slm arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim kardeşim yurt dışında önümüzdeki haftabaşında gelecek inşallah.ona toplamak istediğim soğutma sisteminin bazı parçalarını sipariş ettim ve size sormak istiyorum acaba aşağıdaki parcalarla yeterli performans alabilirmiyim alamazsam neden alamayabilirim ve hangi parçaları değiştirmemi önerirsiniz
Swiftech Apogee GTX Extreme Performance CPU Waterblock Rev.2 EK FC88 GT / GTS (G92) 8800GT & 8800GTS G92 Full Cover GPU Waterblock Laing D5 Vario 12V Pump Black Ice® GTS360 Xflow Blue-radiator yada alpacool da olabilir 360lık XSPC 5.25" Drive Bay Reservoir 1/2" Hi-Flex Tubing
CPU Waterblock 'un dikkat ettin mi bilmiyorum ama aluminyum ve EK FC88 ise bakır yani korozyon dan dolayı şikayetci olan çok vardı böyle bir sorun yaşayabilirsin . Ama tam olarak bilmiyorum bakırı nikelaj kaplayınca bu sorunun olup olmadıgını umarım daha bilgili biri sana cevap verebilir. ( örnek : dacooltech :P ) bu arada dacooltech in gösterdigi çok güzel bir cpu block vardı jet flow lu falan belki sitede bulabilirsin kendisi en iyisi falan demişti yanlış hatırlamıyorsam. Kolay gelsin :)
aslında tabanı bakır ve hortum girişleri de krom kaplı yani sanırım suyun geçtiği yerlere aliminyumun teması olmayabilir ama açıksası diğer tüm parçalarda dikkatli olmaya çalışmama rağmen cpu bloğa pek o kadar dikkat etmemişim cnk ilk andan itibaren aklımda bu vardı ama eger gec kalmadıysam d-tek fuzion ve nozzle kiti ile birlikte almaya çalışırım