Şimdi Ara

ŞU VAHŞİLİĞE BAKARMISINIZ:(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya hayvanların canlı canlı derilerini yüzüyolar:(

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

• alayaı ruh hastası bunların
  • Nurşen kanka takma kafana Kim Ne yaparsa kendıne yapar.
  • Haftalık olağan konu açılmış yine.
    Beyler lütfen biraz araştırın yahu.Bu konudan bin tane var forumda.Siz yeni gördünüz diye topik açmanız gerekmez.
  • öyle bir küfür ettimki, ben bile böyle küfür etme potansiyelimin, küfür etme yeteneğimin olduğunu bilmiyordum..
  • öbür tarafta onunda canlı canlı derisi soyulsun yerden yere vurulsun inş
  • allah bunların bin belasını versin başında kapadım pencereyi ne biçim iş bu ya bide kürlerin nasıl geldiğini sormadan alıyolar daha bebekkan hayvanların postlarını yüzüyolar

• insanlıktan nasibini almamış alayı it sürü bunların. bak her seferinde söylüyorum yine söyleyecem. Bunları bağlıcaksın bi yere alıcaksın elektrikli testereyi yavaş yavaş böyle işkence ede ede çizikler atıcaksın testereyle en sonundada kafandan bi giricen aşşağıya kadar hoop ikiye ayrıcaksın görecekler ebelerinin bale pabucunu.

biliyorum yazdıklarım vahşice olabilir, ama bu insanlıktan nasibini almayan organizmalara az bile.

• Seyredemedim ....
  • nerdeyse aglıcaktım bunee
  • bunu yapanın kendisinin derisini yüzmek lazım

gözlerim yaşardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 30 Mayıs 2009; 15:19:16 >
  • yan topic deki ağlayamayan arkadaş bu video'yu izlesin bence
  • hangisi hayvan??
  • O MASUM HAYVANLARIN SUÇU NE, GÖRDÜNÜZ DEĞİL Mİ O BURNU KANAYN VE ÜZGÜNCE ETRAFA BAKAN YAVRUYU,ARDINDAN DERİSİ YÜZÜLMÜŞ HALDE ETRAFA SON BAKIŞLARINI ATIŞINI, ALLAH YOK ETSİN BUNLARI YAPAN VE YAPTIRANLARI

• quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Haftalık olağan konu açılmış yine.
    Beyler lütfen biraz araştırın yahu.Bu konudan bin tane var forumda.Siz yeni gördünüz diye topik açmanız gerekmez.

1000 KEREDE AÇILIR 10000000 KERE DE... BU VAHŞET DURMADIĞI SÜRECE AÇILIR. SEN GÖRMÜŞSÜNDÜR AMA GÖRMEYENLER OLABİLİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Haftalık olağan konu açılmış yine.

1000 KEREDE AÇILIR 10000000 KERE DE... BU VAHŞET DURMADIĞI SÜRECE AÇILIR. SEN GÖRMÜŞSÜNDÜR AMA GÖRMEYENLER OLABİLİR
  • insanlığımdan utandım diyecek kelime bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.