Şimdi Ara

şuan ki netlerim ve hedefim yorumlarınızı özellikle bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anki netlerim : Matematik 30-35 LYS 2014 Hedefim: Matematik 45+
    Geometri 15-20 Geometri 20-22
    Fizik 15-18 Fizik 20-25
    Kimya -Bilmiyorum ama tahminen 20 net civarı Kimya 25+
    Biyoloji 20-25 arası değişiyor Biyoloji 30

Arkadaşlar MF-3'ten gireceğim yorumlarınızı acil bekliyorum ben bu hedefimde kararlıyım ve .Allah'ın izniyle Gavs'ımın himmetiyle başaracağım. Benim şuan ki çalışmamla bu kadar oluyor sizce böyle ders çalışarak devam mı etmeliyim yoksa daha tempolu mu çalışmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustembilgi -- 9 Nisan 2014; 23:23:51 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustembilgi

Ygs 360, puanla 58k dayım

Şu anki netlerim : Matematik 30-35 LYS 2014 Hedefim: Matematik 45+
    Geometri 15-20 Geometri 20-22
    Fizik 15-18 Fizik 20-25
    Kimya -Bilmiyorum ama tahminen 20 net civarı Kimya 25+
    Biyoloji 20-25 arası değişiyor Biyoloji 30

Arkadaşlar MF-3'ten gireceğim yorumlarınızı acil bekliyorum ben bu hedefimde kararlıyım ve .Allah'ın izniyle Gavs'ımın himmetiyle başaracağım. Benim şuan ki çalışmamla bu kadar oluyor sizce böyle ders çalışarak devam mı etmeliyim yoksa daha tempolu mu çalışmalıyım ?

Kardeş bu nasıl bir sorudur hiç bir şey anlamadım.
    Şu anki netlerini ve hedefini yazmışsın ama biz şu an ki çalışmanın nasıl olduğunu netlerden nasıl çıkaralım ki?
    Ben geçen yıl lys fen de fkb 10-15-25 yapıyorken sınava girdim, daha kolay olmasına rağmen fkb 15-19-17 net çıktı..
    Yani ümidini kırmak değil maksadım ama bence bol bol soru. Hız kesmeden görebildiğin kadar soru gör ve tekrar önem ver.
    Benim 5. yılım bu. tıp için çabalıyorum. Benim puanım 320. Yani senden daha düşük.
    Ama hiç ümidimi kaybetmedim. Ve türevi birkaç ay önce, integrali ise 1 hafta önce öğrendim.
    Umudunu hiç kesme ve gaza bas...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.