Şimdi Ara

Şu repçinin sorusuna bakın :)))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: freeman90

Bari sus biraz kendinden utan sen müzik kültürünü anlamadan kime laf atıyosun ki????
    Enstüraman olup olmadığını bilmiyrum ama dj setup'lar,turntable ler mixman'lar bunlar da çok güzel arkaplan müikleri yapıyo.Senin gitarından da daha kapsamlı daha fazla çeşit müzik içeriyo.Sus ve kal öyle, Nası bi insansın anlamıyorum ki
    Sen bi kere bana şunun cevabını ver:
    Sen hangi akılla buraya adamla dalga geçmek için topic açıyosun??Neden yani??

Turntable'ların ve mixman'lerin ''REP'' ile ne alakası var ? Sen daha o aletlerin techno müzik aletleri olduğunu bilmiyorsan yapacak bişi yok .

Allahım ... Allahım ... Hayır !!! Hayır !!! Hayır !!!

...

Bir ''REP''çi ile muhatap oldum . Utanıyorum kendimden

• quote:

Orjinalden alıntı: bozz

herif ismail yk dinliyo
    melodinin adı

ismail YK ya Ceza Ogeday dan sonra en iyi rapci demişti ikisinide aşağılamak için demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walqie -- 21 Mayıs 2005, 21:00:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

quote:

Bari sus biraz kendinden utan sen müzik kültürünü anlamadan kime laf atıyosun ki????
    Enstüraman olup olmadığını bilmiyrum ama dj setup'lar,turntable ler mixman'lar bunlar da çok güzel arkaplan müikleri yapıyo.Senin gitarından da daha kapsamlı daha fazla çeşit müzik içeriyo.Sus ve kal öyle, Nası bi insansın anlamıyorum ki

Turntable'ların ve mixman'lerin ''REP'' ile ne alakası var ? Sen daha o aletlerin techno müzik aletleri olduğunu bilmiyorsan yapacak bişi yok .

...

senin müzik aletlerinde hiç bilgin yok.Techno müzik yapılıyo diye rap de kullanılmaz mı bu?(Rep değil rap!!!)
    Her ezik metalcinin(Çoğu metalciyi severim ama bunları asla!!) yaptığı gibi "ah bir rapciyle muhattap oldum aman tanrım hayır olmaz allahım allahım naptım ben" veya"sen çok boş bi insansın,sen sorunlusun,ne alakası var,rapciler ezik ve özentidir" gibi lafları kullanmışsın.Senden de bunu beklerdim zaten.

• quote:

quote:

...

öküz rap rep diye yazılmaz ayrıca Techno müzik rap den sonra ortaya çıktı belirtiim benim mısır tanesi beyinli salak arkadaşım ve kendinden utanıyosan niye cvp yazıon

• quote:

quote:

...

ııyyy turntable in rep le ne alakası war diyorsun..abi dinlemiyosan ne yorum yapıyorsun..ha bu arada turntable ne biliyormusun..

• quote:

Selamlar !

Repçilerin forumundan alıntıdır . gslisemih nickli üyenin yazdıkları :

slm rap'ci gençlik

size bir sorum olucak... silahsız kuvvetin - sözlerim silahım adlı şarkısında arkadan giren melodinin adını bilen varmı ?

bide o şarkıdaki melodi başka şarkıdan alıntı o şarkının adını soruyordur arkdaş sizin kadar gerizekalı değil

• quote:

Orjinalden alıntı: walqie

quote:

quote:

...

öküz rap rep diye yazılmaz ayrıca Techno müzik rap den sonra ortaya çıktı belirtiim benim mısır tanesi beyinli salak arkadaşım ve kendinden utanıyosan niye cvp yazıon

adam her ne kadar bilinçsiz şeyler yazdıysa bile adama mısır beyinli salak demiyelim..
    belqi bilmio turntablei..

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: walqie

quote:

quote:

...

adam her ne kadar bilinçsiz şeyler yazdıysa bile adama mısır beyinli salak demiyelim..
    belqi bilmio turntablei..

ya abi bilmeden konuşup beni deli etmesin yeter

• öğrenecek abisi ögrenecek
  • inşallah öğrenir
  • quote:

Repçilerin topicte ''babam'' nickli adamın da yazdıkları çok komik bakın derim :

http://forum.donanimhaber.com/m_933202/tm.htm

bunda haklısın Ceza dinleyen adam bu paçozları onla aynı anda nasıl dinler
  • yaf bırakın şu rapçi rock çı kavgasını bence artık, hiç gerek yok bunlara.zaten şu an ikisininde bulunduğu yer belli. Rock artık üretim yapamıyo, rap sürekli yükseliyo. Ama bu kavga etmeye değer bi durum değil. Bikaç kendini bilmez açmış yopiği kendilerini teselli ediyolar işte. Gitmeyin üstlerine abisi, oynasın çocuklar, mutlu olsunlar biraz. Bunun neci olduğunla bi ilgisi yok sadece emeğe saygısızlık bu. Konuşup duruyo insanlar. Ben rock da dinlerim ayrıca çok sevdiğim rockçularda var, bu bana rap ten bişe kaybettirmez aksine kazandırır. zaten günümüz sentez günü, harman yapıyo millet harıl harıl. LINKIN PARK / JAY Z. alın size en güzel örnek. BIRAKIN KAVGA ETMEYİ.
  • waşşş ne olmustur burlara sabah uğramazdı yaww burlara ne iş ya bu rap 1 numara arkadaş sen admin misin beni kovmaya calısıyorusn bırak o işi bilnler yapsın evet dısss atıyorumm da nerden biliyorsunn benim küçük olduğumu hangi akla dayanarak yazabiliyorsun klavyem fazla iyi değil dir ama lirillee laf etme alırım seni kara dumanlı pençemin altına o zaman görür sün buyuk kim küçük kim rap e laf yok o kadar....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

LİRİKLERİM RAP E LAF ATNALARA KIL CELERİM NBAĞIRITIIRM YEDİRİM ONLARA KENDİ KILLAIRNI SOKRAIM TARMALIYI DAYANAMAZSIN ACISINA RAPE LAF ATANALRA İSE MAHKLEME HAZIR AJKIM İSE BEN KALEMİ KIRILIDI ARTIK BU KARAR SENİN ÖLÜM İLANIN KAÇAMASIN ELİN KOLUN BAPLI NE KIRAC NE DİĞERLERİ YIOLDIRMAZ BİZLERİ ONLARIN HAZIR CARMIKLARI ARTIK ASILDINIZ SESİNİZ CIKAMZ MOS MOR OLDUNUZ KARSIMIZDA KAZINALAN ZAFERLER RAPİN RAP 1 NUMARADIR YAZIN BUNU TUM DUNYA AKLINA İŞTE BU BEN VE TUM RAPCİLER ADINA BENDEN ARMAĞAN OLSUN KISAKNMASINLAR RAPİ REKLAM YAPARAK PARA KAZANMASINLAR İŞTE BUNLAR İT LER DİR

Sen küçücük boyunla ne yapacan yaw??
    Mc olmuş abisi bırakın eğlensin
    Ceza'ya,Sagopa'ya Sahtiyan'a diss mis atamassın sen burdan.
    Ne sanıyosunki kendini.
    Daha düzgün yazı yazamıyo diss hazırlıyo.
    yok ajkım,spukilasyan,bıçayıyla,deyil..
    bari liriklerim deme ordan burdan duyduğun şeylerin toplamasını yapmışsın herkese laf atıyosun.
    Tüm rapciler adına deme bizim topiğe de uğrama nesin sen yaw????

BAK DOSTUM SANA TEK SÖZÜM ÖZENTİSİN ÇÜNKÜ İMZANDAN BELLİ OLUYOR
    BİRDE BIÇAĞI HAKİM SPİKLASYON ONLARDA KALVYE SURŞMESİ İŞTE DİL SÜRŞMESİ GİBİ ÜSTELİK BEN ÖYLE BASİT FORUMLARA İLGİLENMİYORUM SARMIYOR BENİ BASİT İNSANLAR VAR ÇÜNKÜ BİRDE SON OLARAK TURGAY K YI SEVERİM SAGOPA YA LAFINI KOYUYO BAYA GÜZEL

• quote:

hepiminiz ya rockçu yada popcusunuz.Aklınızda uçmuşsunuz..
    Şarkı uyuşturucuya karşı ve başında adam konuşuyo.Sonra müzik başlıyo.
    Bunu anlatmak istemiş ama siz hemen konuyu başka yerlere çekmişssiniz.
    Daha nası yazıldığını bilmiyosunuz rep değil "RAP"!! Coolluk olsun diye rap'le dalga geçiyosunuz.
    Ama o sizin düşünceleriniz biz sizinle uğraşmıyoruz.Siz konuşa durun..
    aranızda otherside diye bi özürlü vardı ona da ağzının payını verdim.
    Ve hellowen,gerko ve diğerleri dalga geçiyosunuz küfür duyunca terbiyeli takılıyosunuz.ben size şaşıyorum nası böyle ikiyüzlü olabiliyosunuz.
    helloween sen böyle bi genelleme yapınca noluyo??Gitarı çalma yeteneğin mi yükseliyo??
    Böyle havlamaya devam edin,rap'i çekemiyosunuz işte!!
    ALIN SİZE GENELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ban all you!

kimsenin havalandığı felan yok. ayrıca ben rockcu ve popcu felanda deilim. şunuda soylemekten çekinmem "rap müzik deildir". müzik olabilmesi için içinde küfür ve argo kelimeler barındırmaması gerekir. ve rap gibi konusma tarzlarında ne duygudan nede eğlenceden eser vardır. rap tamamiyle kendini farklı gormek isteyen insanların(senin gibi) oynadığı sahte bir oyundur. lütfen kendinizi kandırmayın. ceza uyuşturucu anlatıyormuş.. banane ya? ben müzikmi dinliyecem yoksa uyuşturucu saçmalıklarınımı? ceza ve o sagopa kajmer gibilerin ne müzik nede ses yetenekleri yoktur. üstüne basa basa soyluyorum. sen ceza hayranıysan bende depeche mode ve elektronik müzik hayranıyım. mesela depeche mode - strangelove dinle ardındanda cezanın uyuşturucu saçmalıklarını veya nebiliyim 1şarkısı dinle. aradaki farkları sende goreceksin. adamlar 1kere lyrics özürlüsü. söz yazmadan anladıkları yok sizin gibi insanların kendinizi farklı hissetmeniz için size yazdığı şarkılar işte. bak senin için bazı şarkı sözlerini seçtim dm 'dan gir bak biraz sanat gör.http://helloween.8bit.co.uk/somelyrics.txt

• gülmekten geberdim yaw. delinin biri foruma bütün forum çıkaramamış
  • quote:

quote:

quote:

LİRİKLERİM RAP E LAF ATNALARA KIL CELERİM NBAĞIRITIIRM YEDİRİM ONLARA KENDİ KILLAIRNI SOKRAIM TARMALIYI DAYANAMAZSIN ACISINA RAPE LAF ATANALRA İSE MAHKLEME HAZIR AJKIM İSE BEN KALEMİ KIRILIDI ARTIK BU KARAR SENİN ÖLÜM İLANIN KAÇAMASIN ELİN KOLUN BAPLI NE KIRAC NE DİĞERLERİ YIOLDIRMAZ BİZLERİ ONLARIN HAZIR CARMIKLARI ARTIK ASILDINIZ SESİNİZ CIKAMZ MOS MOR OLDUNUZ KARSIMIZDA KAZINALAN ZAFERLER RAPİN RAP 1 NUMARADIR YAZIN BUNU TUM DUNYA AKLINA İŞTE BU BEN VE TUM RAPCİLER ADINA BENDEN ARMAĞAN OLSUN KISAKNMASINLAR RAPİ REKLAM YAPARAK PARA KAZANMASINLAR İŞTE BUNLAR İT LER DİR

Sen küçücük boyunla ne yapacan yaw??
    Mc olmuş abisi bırakın eğlensin
    Ceza'ya,Sagopa'ya Sahtiyan'a diss mis atamassın sen burdan.
    Ne sanıyosunki kendini.
    Daha düzgün yazı yazamıyo diss hazırlıyo.
    yok ajkım,spukilasyan,bıçayıyla,deyil..
    bari liriklerim deme ordan burdan duyduğun şeylerin toplamasını yapmışsın herkese laf atıyosun.
    Tüm rapciler adına deme bizim topiğe de uğrama nesin sen yaw????

BAK DOSTUM SANA TEK SÖZÜM ÖZENTİSİN ÇÜNKÜ İMZANDAN BELLİ OLUYOR
    BİRDE BIÇAĞI HAKİM SPİKLASYON ONLARDA KALVYE SURŞMESİ İŞTE DİL SÜRŞMESİ GİBİ ÜSTELİK BEN ÖYLE BASİT FORUMLARA İLGİLENMİYORUM SARMIYOR BENİ BASİT İNSANLAR VAR ÇÜNKÜ BİRDE SON OLARAK TURGAY K YI SEVERİM SAGOPA YA LAFINI KOYUYO BAYA GÜZEL

@serkan1216
    Özentilik nerden çıktı şimdi yeter sıkıldım bu lafdan herkes birbirine bunu söyler oldu ben senin gibi millete laf atmıyom cezaya sagopaya falan.Rap de yapmıyorum.Sadece dinliyorum ve sevdiğim rapcileri yazdım.laf atmak için illa bişe bulmak zorundasın demi.Yanlış yazma değil seninki bilmiyosun düzgününü spekülasyona spikliasyan yazmıssın.e taa sağda ii en solda nawsı olcak anlamadım neyse...

@helloween
    Rap müzik değildir denir mi ya?Hangi zihniyetle söyledin bunu?Farklı görmek isteyenlerin müziği diyosun artık bunun ödül törenleri çıkmış (müzik! ödülleri dağıtılıyo) sen rap müzik türü değil diyosun.Ceza'nın yaptığı iyi bişe uyuşturucuya karşı sana ne zararı var ki saçmalıkmış kaç kişi öldü uyuşturucu yüzünden.Sen elktronik müziğini dinlerken kaç çocuk ölmüştür.Dedpeche mode u biliyorum bana hiç bi müzik zevki vermiyo öyle dinliyorum hiçde güzel değil.Ama ben saygılıyım.Elektronik Müzik nedir ki?Sadece ceza'nın holocaust şarkısında 285 tane birbirinden farklı söcük var ve hepsi anlamlı, hepsi anlamı olan düzgün cümleleri oluşturuyo...Lyric de en zengin müzik dalıdır RAP!!!Siteye hiç girmiycem depeche mode falan beni sıkar söz yok bişe yok anca müzik bende onu sevmiyorum.bari biraz saygılı ol rap'i araştır.Ben senin elektronik müziğini kabulleniyorum ama sevmiyorum.

kaç yıldır adına 2pac la eminemle tech nine la cezayla sagopayla ödül törenleri düzenlenen rap'e müzik türü değil denilmez yani sana gülerler!!!

• walla bana helal ya baya ucurdum forumu bende dinlerim de söylerimde grafiti de atarım ama breake dans yapamam işte bunu öğrenemedim ama öğrecem zaman la sende baya sıkkı biriymişsin bende ingilizce az ama rusca var bende onun yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 22 Mayıs 2005, 1:55:40 >
  • ?¿?¿?¿Amacını da anlamış olduk
    Cİddi bi soru sorcam ama lütfen yavaş ve güzel yaz:
    Sen neden ünlü rapcilere diss atıyosun burada?Hepsini tek tek söyle,Ceza,Sagopa,Fuat...Neden yani?
    İlk Grafitilerim:
     Şu repçinin sorusuna bakın :))))

Şu repçinin sorusuna bakın :))))

Baştan söyliyim ben bi sanatçıyı çok seversem heryerde onu önplana çıkarırım bu yüsden bana özenti demeyi kesin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 22 Mayıs 2005, 1:58:02 >

• ama sen hep diss atan adamları seviyosun sen disser sın mc çeneyi hiç sevmem turgay k. süper.Ceza uyuşturucu almıyo en yakın arkadaşlarından biriyle konuştum Yunus Emre'yle..Sagopa aşırı bağımlı diğerleri hiç uğraşmıyo.Havalı değiller sen öyle görmek istiyosun 3-4 demo yap diss olmayan onu ceza'ya bi şekilde ulaştır inan sana yardım etmeye çalışır.Meclis-İ ala şarkısında hiç ünlü olmayan kişileri söylüyo yeni albümünde sende onlardan biri olabilrisin.Lütfen böyle yapmayın..Sagopaya ne derseniz diyin ama Ceza çok çalıştı biraz saygı!!ZAten o Fuat'ı seviyo Fuatla çalışıyo sen Ceza'yı niye sevmiyosunki...?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.