elimdeki suyun çıkış kısmı çatlak olan eheim 1046 pompayı sızdırmadan dolayı harici değil de su kabı içinde çalıştırarak arkadaşta kullanmayı düşünüyoruz. Hazne için 8mm lik plexy kestirdim ama bunları sızdırmadan kullanabilmek için birbirine nası geçireceğim. reklamcı sırf bunun için 30 lira gibi bi rakam istedi :(. kesilirken çıkan talaşları aldım ve onları macun gibi bu plexy yapıştırmakta kullanılan sıvı ile karıştırıp kenarlara sürmeyi düşünüyorum. olabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: omseku
elimdeki suyun çıkış kısmı çatlak olan eheim 1046 pompayı sızdırmadan dolayı harici değil de su kabı içinde çalıştırarak arkadaşta kullanmayı düşünüyoruz. Hazne için 8mm lik plexy kestirdim ama bunları sızdırmadan kullanabilmek için birbirine nası geçireceğim. reklamcı sırf bunun için 30 lira gibi bi rakam istedi :(. kesilirken çıkan talaşları aldım ve onları macun gibi bu plexy yapıştırmakta kullanılan sıvı ile karıştırıp kenarlara sürmeyi düşünüyorum. olabilirmi?
olabilir. Ama onu yapistiran farkli bi madde vardi. Adini surekli unutuyorum. PcModifikasyon bolumune girip yukardan yararli konulardan plexi konusuna girersen orda yazmistim...
O maddeden alip icine biraz plexi tozu karistirinca sizdirmadan yapistirabiliyodun.. Kloroform du sanirim madde. Plexi yi eriterek birbirine kaynamasini sagliyo... Sizdirmayi 0 a indiriyo o yuzden...
adı kloroform maddenin. ecza malzemesi satan yerlerde ozellikle karaköy civarlarında bulunur şişeyle satılır 1.5-2 litresi 6 ytl idi geçen sene. şırınga ile çekip tek tek damlatarak yapılır damlatır beklersin damlatır biraz daha beklersin vs vs bu şekilde yapışabilir çok rahat...