Şimdi Ara

Şu resimdeki 1. ve 3. vites nasıl ayırt ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru açık geçen nette gordum galiba mitsubishi fuso vitesi merak ettim acaba boştayken 3 le 1. vitesi nasıl ayırt edliyor?Not: N 4 le 5 in ortasında yerleşiyor
     Şu resimdeki  1. ve 3. vites nasıl ayırt ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpazan45 -- 12 Ağustos 2014; 20:36:03 >

• Gayet acik degilmi cevap sizce de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalpazan45 K kullanıcısına yanıt
    Eski 302 lerin vites düzenine benziyor. 302 lerde araç boşken genelde 2. vitesle kalkılırdı, bunda da öyledir her halde.
  • O zaman 1 vites neden var?benim tahminim 1. vites sadece yüklüyken ve ya rampada kalkış yapmak kullanılıyor araç hareket ettimi 2 sonra den sonra zaten vitesi geri çektinmi direkt 3. e geçiyor öyle devam ediyor hareket halindeyken herhalde vitesi 2 ye kadar indirile biliniyor.ama tahmin ediyorum tabii.....
  • kalpazan45 K kullanıcısına yanıt
    1. vites bence de yük vitesi, düz yollarda pek kullanılmaz.
  • Tokatlamak lazım bunu
  • Zaten motor gucu yuksek araclarda 1. vites pek kullanilmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vites kolunu bosta iken kendine dogru çekınce 3. Vitese geçer. 1. . Vitese takmak için bosta iken az sola itip geriye çekince 1 nci vitese geçer. Bazı araçların vites kolunda yazı olmuyor onlarda 1. Ve geri vitesi bulana kadar birkaç deneme yapmak gerekiyor. Öyle durumlarda önünde ve arka tarafında kaliteli araç olmamasına dua edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla mitsubishi bilmem ama bizde 6 vites hyundai h100 açık kasa kamyone var yüklü olsa bile alıştım 2. viteste kaldırıyorum hiç boğulma falanda olmuyor açıkcası :D
  • alışana kadar 3 le kalkış yaparsın
  • Sen alışana kadar aracı bayıra park et, direk 4 ile kalk
  • halıda sürme altı sürter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.