Şimdi Ara

Su soğutma rakorları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    su soğutma sistemi topluyorum parçaları alırken kullanılacak 1/2 hortum 1/4 vida rakorların nette 6 ila 10 ytl arasında satıldığını gördüm.Bem hırdavatçıdan aynılarını 1 ytl ye alıyorum ve nettekilerle arasında bir fark olmadığını düşünüyorum.Ayrıca rakorları bakır kaplattım baya parlak ve güzel duruyorlar.Bu rakorlardan kullanan varmı veya kullansak sorun yaşarmıyım?

Su soğutma rakorları hakkında

• rakor işte yaw ne sorun olacak
  • Öncelikle "rakor" değil "rekor".

Nette bahsettiğiniz rekorların fiyatlarının yüksek oluşunun elbetteki bir sebebi var. Bir defa sizin burada gösterdiğiniz rekorlarla kesinlikle aynı değil, çok daha kaliteliler.

Şöyle ki, sizin aldığınız rekorları takmak için teflon bandıyla sarmak gerekir sızıntı yapmaması için. Nette satılanlar ise o-ring adı verilen sızdırmaz conta ile gelir ve direk istediğiniz rekor yuvasına takabilirsiniz.
    Ayrıca sizin rekorlarınız çok ağır, nette satılan rekorlar ise çok çok daha hafiftir. Bunun yanı sıra bakır değil krom görünümlüler. (Ben şahsen bakır görünümlü rekoru sıvı soğutma sistemime takmıyorum, takmam da..)

Yani bahsettiğiniz gibi basit nalburdan alınan rekor ile özel satılan rekorlar arasında dağlar kadar fark var, bilmeden yorum yapmayalım lütfen

• doğrusu rakordur, resimdeki 1 ytl'lik olanlarda da conta takacak yeri mevcuttur ve kolaylıkla bulunabilir. rengi konusu zevk meselesidir sen kullanmak istemeyebilirsin ama bak arkadaş beğenmiş.
    dağlar kadar fark var diyerek abartma istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

Öncelikle "rakor" değil "rekor".

Nette bahsettiğiniz rekorların fiyatlarının yüksek oluşunun elbetteki bir sebebi var. Bir defa sizin burada gösterdiğiniz rekorlarla kesinlikle aynı değil, çok daha kaliteliler.

Şöyle ki, sizin aldığınız rekorları takmak için teflon bandıyla sarmak gerekir sızıntı yapmaması için. Nette satılanlar ise o-ring adı verilen sızdırmaz conta ile gelir ve direk istediğiniz rekor yuvasına takabilirsiniz.
    Ayrıca sizin rekorlarınız çok ağır, nette satılan rekorlar ise çok çok daha hafiftir. Bunun yanı sıra bakır değil krom görünümlüler. (Ben şahsen bakır görünümlü rekoru sıvı soğutma sistemime takmıyorum, takmam da..)

Yani bahsettiğiniz gibi basit nalburdan alınan rekor ile özel satılan rekorlar arasında dağlar kadar fark var, bilmeden yorum yapmayalım lütfen

Taktiğinde dediği gibi doğrusu rakordur rekor değil

O ring denilen conta 0,25 ykr ye satılan bir mamuldur ve bu rakorlarada takılabilir ayrıca benim su bloğumdan çıkan rakorlarla arasında çok fazla bir ağırlık farkı yok.

Bakır olarak kaplatmamın nedeni işyerimde kaplama bölümü olduğu için denediğim bir şeydir zaten krom,nikel ve bisürü kaplama çeşidinden yaptırdım.

Eğer bunun dışında bir fark yoksa kullanılmasında bir fark yaratmaz gibi gibi

• O halde forever 1YTL
  • hepsi aynı tak 1 ini gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnce 1 ytl olan daa guzel orenci işi (tam benlik)
  • Benim sistemde şuan hepsinden mevcut.Pnömatikçiye kendim 2 tane yaptırdım 3 -4 ytl filan tuttu.Tabii birde hazneye yer açtı rekor için.Bakalım çok fark olacak mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.