Şimdi Ara

Şu repçinin sorusuna bakın :)))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

melodrama sahtiyAN isty sagopa kotaj kajmer yaeeahh mc serkan a.ka. pito dj saruhan istanbul erzurum family sesss
    wack mc ler kaçar bizden işte bu bizim tarmalının gücü dür sende kapılama gücüümüze yanrısın ateşimize düşersin iz sahama içimizdeki hayvan düşünceller ülkemizii katlerder bayara uzuanan eller paracalınır rapin gücüyle patlatırız kafalırını micrafonala benden size namaeler sahitiyan isty sagopa katoj a.k.a mc serkan by and you persscott

abicim Türkçe'yi katlediyosunuz yada sen şimdi bunlari yanlis yazdin yani eger bu sekilde soyluyorlarsa yuh artik
    düşünceller yo yo micrafonla amaniiiiiiiin namaeler hop hop altın top koş yakala evladim dımtıs dımtıs yo yo
    bu arada soruya 10 uzerinden 1500'un karesi

yok be dostum rap i görünce dayanamadım yazdım işte katletme felan

sizler daha tayfasnız eline alma micrafonu patlatırım micrafonu kafanda yanıstırım beyin hücrelerini micrafona olursun damarsal hücresel ses liriklerime laf yok anlamıyorsan atışma burası atışma bölgesiü deyil biliyorum ama dayanamıyoum serkanın boku bile olmaz kimse giri artık cıkmış olduğun kabuğuna rap yaptığını sana ma dağıtırım seni bir dizemizle oke istanbull erzurum gelecek daha devamı bu liriklerin daha bunlar artcılar yakında gelecez bımba gibi patlatacaz bütün rap bombalarının pimini cekecez hiip hoop askerlerinin basınada patlatacz teker teker sahtiyan sagopa kajemer giracek yerin dibine cezaya ise ben verecem en buyuk cezayı okey

o yeah comen :D
    patlat patlat gebert desssssssssss ucur onlari hehehehehe

• dostum gel sene sen rap haber e yaw valla yazık senin gibiler burada harcanıyor bosa yaa gel sende baya güzel ortam var orada
  • türkçe rapı hiç sevmiyooooooooom

çok komik ya adam ağzına ne gelirse sölüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çimuanos -- 21 Mayıs 2005, 12:47:37 >
  • yaf noluyo dostlar burda. bu ne geyiktir Allah aşkına biri gelmiş bi kişinin lafını bütün rap çilere mal edip dalga geçiyo aklınca, diğeri gelmiş hiçbi işe yaramadığını bile bile freestyle yazıyo forumlara, iki kelimeyide bir araya getiremiyo.
    RAP İ REZİL ETMEYE ÇALIŞANLARA
    KENDİ ...INDAKİ PİSLİĞİ GÖRMEDEN İNSANLARA DALAŞANLARA
    RAP Çİ ROCK ÇI AYRIMI YAPIP KAFA ÜTÜLEYENLERE
    ELEŞTİRİLERİ YAPICI DEĞİL YIKICI OLANLARA
    GİDİN BİRAZ FAYDALI İŞLERLE UĞRAŞIN

• bari ben cevap vereyim bu soruya gerçi arkadan girmiyor o melodi önden giriyor.
    Melodinin adı hatta türkünün adı güle yağ değdi.
  • LİRİKLERİM RAP E LAF ATNALARA KIL CELERİM NBAĞIRITIIRM YEDİRİM ONLARA KENDİ KILLAIRNI SOKRAIM TARMALIYI DAYANAMAZSIN ACISINA RAPE LAF ATANALRA İSE MAHKLEME HAZIR AJKIM İSE BEN KALEMİ KIRILIDI ARTIK BU KARAR SENİN ÖLÜM İLANIN KAÇAMASIN ELİN KOLUN BAPLI NE KIRAC NE DİĞERLERİ YIOLDIRMAZ BİZLERİ ONLARIN HAZIR CARMIKLARI ARTIK ASILDINIZ SESİNİZ CIKAMZ MOS MOR OLDUNUZ KARSIMIZDA KAZINALAN ZAFERLER RAPİN RAP 1 NUMARADIR YAZIN BUNU TUM DUNYA AKLINA İŞTE BU BEN VE TUM RAPCİLER ADINA BENDEN ARMAĞAN OLSUN KISAKNMASINLAR RAPİ REKLAM YAPARAK PARA KAZANMASINLAR İŞTE BUNLAR İT LER DİR
  • quote:

LİRİKLERİM RAP E LAF ATNALARA KIL CELERİM NBAĞIRITIIRM YEDİRİM ONLARA KENDİ KILLAIRNI SOKRAIM TARMALIYI DAYANAMAZSIN ACISINA RAPE LAF ATANALRA İSE MAHKLEME HAZIR AJKIM İSE BEN KALEMİ KIRILIDI ARTIK BU KARAR SENİN ÖLÜM İLANIN KAÇAMASIN ELİN KOLUN BAPLI NE KIRAC NE DİĞERLERİ YIOLDIRMAZ BİZLERİ ONLARIN HAZIR CARMIKLARI ARTIK ASILDINIZ SESİNİZ CIKAMZ MOS MOR OLDUNUZ KARSIMIZDA KAZINALAN ZAFERLER RAPİN RAP 1 NUMARADIR YAZIN BUNU TUM DUNYA AKLINA İŞTE BU BEN VE TUM RAPCİLER ADINA BENDEN ARMAĞAN OLSUN KISAKNMASINLAR RAPİ REKLAM YAPARAK PARA KAZANMASINLAR İŞTE BUNLAR İT LER DİR

• burası forumda müzik bölgesi küfür bölgesi değil. tüm repcilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

burası forumda müzik bölgesi küfür bölgesi değil. tüm repcilere

bak şimdi tüm rapçilere deme bende rapçıyım ama küfüre karşıyım ayrıca türk rap ini de sevmem
    genelleme yaptığın için asıl sana
  • rap bir müzik türü deildir ewt genelleme yaptım tüm rapçiler aynı
  • DOĞRUDUR DOSTUM KUSURA BAKMAYIN NE BİLİM YA TUTAMIYORUM KENDİMİ VALLA
    YA UYURIN İÇİN SAOL DOSTUM RAPE KALKAN ELLER KIRILISN KOPSUN PARCALANSIN SON SÖZÜM BU BEN OC DE YİM ARKADAŞALR
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

rap bir müzik türü deildir ewt genelleme yaptım tüm rapçiler aynı

hadi oradan
  • ye ye yeahh rap bir müzik deyildir yasam ın ta kendisidir oke pasif davranıpta durma aktif yılların emeği var burada okey laf atma rape ekmek bıçayığla dalrım alayına isyanı basarım oke liriklerim tüm rapciler adına ..:D
  • ya beni sinir etmiyin rAP E karsı adam aakkılı konuşun mesalla kırac seeefsizin teki rap sanıtına laf atıp spukilasyan yaratarak adından bahsettirn bir itin tekidir bence işte bu onların reklam anlayısıdır yani bilip bilmeden laf atmayın ben buralardayım haa bir de kayahan araba mı ne verecekmişş albunmune alanlar arsaında cekilişle 89 milyardı galiba işte satılmayınca bunlara baş vuruyorlar bu cins santkarlar sanatker diyorum aama kırac bir hırsız dır bunuda bilin albumlşerin coğusunda eski turküler var yani bestesi az onutmayın bunu
  • hepiminiz ya rockçu yada popcusunuz.Aklınızda uçmuşsunuz..
    Şarkı uyuşturucuya karşı ve başında adam konuşuyo.Sonra müzik başlıyo.
    Bunu anlatmak istemiş ama siz hemen konuyu başka yerlere çekmişssiniz.
    Daha nası yazıldığını bilmiyosunuz rep değil "RAP"!! Coolluk olsun diye rap'le dalga geçiyosunuz.
    Ama o sizin düşünceleriniz biz sizinle uğraşmıyoruz.Siz konuşa durun..
    aranızda otherside diye bi özürlü vardı ona da ağzının payını verdim.
    Ve hellowen,gerko ve diğerleri dalga geçiyosunuz küfür duyunca terbiyeli takılıyosunuz.ben size şaşıyorum nası böyle ikiyüzlü olabiliyosunuz.
    helloween sen böyle bi genelleme yapınca noluyo??Gitarı çalma yeteneğin mi yükseliyo??
    Böyle havlamaya devam edin,rap'i çekemiyosunuz işte!!
    ALIN SİZE GENELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ban all you!

• Funkstar sence kilitlenmesi gereken konu bu değilmi???
    Adam müzik bölümüne dalga geçmek için topic koyuyo??
    Sen burda gelip yanlış söylemiş falan diyosun!?!?!??
  • ''REP'' bir kere müzik değil ki nesini çekemeyeceğiz ? Enstrüman olmayan tımbırtıya ne zamandan beri müzik deniyor ?
  • Bari sus biraz kendinden utan sen müzik kültürünü anlamadan kime laf atıyosun ki????
    Enstüraman olup olmadığını bilmiyrum ama dj setup'lar,turntable ler mixman'lar bunlar da çok güzel arkaplan müikleri yapıyo.Senin gitarından da daha kapsamlı daha fazla çeşit müzik içeriyo.Sus ve kal öyle, Nası bi insansın anlamıyorum ki
    Sen bi kere bana şunun cevabını ver:
    Sen hangi akılla buraya adamla dalga geçmek için topic açıyosun??Neden yani??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Selamlar !

Repçilerin forumundan alıntıdır . gslisemih nickli üyenin yazdıkları :

slm rap'ci gençlik

size bir sorum olucak... silahsız kuvvetin - sözlerim silahım adlı şarkısında arkadan giren melodinin adını bilen varmı ?

• quote:

LİRİKLERİM RAP E LAF ATNALARA KIL CELERİM NBAĞIRITIIRM YEDİRİM ONLARA KENDİ KILLAIRNI SOKRAIM TARMALIYI DAYANAMAZSIN ACISINA RAPE LAF ATANALRA İSE MAHKLEME HAZIR AJKIM İSE BEN KALEMİ KIRILIDI ARTIK BU KARAR SENİN ÖLÜM İLANIN KAÇAMASIN ELİN KOLUN BAPLI NE KIRAC NE DİĞERLERİ YIOLDIRMAZ BİZLERİ ONLARIN HAZIR CARMIKLARI ARTIK ASILDINIZ SESİNİZ CIKAMZ MOS MOR OLDUNUZ KARSIMIZDA KAZINALAN ZAFERLER RAPİN RAP 1 NUMARADIR YAZIN BUNU TUM DUNYA AKLINA İŞTE BU BEN VE TUM RAPCİLER ADINA BENDEN ARMAĞAN OLSUN KISAKNMASINLAR RAPİ REKLAM YAPARAK PARA KAZANMASINLAR İŞTE BUNLAR İT LER DİR

Sen küçücük boyunla ne yapacan yaw??
    Mc olmuş abisi bırakın eğlensin
    Ceza'ya,Sagopa'ya Sahtiyan'a diss mis atamassın sen burdan.
    Ne sanıyosunki kendini.
    Daha düzgün yazı yazamıyo diss hazırlıyo.
    yok ajkım,spukilasyan,bıçayıyla,deyil..
    bari liriklerim deme ordan burdan duyduğun şeylerin toplamasını yapmışsın herkese laf atıyosun.
    Tüm rapciler adına deme bizim topiğe de uğrama nesin sen yaw????

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.