Şimdi Ara

Subap ayarı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
134.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arkadaşım ilk olarak R19 1.6 diye tabir ettğin motor k7m üstten eksantirirkli dir ama şimli değildir ikincisi eline bu güne kadar anahtar almamış insana supab ayarı yapabileceğini nasıl aklınıza getirebiliyorsunuz adam aracın sentesini supab bindirmesini sentilin nereye takılacağını ne ne sertylikte olacağını bilmiyorken sizler kalkıp olabilecekmiş gibi tarif etmeye çalışıyorsunuz.iyi ozaman bizler dükkanları kapatalım buradaki form sitelerinden tarif edelim her araç sahibide evinde bir kaç takım bulundursun her işini kendisi evinde yapsın bir dahaki yazımdada bende sizlere eksantirik kayışının nasıl değiştiğini tarif edeyim arkasından debriyaj seti nasıl değişir onuda anlatayım isterseniz bu işler bu kadar kolaymı sanıyorsunuz millet arabanın a sını öğrendimi vites kolunu tutmaya başladımı hele birde aynı arıza için birkaç sefer ustaya gittimi hemen tamirci oluyorsunuz bırakın allah aşkına yaaaa.
  • arkadaşlar bende renault clio 4 1.2 benzinli + lpg li araç var. 64.000 km de. ve sıfır aldığımda lpg taktırdım. brc marka. bu araca subap ayarı yaptırmam gereklimidir sizce? belirli bir zaman sonrasında yaptırmak gereklidir diyorlar. birde 100 tl fiyat verdiler sizce uygun mu?
  • Bende de 2008 1.2 clio var 160.000 km de motorda sarsıntı var usta da subap ayari gerekiyor dedi 100 tl fiyat verdi. Bu arada araca 150.000 km de lpg takildi ondan sonra oldu lpg mi etkili oldu bu sorunda bilmiyorum belkide tesadüf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otmatik vites araclarda subap ayari olurmu ustaya sordum

Olmaz dedi bilgisi olan varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HERKESE MERHABA
    Öncelikle subap ayarı araclarda çok önemlidir hele bırde lpg varsa
    lpg kuru bir yakıt oldugu için subap kenarı kurum olusuyor subaplarda sıkma yapıyor hem cok yakıyor hemde cekış dusuklugu yaşarsınız eger subap ayarı yapılmazsa masraf büyür silindir kapağı acılır subaplar degısır aslında her ay 50 km benzınde kullanılsa hem motor saglıklı olur hemde subaplar etrafında kurum oluşmaz
    bunu lpgcıler söylemıyor

SUBAP AYARI İÇİN FİYAT ALABILIRSINIZ 05376150789 TAMER

EGER FORUMDAN ARIYORUM DERSENIZ SIZLERE İNDİRİM YAPARIZ

CLİ 1.4 8 V MOTORLARA
    -SUBAP AYARI
    -BOGAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ
    -ATEŞLEME BAKIMI BUJİ VE KABLOLARI KONTROL
    -ARIZA TESPİT CIHAZ KONTROL
    SADECE 200 TL
    NOT GAZ VE LPG AYARI ÜÇRETSİZ (SADECE ATIKER GAZ AYARI YAPIYORUZ )
  • CETINARI C kullanıcısına yanıt
    MERHABALAR OTOMATİK VİTES ARACLARADA SUBAP AYARI YAPILIR SIZİ ANLIS BILGILENDIRMIŞLER
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.