Şimdi Ara

şu şarkıyı nolur bulun bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • senelerdir arıyorum. şarkının orjinal hali var. ama bide bunun oynanmış hali vardı. baya seneler önce dinliyodum 10 15 sene çok rahat olmuştur. linki atıyorum şarkının tam ritim girdiği yerinde yanlış hatırlamıyosam bi tane kadın vardı o bişeyler söylüyodu, yabancı mı türkçe mi onu da hatırlamıyorum.

dakika 1:52 açın.

adem akkuşlu - gönül hırsızı değil arkadaşlar ondan farklıydı. galiba gene erkek söylüyodu ama ritim girdiğinde kadına geçiyodu.

şu şarkıyı nolur bulun banaAbdul Al Kahabir - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Believe SAS Bazar · Abdul Al Kahabir · J.M.Levier · B.Hatten Arabian Lounge Club, Volume 1 ℗ Zip Music Released on: 2007-04-17 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?t=112&v=wt1pRSIo694&feature=youtu.be

• bide gene yanlış hatırlamıyosam bu şarkıyı dj onur yapmıştı galiba. veya kendi remixlerinde kullanmıştı. hatta bu şarkıyı kullandığı remixte bide mahsun kırmızıgülün dinle şarkısı da vardı remixin içinde. o şarkı bitiyodu bi anda yabancı bağırmalı şarkıya geçiyodu "anybody kennsaaa" falan gibisinden bağırıyodu.

• ?

Nostalji Musicyoutube
    NOSTALJİ KLİP TV
    https://www.youtube.com/watch?v=0RCyRVHQF_M
  • TEHET kullanıcısına yanıt

valla allah razı olsun kaç senediir şunu arıyorum ya. sonunda buldun allah bin kere razı olsun tekrardan. nasıl bulduğunu öğrenebilir miyim? çok aradım her türlü

shazam bile bulmamıştı

• Lusura kullanıcısına yanıt

Orijinal şarkı bu.

Elenor Müzikyoutube
    MÜSLÜM GÜRSES - KULLARA KUL YAPMIŞ ALBÜMÜ. Söz & Müzik: Sabahattin Sağbaş Aşkın ince bir yolmuş Üstü dikenle dolmuş Geç kalmışım bu yolda Gelip geçenler olmuş Aşkın ince bir yolmuş Üstü dikenle dolmuş Geç kalmışım bu yolda Gelip geçenler olmuş Can işte canan hani Dert işte derman hani Gönül sarayım bomboş Beklenen sultan hani Can işte canan hani Dert işte derman hani Gönül sarayım bomboş Beklenen sultan hani Sevdi aldattı beni Güldü ağlattı beni Gittim kölesi oldum Bir kula sattı beni Sevdi aldattı beni Güldü ağlattı beni Gittim kölesi oldum Bir kula sattı beni Can işte canan hani Dert işte derman hani Gönül sarayım bomboş Beklenen sultan hani Can işte canan hani Dert işte derman hani Gönül sarayım bomboş Beklenen sultan hani #müslümgürses #caniştecananhani
    https://www.youtube.com/watch?v=cqDBH4LfoaE

Müslüm Gürses - Can İşte Canan Hani Remix diye aratınca çıktı.

çok iyi denk getirmişsiniz tekrardan teşekkur ederım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM ARTIK BULUN ŞUNU
    17 yıl önce açıldı
    Bu şarkıyı bilen var mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lusura kullanıcısına yanıt

Rica ederim.  

DHGPT iş başında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha doğrusu TGPT tabi TEHET GPT.

• şakkadanak bulmuş helal

• 01001101 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.