Şimdi Ara

şu sistem için normal mi bu değerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese, yeni başladım sayılır, twisting nether'ın prime time zamanlarında ms çok yükseliyor, oynanamaz hale geliyor oyun, wifi üzerinden oynuyorum, iss superonline, bununla bir alakası olabilir mi? dns de kullanmıyorum.
    bir de ekte bir fotoğraf var, sistemim bu, raid'e girdiğim vakit fps de çok düşüyor, sebebini çözemedim, oyuna girdiğim vakit internal intel grafik kartı ile mi çalıştırıyor ne oyunu? 20 fps saçma değil mi? ki ayarları düşürdüğüm halde bu oluyor, yıllar sonra bir oyun oynayayım dedim hevesimi baltaladı resmen şu olaylar.

teşekkür ederim.

• Çok pis küfr edesim geldi içimden nedense bilgisayarına. 540m ekran kartı 4 gb ram i5 2.4 gh işlemciyle raidde 40 fps normal 60 fps performans gösteriyor benimkisi. Ama tahminimce büyük ihtimal onboard ekran kartıyla çalıştırıyodur seninki oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan The 2

merhaba herkese, yeni başladım sayılır, twisting nether'ın prime time zamanlarında ms çok yükseliyor, oynanamaz hale geliyor oyun, wifi üzerinden oynuyorum, iss superonline, bununla bir alakası olabilir mi? dns de kullanmıyorum.
    bir de ekte bir fotoğraf var, sistemim bu, raid'e girdiğim vakit fps de çok düşüyor, sebebini çözemedim, oyuna girdiğim vakit internal intel grafik kartı ile mi çalıştırıyor ne oyunu? 20 fps saçma değil mi? ki ayarları düşürdüğüm halde bu oluyor, yıllar sonra bir oyun oynayayım dedim hevesimi baltaladı resmen şu olaylar.

teşekkür ederim.

Hocam msı kullanıyorsanız nvdia programından ekran kartiu seçmeniz lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    3070 için bu değerler iyi mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.