Bildirim
Şu resmime yorum yaparmısınız lütfen?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
DSLR Kullandığınızı varsayıyorum.
White Balance olarak bildiğimiz beyaz dengesini 5000 kelvin üzerine çıkararak daha sıcak tonlarda bir çekim elde edebilirdiniz.
Şelale vs çekimlerinde ND filtre + Tripod ile uzun pozlama yaparak çok daha etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: canemrebuyuk
DSLR Kullandığınızı varsayıyorum.
White Balance olarak bildiğimiz beyaz dengesini 5000 kelvin üzerine çıkararak daha sıcak tonlarda bir çekim elde edebilirdiniz.
Şelale vs çekimlerinde ND filtre + Tripod ile uzun pozlama yaparak çok daha etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz.
Bu resim nasıl hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni başlıyorsanız kadraj güzel ayarlanmış fakat ışık ve keskinlik sıkıntısı var. -
hocam onları/eksiklikleri falan bana öğretebilir misiniz video falan da olur.Yeni başladım evet.Bildiklerinizi bana aktarırsanız çok memnun olurum -
https://www.youtube.com/playlist?list=PLnNaDTezmCoZeBRMB9QBzkO0PEbdhGYzE
Yukarıdaki linkten Ücretsiz fotoğrafçılık eğitimine ulaşabilirsiniz. size tavsiyem önce videoları izlemeniz.
ayrıca tahir yıldız takip edebilirsiniz
http://tahiryildiz.com/category/egitim/
-
tamam hocam çok saol -
hocam bunların bir kaçını daha önceden izlemiştim ancak benim becereiksizliğim sonucunda hiçbir şey öğrenemedim.Fotoğrafçılıktan soğumak üzereyim yardımcı olursan çok sevinirim -
o sayfada birden fazla oynatma listesi var, sırayla deneme yanılma yoluyla öğrenirsiniz. sabır isteyen bir iş. istersen her ilde fotoğraf dernekleri var. buralardan kurs alabilirsin. birde makina ve lens elinizde ne var -
canon 700D gövde, canon 18-135 IS STM lens -
orta seviye güzel bir kite sahipsin, bu kitle güzel işler çıkarabilirsin. -
beceriksizliğim ve bilgisizliğim sayesinde hiç bir şey yapamıyorum hocam -
başarılı -
quote:
Orijinalden alıntı: fearlestorm
başarılı
Eyv
-
10 numara 5 yıldız olmuş hocam nasıl yaptın ? -
Gimp2.8photoshop ve polarr editorla duzenledim hocam
gezginlerde var mıdır hocam o uygulama -
gimp icin ,adobe photoshopun ucretsiz versiyonu denilebilir. Kendi orijinal sitesinden indirebilirsin. Bazi eskiklikleri illa ki var ama hemen hemen ayni islevdeler. Polarr'i da windows 10 falan kullaniyosan store'dan indirebilirsin
Polarr'a hizli alisirsin ama gimp zor gelebilir hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoffvincent -- 25 Mayıs 2017; 18:47:44 > -
Tamam hocam saol.Yani yaptığın photoshop mu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X