Şimdi Ara

suanki sisteme ddr3 bellek tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaslar bellek konusunda kafam cok karıstı sizin tecrübelerinize ihtiyacım var özelliklede teknik bilgisi olan ve aynı anakart kullanan arkadaslarımın
    yeni sistem topladım herseyi aldım sadece ram(bellek) ve kasa kaldı kasa bir şekilde alınır ama ram kafamı karıstırdı cıkmazdayım yardımcı olursanız cok sevinirim.
    sistem

gıgabyte 790xt-ud4
    amd phenom x3 720 be
    wd sata2 1tb 32mb Caviar Black
    lg dvd
    4850 512

özellikle size anakartımın adresini vermek istiyorum ben cokta anlamamhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma790xt-ud4p_10.html
    gıgabyte rem konusunda biraz sıkıntılı anakart bu adresteki sağ tarafta desteklediği ram lerin listesi var burdan bakıp bana en iyi sonuc alabilceiğim ram söylermisiniz lütfen maddi konuda pek rahat değilim.
    birde corsair 2 gb ddr3 1600 cl9 dhx ramler neden bu kadar ucuz peşin 140 tl civarı bugün ddr2 2gb 1066 ile aynı fiyat seviyesinde bu fiyatlar bana güven vermiyorlar
    anlıcanız ram konusunda cok sıkıntılıyım yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

• corsair 2 gb ddr3 1600 cl9 bu ürünü şuan kullanmaktayım açıkcası fiyatına göre güzel performans veriyor. ancak bu ramlerin orjinali 1066 mhz dir cl7 de bunu firma oc lenip 1600 de 9-9-9-24 de çalışır hale geleceğini görmüş ve bu şekilde satmakta. bu çok yanıltıcı çünkü bu ramleri 1600 mhz de 9-9-9-24 de kullanmak çok saçma oluyor özellikle benim anakartım bu hızlarda fazla dayanamadı senin anakartın daha iyi ramleri benden daha iyi deneyebilirsin. ben şuan 1549 mhz de 7-7-7-20 kullanıyorum +0.3 voltage verdim. en yüksek hıza 1740 mhz de 9-9-9-24 de ulaştım ama dediğim gibi benim cpu ve anakartım iyi olmadığı için fazla yukarlara çıkmadam. sana tavsiyem kesinlikle bu fiyata bu ramler alınır. ancak 1600 mhz miş bu ben bunu 1800-1900 yaparım diye hayallere kapılma tabi bu benim pc me göre belki senin anakartla çıkar bu hızlara ama hiç zannetmiyorum. eğer çok ileri düzey bir kullanıcı değilsen bu ramleri bu fiayata kaçırma derim. 1600 mhz de 7-7-7-20 +0.3-0.4 voltage vererek rahat rahat kullanırsın. şu dönemde ddr3 e 350-400 ytl vermeye değmez çünkü 5-6 ay sonra verdiğin paraya çok üzülürsün. istersen everest testleride koyabilirim

• 2x2 ddr3 yurtdışı bakabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.