Şimdi Ara

şuan halkla ilişkiler okuyorum ygs'ye hazırlanmaya kara verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu yıl konyada bu bölümü okumaya basladım selçuk üniversitesi derslerimiz 3 gün 4 gün boş sınava girip hayalimin peşinden kosmak istiyorum 2.öretimim erken kalkıyorum bi süru zamanım oluyo soyle 75 80 bine girsem babam özel gonderebilir sizce neyapmalıyım olur mu basarabilirmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Psikoloji bölümu istiyorum.sizce puanım ne kadar düşer.Konyayı hic sevemedim fethiyeliyim ben burası bana göre degil lutfen yardım edin.

• sıkı bi çalışmayla her türlü girersin dostum. ben mezunum inan senin kadar vaktim yok ve başarabileceğime inanıyorum. Gün planlamanı iyi yap, eksik konularını netten dinle. bol bol test çöz. okul puanın kırılır ama pek etki edeceğini sanmıyorum. sen ders çalışmana bak ama okulu aksatma. bakarsın bi aksilik olur hepten açıkta kalma.
  • Gerçekten çok teşekkür ederim sana umut verdin yarın sabah erken kalkıp kitap alıcam çalışcam hergün erken kalkıp test cozcem 8.30dan 12.30 1 e kadar sıkı bi çalışma yapıcam bundan sonra ideallerimin peşinden koşmalıyım cok Sağol

• Okulumun derslerini saat 8.30 9 gibi geliyorum en geç gece caliscam derslerim sadece pazartesi salı ve Çarşamba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.