anakart ve işlemcimi değiştiricem bunu yaparken kasayıda değiştirmeyi düşünüyorum.ancak ben sessizlik istiyorum onun için su soğutmalı mı daha iyi fan mı ? lütfen tavsiyelerinizi yazın...(sessizlik anlayışım birisi odaya girince sesini duymasın yeter )
o zman tek çare su soğutma
hocam benden sana tavsiye sen iyice bi araştırmanı yap ama su soğutmanın aparatı ve zahmeti çoktur yani çok dikkat istiyon bi malmemedir.... ben sana soğutmanın kralını söliyim TT Big typhoon hem soğutması rahat hemde taktıktan sonra zahmeti yok....
yani doğal olarak su soğutma fakat su soğutma için bile en azından 2 tane fan gerekecektir....
ses olmayacaksa her türlü zahmete katlanirim ozaman su soğutmalı tercih edicem cevap verenlere teşekürler..
thermaltake iyi bir seçim olacaktır. su sogutması için.
thermaltake big typhoon ya da benim aldığım gibi titan amanda TEC cooler seçeneğini göz ardı etme ikisinin de fiyatı su soğuzmadan az sesi amandada biraz daha fazla olsa da su soğutmasına denk ve gayet de kullanışlı bişi....ama gene de karar senin...
E6300 üzerinde ZALMAN CNPS-7000B-Cu kullanıyorum 1500rpm de, VGA TUL X1650XT fan hızı masaüstü %25, 1 adet 9cm eksoz fanı 1400rpm de fanmate ile kısıyorum, birde 12cm psu fanı var o da düşük devirde, gerçekten oldukça sessiz sistem. su soğutma en güzeli ama masraflı biraz
su soğutmalının tahmini ücreti ne kadar bilgi verebilirmisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme