Şimdi Ara

ŞUAN GTX295 E.KARTI ALMALI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben şuan 2900xt ekran kartını kullanıyorum. malum 2,5 yıl oldu ve kart şu an idare eder ama artık zorlanmaya başladı.
    aklımdan geçen gtx295 almayı düşünüyorum. ancak ne yapmalıyım. sizce değermi o kadar paraya (taksit taksit ödemeye;))
    sizce başka bir kartmı almalıyım ??
    2 aydır karar veremiyorum. mağazaya gidiyorum kararsız kalıp almadan geliyorum :S
    yorumlarını bekliyorum

___ (q6600 işlemci 2 gb 1066 mhz ram asus formula stleker II ana kart 800 watt tagan psu )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şuan alınabilecek en yüksek kartlar
    4890 yada gtx 275 tir..
    gtx 295 almak parayı çöpe atmak gibi bişey..çünkü yakında dx11 kartlar çıkıyor..
    bunların yaygınlaşması uzun sürsede piyasaya çıkar çıkmaz gtx 295 gibi üst seviye kartların
    fiyatını düşürecektir..

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38993
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4855

en fazla önereceklerim bunlar..

• Oyun oynama ekran çözünürlüğünüz nedir? Eğer 1600 üstü oynuyorsanız 295 düşünün yoksa 4890 veya 275 yetecektir.
    1600 üstü oynuyor iseniz; şu an 295 almak avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir çıkacak kartlara bağlı olarak, eğer çıkan kartlar performans olarak 295'i yakalayamazsa -ki bence bu ihtimal fazla, elinde 295 olanlar kartlarını satmayacakları için ikinci el fiyatı çok düşmez, sıfırı da düşmez. Eğer yeni kartlar performans olarak çok iyi çıkarsa o durumda en tepedeki kartların fiyatları düşer. Biraz riskli.
    Bence hiç beklemeyin, yeni kartların Tr'de kaça çıkacağı veya ne zaman çıkacağı belli olmuyor çünkü, ikinci el GTX295 alın. Forumda satanlar var, ikinci eline 550-600 civarına sahip olabilirsiniz.
  • Şuan Alıcağın En İyi Kart HD4890 , GTX275 Olsun Onlarada En Fazla 330 TL ver , Zaten her ikiside forumda ikinci elde dediğim fiyata var ..

Şimdi GTX295 Alırsan , Çok Daha Güçlü Kartlar 500-550 TL den çıkıcak piyasaya .. Sonra Onlara Geçmek İstersen GTX295 i 450 tl den satman bile imkansız olucaktır .. Çok Zarar Edersin .
  • Eğer acele kart lazım değilse eylül sonunu beklemeni tavsiye ederim
  • Eylül 10 USS Hornett'i bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 27 Ağustos 2009; 14:32:20 >
  • Dx11 kartlar gelicek. Dolayısı ile o kadar para vermeniz tam şu zamanda akıllıca olmaz. Bütçenizi bilemiyorum ama hd4870 alıp, dx 11lerin yaygınlaşmasını beklemelisiniz. Sürekli kart değiştiren biri değilseniz daha uygun fiyata 4850 veya 4830'lada idare edebilirsiniz bu geçiş dönemini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dx11 i beklemelisin şimdilik idare edebilecek bir kart almak en iyisi
  • biraz daha sabır
  • 1 ay daha sabır...
  • dx11 li kartlar çıkınca ilk darbeyi alan kart gtx295 olacak
  • quote:

dx11 li kartlar çıkınca ilk darbeyi alan kart gtx295 olacak

+1 ve tabiki 4870x2
  • ekran kartına 400 TL'nin üstünde para vermeyin, ileride çok pişman olup gülersiniz yaptığınıza! :)

Ekran kartı çok hızlı gelişen bir teknoloji. Bugün alırsın 2 sene olmadan eskir, yetmemeye başlar. Bu nedenle pahalı birşey almak mantıklı değil.
  • hiç bişey alma onla idare et 1 1,5 ay sonra dx11 kartlar çıkar o zaman al derim hem yeni teknolji hemde performansları daha iyi
    olur diye düşünüyorum
  • evet 1 1buçuk aya dx11 kartlar çıkıyor ama eğer pazarlama stratejisi ayaklarına yatarlarsa ilk serinin yüksek performanslı olanları çok pahalı olur bir müddet 1-2 ay sonra onların da fiyatları düşer
    ama şuan kart almak için iyi bir zaman değil :D
  • GTX260 veya GTX275 (ikinci el) alın, 5-6 ay sonra yeni kartlar oturunca satıp onlardan alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Power

Şuan Alıcağın En İyi Kart HD4890 , GTX275 Olsun Onlarada En Fazla 330 TL ver , Zaten her ikiside forumda ikinci elde dediğim fiyata var ..

Şimdi GTX295 Alırsan , Çok Daha Güçlü Kartlar 500-550 TL den çıkıcak piyasaya .. Sonra Onlara Geçmek İstersen GTX295 i 450 tl den satman bile imkansız olucaktır .. Çok Zarar Edersin .

Çok Daha güçlü kartlar 550 liraya nasıl çıkabilir anlayamıyorum...800 liradan aşağıya üst sınıf kart çıkmaz...
  • gtx260 275 4870 4890 gerisi boş
  • Güçlüden kasıt directx11 olması yeni çıkacak ekran kartlarının buda performansa bayağı bir etki yapacak.....

quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Power

Şuan Alıcağın En İyi Kart HD4890 , GTX275 Olsun Onlarada En Fazla 330 TL ver , Zaten her ikiside forumda ikinci elde dediğim fiyata var ..

Çok Daha güçlü kartlar 550 liraya nasıl çıkabilir anlayamıyorum...800 liradan aşağıya üst sınıf kart çıkmaz...

• ötv indirimi bitiyor mu haberiniz var mı, bekliyelim derken ötvden dolayı asırı fiyatlarla karsı karsıya kalmayalım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.