuz küfür duyunca terbiyeli takılıyosunuz.ben size şaşıyorum nası böyle ikiyüzlü olabiliyosunuz.
    helloween sen böyle bi genelleme yapınca noluyo??Gitarı çalma yeteneğin mi yükseliyo??
    Böyle havlamaya devam edin,rap'i çekemiyosunuz işte!!
    ALIN SİZE GENELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ban all you!

kimsenin havalandığı felan yok. ayrıca ben rockcu ve popcu felanda deilim. şunuda soylemekten çekinmem "rap müzik deildir". müzik olabilmesi için içinde küfür ve argo kelimeler barındırmaması gerekir. ve rap gibi konusma tarzlarında ne duygudan nede eğlenceden eser vardır. rap tamamiyle kendini farklı gormek isteyen insanların(senin gibi) oynadığı sahte bir oyundur. lütfen kendinizi kandırmayın. ceza uyuşturucu anlatıyormuş.. banane ya? ben müzikmi dinliyecem yoksa uyuşturucu saçmalıklarınımı? ceza ve o sagopa kajmer gibilerin ne müzik nede ses yetenekleri yoktur. üstüne basa basa soyluyorum. sen ceza hayranıysan bende depeche mode ve elektronik müzik hayranıyım. mesela depeche mode - strangelove dinle ardındanda cezanın uyuşturucu saçmalıklarını veya nebiliyim 1şarkısı dinle. aradaki farkları sende goreceksin. adamlar 1kere lyrics özürlüsü. söz yazmadan anladıkları yok sizin gibi insanların kendinizi farklı hissetmeniz için size yazdığı şarkılar işte. bak senin için bazı şarkı sözlerini seçtim dm 'dan gir bak biraz sanat gör.http://helloween.8bit.co.uk/somelyrics.txt

küfür=hür kültür.. written by sago..

• quote:

quote:

Daha nası yazıldığını bilmiyosunuz rep değil "RAP"!! Coolluk olsun diye rap'le dalga geçiyosunuz.
    Ve hellowen,gerko ve diğerleri dalga geçiyosunuz küfür duyunca terbiyeli takılıyosunuz.ben size şaşıyorum nası böyle ikiyüzlü olabiliyosunuz.
    helloween sen böyle bi genelleme yapınca noluyo??Gitarı çalma yeteneğin mi yükseliyo??

kimsenin havalandığı felan yok. ayrıca ben rockcu ve popcu felanda deilim. şunuda soylemekten çekinmem "rap müzik deildir". müzik olabilmesi için içinde küfür ve argo kelimeler barındırmaması gerekir. ve rap gibi konusma tarzlarında ne duygudan nede eğlenceden eser vardır. rap tamamiyle kendini farklı gormek isteyen insanların(senin gibi) oynadığı sahte bir oyundur. lütfen kendinizi kandırmayın. ceza uyuşturucu anlatıyormuş.. banane ya? ben müzikmi dinliyecem yoksa uyuşturucu saçmalıklarınımı? ceza ve o sagopa kajmer gibilerin ne müzik nede ses yetenekleri yoktur. üstüne basa basa soyluyorum. sen ceza hayranıysan bende depeche mode ve elektronik müzik hayranıyım. mesela depeche mode - strangelove dinle ardındanda cezanın uyuşturucu saçmalıklarını veya nebiliyim 1şarkısı dinle. aradaki farkları sende goreceksin. adamlar 1kere lyrics özürlüsü. söz yazmadan anladıkları yok sizin gibi insanların kendinizi farklı hissetmeniz için size yazdığı şarkılar işte. bak senin için bazı şarkı sözlerini seçtim dm 'dan gir bak biraz sanat gör.http://helloween.8bit.co.uk/somelyrics.txt

CevaP verrrr hahaha

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

quote:

küfür=hür kültür.. written by sago..

tabiki sevgili kardeşim senin verdiğin örnekte güzel. Ben sentez olayına örnek verdim yani sadece rock rap karması olsun diye değil. mesela, Mahsun Kırmızıgül ve Cem Karaca da bi sentezdir. Yani biliyorum Linkin Park ın ne tarz olduğunu. Yinede verdiğin örnek için teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

yaf bırakın şu rapçi rock çı kavgasını bence artık, hiç gerek yok bunlara.zaten şu an ikisininde bulunduğu yer belli. Rock artık üretim yapamıyo, rap sürekli yükseliyo. Ama bu kavga etmeye değer bi durum değil. Bikaç kendini bilmez açmış yopiği kendilerini teselli ediyolar işte. Gitmeyin üstlerine abisi, oynasın çocuklar, mutlu olsunlar biraz. Bunun neci olduğunla bi ilgisi yok sadece emeğe saygısızlık bu. Konuşup duruyo insanlar. Ben rock da dinlerim ayrıca çok sevdiğim rockçularda var, bu bana rap ten bişe kaybettirmez aksine kazandırır. zaten günümüz sentez günü, harman yapıyo millet harıl harıl. LINKIN PARK / JAY Z. alın size en güzel örnek. BIRAKIN KAVGA ETMEYİ.

rap rock kavga içinde deildir birkaç özenti arkdaş gruplaşma içindedir..örnek pek ii olmamış linkin nu metal bi grup rap e kaçıyor.. aerosmith rundmc örnegi daha iyi olurdu..

Tabiki sevgili kardeşim senin verdiğinde güzel bi örnek. Ben sentez örneği verdim Rap Rock örneği değil yani.
    Mesela, Mahsun kırmızıgül-Cem Karaca sentezi de güzel bi örnektir. Sentez bu hangi dalda olduğu mesele değil. Örneğin için teşekkür ederim

• oek ben yanlıhş anlamışım.. ama senin werdigin örnek number one (cem karcayı çok seferim )
  • Biraz daha zorlarsanız kilitlenir bu topik yeter yahu
  • funkstar bu ne yaw resmen dalga geçmek için topic açtımlar hocam ya konu dışına taşınsın yada kitlensin bu ne yae dünyanın kabul ettiği bir müzik türüne kim rap müzik mi vs die takılıyo yaw açın mtvyide cevabını öğrenin Ok.
  • editlenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babam -- 23 Mayıs 2005, 12:55:14 >
  • rapciler heryerde kendilerini söyledikleri küfürlerle belli ediyorlar

bunun bi örneğide aşağıda belirttiğim yondedir

^
    ^
    ||
    ||
    ||
  • editlenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozz -- 23 Mayıs 2005, 12:55:33 >
  • tarafımdan kilitlenmiştir...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.