Şimdi Ara

Şuanda ganimet kasabilen veya ganimetini koruyabilen arkadaslar vami varsa iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar bu güncellemeden sonra ne ganimet kasabiliyor nede koruyabiliyor haldeyim sizin onerileriniz yaptiklariniz neler

Allahini seven yardımcı olsun oyunu birakicam resmen kupa ve koy bilgilerinizi de eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 27 Aralık 2015; 18:58:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Merhabalar arkadaslar bu güncellemeden sonra ne ganimet kasabiliyor nede koruyabiliyor haldeyim sizin onerileriniz yaptiklariniz neler

Allahini seven yardımcı olsun oyunu birakicam resmen kupa ve koy bilgilerinizi de eklerseniz sevinirim

Kb9 800 kupa sadece ölü köy dolu ve Son 2 haftadır hiç adam gibi saldırı almadım en fazla 40.000 aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th9'um 1150 kupa civarında gece botu kuruyorum 3.5-5 milyon arası altın kasıyor
  • Ben 55 level köy binası 7. Güncellemeden sonraki bir kaç gün sıkıntı yaşadım şuan problem yok hatta eskisinden daha iyi ganimet topluyorum diyebilirim. Kupam 1150 bandında gümüş 2 ligindeyim

• Ya Allahini seven bana th9 köy düzeni önersin. Asilr amacım kupa ancak ganimetide koruyalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Th9'um 1150 kupa civarında gece botu kuruyorum 3.5-5 milyon arası altın kasıyor

Hangi bot hocam

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Clashbot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Clashbot

Teşekkürler bluestack için olanmı ios için falan var mı acaba
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Ben PC'de Bluestacks ile kullanıyorum.
  • th 9 um kristal 1-2 arası seyrediyorum botla günde 10 duvar basıyorum 9a kışla hızlandırmadan bu gece hızlandırcam bakalım ne olacak

düzen olarakta bunu kullanıyorum tavsiye ederim dalan oluyor fakat daha %100 çeken 1 kişi oldu oda 50-60 saldırıda anca
     Şuanda ganimet kasabilen veya ganimetini koruyabilen arkadaslar vami varsa iceri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 31 Aralık 2015; 4:46:50 >
  • Sizin gibu botcular yuzunden bizim oyun keyfimiz kalmadi,bu sekilde devam ederse karsilikli botla dalarsiniz artik.

• botu engellemek için güncelleme yaptılar ama botçular yine iş başında supercell inşallah bunun farkındadır daha sağlam birsey yapsada botu bitirse ah nerde o günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

botu engellemek için güncelleme yaptılar ama botçular yine iş başında supercell inşallah bunun farkındadır daha sağlam birsey yapsada botu bitirse ah nerde o günler

Th9 bot yapsa ne olur yapmasa ne olur?

Th10 un sadece okçu ve top yükseltme maliyetine th9 un 9. seviye duvarı yapılır, hele gelen iksirle de duvar yapıldığını düşünürsek bayağı 10.seviye duvar çevrilir o kadar ganimete. Köy binasını dışarı koyup yaslanma devri de bitti. 5. Seviye bekçiyi alan th10 un canına okuyor, bir zamanların th10 u oldu kumdan kale.
    Th9 botla duvar kasacakmış...

Mevcut güncellemeyle gelen sistem değişmeyecekse, Th10 a geçtikleri gün oyunu silecek çoğu. İyi olur bol bol ganimet çıkar ilerde th11 lere. Şu an th11 tam anlamıyla oturmadı. Yeni gelen taktik Avcı ve diğer top okçu yay tam bir savunma oluşturmuş değil. Th11 den köy binası ve 2 depo alan bonusla 500k ganimet alıyor ve hiç zorlamıyor.

Sadece barch veya bot vs ile th9 u bitirmiş, th10 olunca acı gerçeği görüp sönmüş bol bol th10 olacak bir kaç ay içinde. O zaman th11 in gerçek savunması, igelecek güncellemelerle şekillenecektir. Okçu top vs hepsine bir tur atacaklar. Şu an böyle bir güncellemeyi sistem kaldırmaz.

Full 10. Seviye duvarlı th9 yakında 100 tl etmeyecek. O zaman barch temelli botun bitişini görmüş olacağız, daha akıllısını yaparlarsa ne ala.

Şu an en az 30 lvl kral kraliçesi olmayan full lab ve savunmalı th10 para etmez. Alanın başına dert olur. Eğer 5. Seviye klan varsa asker almak için yedek hesap olarak en güzel th9 alınır. Yakında uygun fiyatlar ortaya çıkar. 4. Seviye golem veya 5. Seviye büyücü ya da 6. Seviye dev alırsın kalede bir level yükselir.

Botlu veya botsuz, Th9 köy sahiplerinin ümidini kırmak istemem ama th10 oynanmaz bir duruma getirildi. Düşük level herosu olan th10 full savunma ve askerli olsa bile atsan atılmaz satsan satılmaz durumda. Oynanmayan bir th10 varsa th9 için tek yapılacak olan 30 level kral kraliçe yapana kadar th9 kalmak. O kadar zamana da eskiden th10 biterdi. Her çeyrekte gelen güncellemeleri de hesaba katarsak bu da bir çözüm değil, en sonunda çoğu bıkacaktır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 1 Ocak 2016; 2:57:14 >

• Zoraki th10 olmak durumunda kaldım.Kara iksir korunmuyor çünkü.Herşey fulldu.Herolardan kral 20 kraliçe 17 di.Duvarlar full 9 du.10 lvl duvarda 10 civarıydı.Sözde duvar ve heroları fulleyip 10 lvl e geçecektim ama nerde.Gelen vuruyor giden vuruyor.3 er biner kara iksirler alıp gidiyorlar.Sinirden 10 lvl bastım ama bildiğin maden yok.Kafayı yemek üzereyim.Zorla bot program kur diyorlar.
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    yazdığıma cevap göremedim lafmı soktun onuda anlayamadım iksirim sıfırlanacak diye saldırmayı bıraktım dün. her bişeyi 1 tasa hızlandırıp 4-5 saatte 120k kara çaldım ama 4milyon altınım oldu iksir 2milyondu 150k kaldı güncelleme olmasa iksirle 1 altında 2 duvar basardım üstüne 10. seviye duvar yapıyom (yapamıyom) kral 5 kraliçe 5lv kaldı 40 olmasına kara iyide altın iksir 0 0 0
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Botçuları yazmışsın, ben de botçulara dokundurdum. Aslında açıklama yapmama bile gerek yok ama, yukarıda sana laf sokulmuş bir kelime veya cümle mi var da ben göremedim?

Bundan sonra sana cevap yazmayacağım, rica edeceğim bana da bir cevap yazma. Çünkü senin şu laf mı soktun deyip arkadına bir de muhaaa diye eklediğin smile ile oluşan laubali aşırı samimi durumlar bana uymaz...

İyi oyunlar iyi forumlar....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.