Şimdi Ara

Sub+Anfi+Ana Ünite Tavsiyesi istiyorum (araç fiyat isteklerim hakkında bilgilerimde var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda yeniyim ve sorularımın cevabını alabileceğim bi forum olduğunu farkettim bunun için aklımdaki çeşitli soruları sormak istiyorum
    öncelikle biraz bahsediyim nasıl bişey istediğimden
    Evimde sony müzik seti varhttp://www.sahibinden.com/sony_lbt-_xb80avWQQaXQQ5712139WQQpXQQdisplayitem bu cihazın aynısı 5. katta oturuyorum bu cihazın sesini salondan fulleyince karşı apartmandan ve yoldan geçenler kafayı çevirip yukarı bakıyorlar noluo lan diye ta 1. kattanda duyulabilyor.şuan yanımda bilgisayarıma bağlı kendi odamdan açınca salondan basslarını hissedebiliyorum duvarları dahi titretiyor.Bunları hava olsun diye yazmıyorum düşündüğüm şeyleri bi nebze olsun detaylandırabilmek adına.
    Arabam 2000 model 2.0 RXT LAGUNA yaklaşık 444 litre bagajı var yarı hatchback sayılır yani.
    Bütçem ise 600 Ytl maximum
    Bir cd/mp3 çalarlı önde aux girişi olan ana ünite (4 gb mp3 playerim var bunu bağlamam gerekli)
    Bir anfi (monomudur nedir ben anlamadığım için bilmiyorum tavsiyelerinize güveniyorum)
    Aracımda 2 tane ön camın altında 2 tane ön kapılarda 2 tane arka köşelerde olmak üzere 6 tane kolon var markalarını ve cmlerini bilmiyorum arabanın üzerinde gelen cihazlar evimde bu tarz ağır bi müzik seti kullandığım için arabanın standart sistemi bana yetmiyor.
    Ve birde kutulu woofer düşünüyorum bagajda pek fazla yer kaplamayacak şekilde
    ancak
    benim peder arabanın orjinalliği konusunda inanılmayacak derecede titiz bi insan herhangi bi delme vs olmasını istemiyorum araçta bunuda dikkate alırsanız sevinirim.
    Ha birde arabada yeni akü alındı 50 amperlik bunuda yazıyım dedim.
    Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şmdiden

• kardeşim bende senin gibi acemiyim bu konularda ama ben sana az önce karşıma çıkan bi sistemi önericem

hem 400 YTL anfi ve woofer'dan oluşuyo yalnız sen 1 takım mid alıp ek yapıcaksın o kadar.
    bu nedenle mono anfi almıcaksın 4 kanallı falan alman gerektiriyo zannedersem.

www*kraltuning*com adresinde tam ortada bi ilan war şöyle yazıyo " EDİSON 505A anfi ve JBL 38cm woofer " kırmızı renkle yazmışlar bu ilanı bi gözden geçir adamın elinde edison anfi ve JBL GT5 serisi sanırsam 38 lik woofer war senin işini hayli hayli görür.
    bu iletişime geç istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 18 Mayıs 2008; 19:42:43 >
  • anfi ve bass 400 ytl ancak bana ana ünitede lazım 300 de onu koysan 700 yapar bütçemin üzerinde oluyor ayrıca sıfır düşünüyorum ben sanırım para biriktirsem biraz daha iyi olacak
  • 600 ytl ile böyle bir sıstem kurmak zor olur. iknci el mi 0 mı dusunursunuz?
  • sıfır düşünüyorumda haklısınız sanırım sıfır zor olur en az bin ytl lazım gibi
  • sadece bas için 500ytl yi gözden çıkar ana ünite sana kalmış kalite iyi bişey dersen ucu bucağı yok bunun yanına kompenant yok kapasitör kablo işclik girdiği zaman emin ol çok paran giderr alıp dinledikce de insanoğlu yetinmiyor daha iyisi diyor allah yardımcımız olsun akıl fikir versin bize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.