Şimdi Ara

Şuan Laptop Alıyorum Acilll.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: Intel Celeron Quad Core N2940 2.25ghz CPU
    Ram: 2gb 1333mhz DDR3
    HDD: 500gb 5400rpm 2.5″
    E.K.: Intel HD Graphics

Arkadaşlar laptop budur asus ASUS X553M bilgisayar 1 yıllık ama tertemiz 4 5 kere sunum için kullanılmış 400 tl ye bırakabileceğini söyledi arkadaş 1 yıl da garantisi var kutusu faturası herşeyi duruyor..? alınır mı orta halli iş görür mü sizce

• arkadaşlar bu kadar acil olsa yazmazdım yardımcı olacak kimse yok mu
  • bildiğim sıfırı 1000 lira civarlarında bimdemi şoktamı bi yerde satıldı bunların. nete girerim iki müzik film izlerim word excell çalışsın dersen al geç .Ram desteğiyle idare eder duruma gelir
  • arkadaşın dediği kadar işler yapılır.yeterli dersen bugünkü dolar kuru karşısında hiç de fena değil fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmastek1

İşlemci: Intel Celeron Quad Core N2940 2.25ghz CPU
    Ram: 2gb 1333mhz DDR3
    HDD: 500gb 5400rpm 2.5″
    E.K.: Intel HD Graphics

Arkadaşlar laptop budur asus ASUS X553M bilgisayar 1 yıllık ama tertemiz 4 5 kere sunum için kullanılmış 400 tl ye bırakabileceğini söyledi arkadaş 1 yıl da garantisi var kutusu faturası herşeyi duruyor..? alınır mı orta halli iş görür mü sizce

hem celeron hem 4 çekirdek yazım hatasımı var?
    400tl celeron içinde iyi fiyat.faturası var ise al bence
  • 375 tl ye aldım arkadaşlar inanın tertemiz bir cihaz yazım hatası yok kardeşim memnun kaldım bende telefondan
  • ben de şaşırdım ama 4 çekirdekmiş gerçekten. internet,office,film,müzik işini görür. boyle fiyata temiz ben de bulsam keşke ama tanımadıgın insanlara güvenmek çok zor,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

ben de şaşırdım ama 4 çekirdekmiş gerçekten. internet,office,film,müzik işini görür. boyle fiyata temiz ben de bulsam keşke ama tanımadıgın insanlara güvenmek çok zor,

benim için de zor alım oldu ama inanın memnunum öyle günlük işlerimi çok kolay hallediyorum orta dereceli oyunları oynuyorum pes 2013, gta san andreas gibi oyunlar :) ee daha ne olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.