Şimdi Ara

Şu virüsün Yaması yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows kendi kendine kapatıyoya geri sayıma geçiyo felan filan nette giridğin zaman yamasını nerde bulabiliecem

• 1 dakikadan geriye doğrumu sayıyor eğer öylesyse blaster solucanı bulaşmış olabilir. eğer öyleyse sp2 dahil olmak üzere tüm guncelleştirmeleri yapmalısın.
  • daha önce böyle bi virüs ile karsılastım norton internet secury ile güncelleyip tarattım virüsden eser yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_mitnick -- 14 Ekim 2005, 2:57:10 >
  • ben onu engerleyecek olan küçük dosyayaı istiyorum o kadar uzun işe girermem bu saat te
  • bu sanırım herkezde bi anda başladı, antivirus olmayan makinelerde, çok acayiptir ki deepfreeze olan makinedede var, ki makineyi ben formatlayıp hiçbirşey yüklemeden deepfreeze ye atmıştım, birkaç arkadaştada aynı anda çıkmış, eskiden vardı bu ama adını unuttum şimdi, bi yamasıda vardı arşiv cdlerimin birisinde vardı ama..
  • ms blast yada benzerleri olabilir symantecte yaması vardı google dan arat bulursun önce solucanı temizle sonra sp2 yi mutlaka yukle
  • yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 14 Ekim 2005, 6:09:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.