Üstadların yol haritasıyla en sonunda buna karar verdim,hatam varsa düzeltin lütfen ödemeyi öğleye kadar yapacağım İnşaallah
Msi 870-g54 anakart Amd Phenom II x6 işlemci(1055t) Gigabyte GTX460 1 GB Ekran Kartı Kingston Hyperx 2*2Gb 1600 Mhz Thermaltake Spedo Advance kasa High Power 750 Watt Absolute Samsung Spinpoint 1TB 7200 32 MB LG GH22N550
1765 TL
Kasayı ustaların iyi kasa iyi psu temelli sistem düsturundan yola çıkarak; Full tower iyi soğutma, dizayn ve uzun süreli olsun diye seçtim(Hatalımıyım?)--alınabilecek iyi bir psu+kasa ikilisi benimkinden 150 ucuz olacak değmez mi?
Ramlerde sorun yaşamam değil mi 1333 Mhz mi almalıyım
Ekran kartı şimdiyi rahat idare eder diye bir görüş var ufak farklar ve birkaç sene sonra değişecek bir parça için daha fazla para vermeyeyim diye düşündüm
Birde işlemci fanı mutlaka almalı mıyım alırsam ne olmalı?(50-60 a işimi gören cinste bir soğutucu var mı?)
Lütfen acil olarak görüşerinizi bekliyorum
(Bu arada Leon-X üstada foruma ve görüşleriyle bilmeyerek de olsa bana da verdiği katkılardan ötürü teşekkürler)
Hersey gayet güzel. Sadece kasa ve PSU biraz fazla gelmiş ama kötü bisey değil bu. Güncellemeye açık bir sistem olur bu sekilde. Hayırlı olsun simdiden. Bence fazla öneri alma kafanı karıstırırlar.
Hayırlı olsun ramleri biosdan ayarlaman gerekicek sadece taktığında 1333mhz görür onun dışında herşey ideal kasa zevk meselesi o yüzden kafanı fazla karıştırma
quote:
Orijinalden alıntı: t3
Hersey gayet güzel. Sadece kasa ve PSU biraz fazla gelmiş ama kötü bisey değil bu. Güncellemeye açık bir sistem olur bu sekilde. Hayırlı olsun simdiden. Bence fazla öneri alma kafanı karıstırırlar.
Ramler 1333 mhz al 1600 mhz alma alcaksan 2000 mhz alıp ,oc yaparsın.
Hayırlı olsun sisteminiz, konuyu yeni gördüm...
Cpu soğutması için ayrıca bir fan, overclock yapmasanız da stok fanın sesindne kurtulamak için almanızı öneririm, 12cm fanlı yukarıdaki GELID iyi seçim f/p ürünü.
Psu yüksek olabilir, zararı olmaz sonuçta...
Kasa biraz pahalı olmuş o kadar, bu da zevk meselesi olduğundan çok bir yorum yapmıyorum, güle güle kullanın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme