arkadaşlar ben samsung galaxy y pro b5510 alıcam. önerir misiniz? hem qwerty hemde dokunmatik olması ve önemli olarak anroid işletim sistemiyle bir smart phone olması cazip geldi? sizce nasıl bir telefon ayrıca flash desteği var mıdır yani netten youtube a girip video izliyebilir miyim? acil cevap bekliyorum :)
Platform 850 / 900 / 1 800 / 1 900 900 / 2 100 EDGE Ağ ve Veri : 850 / 900 / 1 800 / 1 900 (Ana birim) EDGE Network & Data : 850 / 900 / 1 800 / 1 900 HSDPA7.2 Android 2.3 (Gingerbread) Android Tarayıcı Fiziksel Özellikler 108,6 gr ağırlık 110,8 x 63,5 x 11,5 mm Kamera 3MP kamera Dijital yakınlaştırma Çekim Modları Tasarım QWERTY + Dokunmatik Ekran 262K Renk TFT TN 320 x 240 çözünürlük 2,6" ekran
Klavye olmazsa olmazsa tercih edilebilir. Fiyatındaki rakiplerine göre Android avantajı var en azından.
nasıl anlayamadım klavyesi olmasa iyi mi diyorsun olması çok iyi mi diyorsun?
hayr klavye olmak zorundaysa iyi diyor.olmak zorunda değilse başka öneride bulunucak sanırım arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: ozandrl
hayr klavye olmak zorundaysa iyi diyor.olmak zorunda değilse başka öneride bulunucak sanırım arkadaş
Evet bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca
quote:
Orijinalden alıntı: ozandrl
Evet bu şekilde.
Klavyeli telefon olarak güzel bir tercih 400TL altına düşmüş.
bende düşündüm bunu cihazı..eski lise zmanlarım olsaydı çok mesajlaşıyorum der alırdım ama artık öyle bi durumum yok ayda en fazla 200-300 mesaj atıyorum.dolyısıyla diğer tam dokunmatik ve multitouch lı cihazların tadını da vermez diyerek vazgeçtim.bnun da dokunmatiğinin iyi olduğu söyleniyor ama gio gibi cihazlarla kıyaslandığında mutlaka eksik kalacaktır. ama çok mesajlaşan biriyseniz kaçırmayın bile derim.. zira muadili cihazlar çok daha pahalı aslında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme