Şimdi Ara

Şuan zor takım bulan volkan şen yabancı sınırında 5 m avro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sene kulup bulamayan volkan şen yabancı sınırının 5 6 olduğu bir ligde 5 milyon avro bonservis 2 milyon avro da yıllık ücretle oynayacak

• Haklısın valla yabancı sınırı saçmalıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım nokta 6 aydır, belki daha fazladır top oynamayan Arda nasıl oluyor da ilk 11 de maça çıkıyor? Sezon başı hazırlık kampı yaşamamış Volkan neden takıma çağrılıyor? Türk Milli takımı neden ön liberosuz maça çıkıyor? rahat yenilelim de arda'ya sövülsün yabancı sınırı da gelsin gibi bir oyunla sahaya çıkılmış gibiydi. bizim takım 10 yıl o dizilişle ve o oyuncularla oynasın 10 pozisyon bulamaz.. Terime sövenlere de sözüm var. yok sistem yokmuş yok gazla gidiyormuş.. bu çapsızlar ile gazsız ve primsiz yol alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtrameBOY27 -- 7 Ekim 2017; 21:14:56 >
  • Yabancılar bile bize gülüyordur bunlar neyin kafasını yaşıyor diye. Oynamayan adamlardan medet ummak. Hem onu riske atmak hem milli takımı. Luce'den böyle bir şey beklemezdim. Emeklilik vakti gelmiş onunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Benim anlamadığım nokta 6 aydır, belki daha fazladır top oynamayan Arda nasıl oluyor da ilk 11 de maça çıkıyor? Sezon başı hazırlık kampı yaşamamış Volkan neden takıma çağrılıyor? Türk Milli takımı neden ön liberosuz maça çıkıyor? rahat yenilelim de arda'ya sövülsün yabancı sınırı da gelsin gibi bir oyunla sahaya çıkılmış gibiydi. bizim takım 10 yıl o dizilişle ve o oyuncularla oynasın 10 pozisyon bulamaz.. Terme sövenlere de sözüm var. yok sistem yokmuş yok gazla gidiyormuş.. bu çapsızlar ile gazsız ve primsiz yol alınır mı?

Bunda anlamayacak bir şey yok. Kadroyu futbolcular yapmış. Genç çocukları 11 e koymayı bırak tribüne gönderdiler.
  • Yabancı sınırı yokken Ozan Tufan'a 8 milyon verildi bu ülkede neden bahsediyorsunuz hala ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.