YAN TARAFINDA IKI TANE OLUNCA OZELLIGI DEGISIR DIYOR YADA BEN CEVIREMEDIM BUNDAN IKI ELE ALINCA BIR DEGISIKLIK OLUYOR BU ITEM +60 ITEMI MASTER ITEMI SANIRSAM ONDAN ROLDEN BIRAZDAHA DUSUK AMA IKI EL ALINIP alınmadıgını bır degısıklık olup olmadıgını bılen varmı
3 tanesı birlesip +1 oluyor verdigi statlar deisiyor tabi ama senin soylediginden hiç bisey anlamıs deilim
sole dıyem rol gıbı ıkı ele takılıyormu??
yada ıkı ıtem aynı anda kullanabılıyormusun.. orda ıkı ıtem olunca degısır dıye bır ıngılıcez yazısı var ondan merak ettım rolden ıyı ıtem bence helekı cz ıcın :)
Yaw yüzük bu ne iki ele takılmaz parmağa takılır. 2 kutu var 2 tane varsa 2 sine de takarsın ne saçma soru. Ordaki yazı sadece 2. iş değişiminden sonra için demek. 1.si lvl 10 skill açma 2. si ise master açma demek yani master açınca takabiliyosun.
Tabi takılıyor, orada yazan ise kısaca master açmayanlar takamaz
sacma soruyormus ey arkadas ben bılmıyordum ogrenmıs olduk senın bıldıgın soru sana sacma gelır o zaman yazmıyacaksın bız bılmıyorduk bu konuyu ogrenmek ıstedık sagolsun ogrendık tesekkurler arkadaslar az para degıl rol alcaktım onu alcam ondan tam bılmem lazım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme