Şimdi Ara

SU SOGUTMAM KARŞINIZDA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar radyatore bı cozum bulamadm fan yerler acık bı tane sılver sotne var ama acıkcası radyator çok ıse yaramıyo
    bunlar ısıtıcı radyator oldukları ıcın petek araları sık sogutucu olanlar daha acık lada radyatoru aldım fakat dablumbaz
    flnmı yapmam lazım blmıyorm nasıl bısey yapmalıyım yardm edersnz fıkırlerınızı beklıyorm yoksa yenı radyatormu alıyım

SU SOGUTMAM KARŞINIZDA!!

• bu tanıgınz bır blok kendm yapmak ıstemedm çok gereksz ve tehlıkelı buluyorm bu ısı

SU SOGUTMAM KARŞINIZDA!!
  • buda fan

SU SOGUTMAM KARŞINIZDA!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: x1950

bu tanıgınz bır blok kendm yapmak ıstemedm çok gereksz ve tehlıkelı buluyorm bu ısı

SU SOGUTMAM KARŞINIZDA!!

güzel olmuş cidden. Isı değerlerini alabilirsek çok daha iyi olabilir. Acaba o radyatörü bir şekilde kasa içine monte etme şansın varmı? Eğer öyle olursa daha kolay ve pratik birşey olabilir sistemin. Ayrıca çok gereksiz ve tehlikeli dediğin kendi yapımım bloklarımla şu anda q6600 üm 3200mhz ve default voltajda idle 20-21 load 29-31 arası dolaşıyo haberin olsun hemde dandirik thermaltake pompayla

• ARKDŞM SUN HIC FAN YOK RADYATORDE SEN NASIL RADYATR KULLANIYOSN
  • Benim radyatörde sessizlik açısından tek 120 lik thermaltake 600rpm fan üflüyor...
  • snın kullandıgın radyatrle pompa ne marka ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdşlar ya bu radyatrden tam verım almak ıcın ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: x1950

arkdşlar ya bu radyatrden tam verım almak ıcın ne yapmam lazım

arkadaşım o radyatör kalorifer radyatörü olduğundan pek performans vereceğini sanmıyorum ama performans alabileceğin kalorifer radyatörleride mevcut! Kale radyatörün bakır borulu kalorifer radyatörü modelleri var onlar olabilir
  • arkdşm nerde bula bılrıım onlardan ya bu arada saol
  • vaktin varsa Maslak atatürk oto sanayi sitesine gel değil kale envayi çeşidini bile bulursun,gelmişken bana da uğrar bi çayımı içersin
  • tabi abi ne demek ne iş yapıosn:D sohbete doktuk bu arada saololasın bu atman pompa ne kadar sesli ya anam agladı sesınden abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.