Şimdi Ara

Su sogutmali sistem yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen su sogutmali bir sistem toplamak istiyorum arkadaslar. Foruma soyle bir bakiyorum nerden baslayacagimi bilemedim. H100 lerden falan bahsediliyor ama bilgiler cok daginik.
    Su anki teknolojide fansiz CPU lar oldugunu hepimiz biliyoruz. O yuzden CPU icin cok onemli degil de, şu GPU icin su sogutmali hazir sistem toplamak icin kime danismak gerekir ? Maliyeti onemli degil. Nitrojenle sogutma olsa ona bile varim. Amacim OC falan degil tek istegim fan sesi olmayan ya da minimal olan ve her zaman soguk(!) bir sisteme sahip olmak ve sicakliktan tek celsede kurtulmak!!
    Zira bu sicaklik merhumundan basima gelmeyen kalmadi. En kaliteli kasayi aliyorsun yine de isiniyor. Yani isinmaya neden olabilecek binlerce neden var ve toplama bilgisayarlarda bu nedenleri arastirmak ve bulmak hem zor hem de cok zaman aliyor. En son yasadigim isinma sorunu ekran kartlarina olan butun guvenimi sarsti. Guya Direct CUII. Yok arkadas benim ful su veya nitrojen ile sogutmam en iyisi.
    Bir diger sorum da yarin bi gun yeni bir ekran karti almak istedigim zaan butun su sogutma sistemini bastan mi yaptirmam lazim? Bundan anlayan kisiler var mi ? Degisim yapacagim ya da sorun yasadigim durumlarda basvurabilecegim ve surekli danisabilecegim birileri var mi? Su sogutma isinde benim bilmedigim riskler var mi ?

Bu ve bunu gibi sorularimda bana yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcbeyhan -- 11 Eylül 2012; 9:47:32 >

• Eğer Amerika'dan getirtebilirsen EVGA GeForce GTX 690 Hydro Copper Signature :D Biraz tuzlu kendisi ama ekran kartı için en iyisi .Ekran kartı için blok aramana gerek kalmaz ayrıca 690 :D .Diğer parçalar için forumda daha önce konular açılmıştı .
  • el becerin yok ise yani tüm montajı kendin yapamayacaksan hiç bu işe girme....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.