Şimdi Ara

Şu Sistem Nasıl ve Çorum Vatan'da Bulabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• indirim sadece nete ozel diye biliyorum.yarin magazalarda da gecerli olabilir belki bilmiyorum.illa corumda olacak diye bir sey yok begendigin parcalari netten alabilirsin.kurdugun sistemde bir uyumsuzluk yok.
  • Nasıl yani ya sadece internete özel indirim nasıl oluyor?Ben peşin almak istiyorum bu yüzden mağazadan alacaktım.Kredi kartım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorunluPC1

Nasıl yani ya sadece internete özel indirim nasıl oluyor?Ben peşin almak istiyorum bu yüzden mağazadan alacaktım.Kredi kartım yok.

bugun cuma oldugu icin magazalarda indirim yarin baslayabilir.tum kartlara 10 taksitte veya nakitte diyor nakit alabilirsin.gosterdigin urunler corumda var ama guc kaynagi yok.gosterdigin psu fiyatindakilere baktim corumda yok hicbiri.bu var.

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020051-eu-vs-serisi-650w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63916

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: SorunluPC1

Nasıl yani ya sadece internete özel indirim nasıl oluyor?Ben peşin almak istiyorum bu yüzden mağazadan alacaktım.Kredi kartım yok.

bugun cuma oldugu icin magazalarda indirim yarin baslayabilir.tum kartlara 10 taksitte veya nakitte diyor nakit alabilirsin.gosterdigin urunler corumda var ama guc kaynagi yok.gosterdigin psu fiyatindakilere baktim corumda yok hicbiri.bu var.

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020051-eu-vs-serisi-650w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63916

153 Tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.