Bildirim
Su sac kesimi icin berbere ne demeliyim
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ucundan azıcık de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockme.baby
quote:
Orijinalden alıntı: Yalnız Fok
Konu disi uzaklastirmam onun icin buraya actim. Resimdeki sac modeli gibi istiyorum. berbere ne demeliyim. Fotografi gosterince berbere daha kotu kesiyor
Üstler 12 cm yanlar 6-7 cm . Kafa tipin flnda önemli her isteyen bu saçı yapamaz . Saçlarının birazda sık olması lazım ve siyah saça pek gitmez saç rengin de önemli
sadece sac rengim uymuyo fotograftan biraz daha koyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Konu disi uzaklastirmam onun icin buraya actim. Resimdeki sac modeli gibi istiyorum. berbere ne demeliyim. Fotografi gosterince berbere daha kotu kesiyor
Üstler 12 cm yanlar 6-7 cm . Kafa tipin flnda önemli her isteyen bu saçı yapamaz . Saçlarının birazda sık olması lazım ve siyah saça pek gitmez saç rengin de önemli
http://www.youtube.com/channel/UCC-ygwC3ZfSRhIcao8a2zyQ bu kanalda her videonun altında saç uzunluğu vs yazmış videolarını izle
-
quote:
quote:
quote:
quote:
http://www.youtube.com/channel/UCC-ygwC3ZfSRhIcao8a2zyQ bu kanalda her videonun altında saç uzunluğu vs yazmış videolarını izle
hocam berbere su kadar cm de kes mi dicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen ne dersen de o yine 3 numara yapacak.
Zaten 10-15 liraya saç kesen adam bunu yapamaz epey kaliteli bir berbere gidin ve ona yukardaki vidyodaki cm söyleyp resmi gösterin yapar zaten sonuçta adamn saçınıda berber yaptı ama mahalle berberi değil ;)
Bunun aynısını yapman mümkün değil onda durdugu gibi durmaz sadece kesimle alakalı değil daha neler neler sürüyorlar o saça
kesirdim adam kafasina gore kesti
Ss atda gözümüz 3 numara görsün :)
quote:
O saç şeklini mahalle berberi çıkartamaz boşuna berbere çamur atma adamın bildigi 3-5 model var zaten.
Hangi ilde oturuyosan illaki kaliteli mekanları yerleri olan biyer vardır ve illaki kaliteli kuaförleride vardır oraya gidiceksin en az 50tl yi gözden çıkarıcaksın bunu kes dediğin zaman aynısını yapar bak yapamazsa bile demiyorum birebir aynısını yapıyolar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X