Şimdi Ara

Şu Telefonu Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben samsung galaxy y pro b5510 alıcam. önerir misiniz? hem qwerty hemde dokunmatik olması ve önemli olarak anroid işletim sistemiyle bir smart phone olması cazip geldi? sizce nasıl bir telefon ayrıca flash desteği var mıdır yani netten youtube a girip video izliyebilir miyim? acil cevap bekliyorum :)

Platform
    850 / 900 / 1 800 / 1 900
    900 / 2 100
    EDGE Ağ ve Veri : 850 / 900 / 1 800 / 1 900 (Ana birim)
    EDGE Network & Data : 850 / 900 / 1 800 / 1 900
    HSDPA7.2
    Android 2.3 (Gingerbread)
    Android Tarayıcı
    Fiziksel Özellikler
    108,6 gr ağırlık
    110,8 x 63,5 x 11,5 mm
    Kamera
    3MP kamera
    Dijital yakınlaştırma
    Çekim Modları
    Tasarım
    QWERTY + Dokunmatik
    Ekran
    262K Renk TFT TN
    320 x 240 çözünürlük
    2,6" ekran

Şu Telefonu Önerir Misiniz?

• Klavye olmazsa olmazsa tercih edilebilir. Fiyatındaki rakiplerine göre Android avantajı var en azından.
  • nasıl anlayamadım klavyesi olmasa iyi mi diyorsun olması çok iyi mi diyorsun?
  • hayr klavye olmak zorundaysa iyi diyor.olmak zorunda değilse başka öneride bulunucak sanırım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

hayr klavye olmak zorundaysa iyi diyor.olmak zorunda değilse başka öneride bulunucak sanırım arkadaş

Evet bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

hayr klavye olmak zorundaysa iyi diyor.olmak zorunda değilse başka öneride bulunucak sanırım arkadaş

Evet bu şekilde.

Klavyeli telefon olarak güzel bir tercih 400TL altına düşmüş.
  • Peki ekran boyutu uygulamalarda sıkıntı yaratır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende düşündüm bunu cihazı..eski lise zmanlarım olsaydı çok mesajlaşıyorum der alırdım ama artık öyle bi durumum yok ayda en fazla 200-300 mesaj atıyorum.dolyısıyla diğer tam dokunmatik ve multitouch lı cihazların tadını da vermez diyerek vazgeçtim.bnun da dokunmatiğinin iyi olduğu söyleniyor ama gio gibi cihazlarla kıyaslandığında mutlaka eksik kalacaktır. ama çok mesajlaşan biriyseniz kaçırmayın bile derim.. zira muadili cihazlar çok daha pahalı aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.