Şimdi Ara

Subaru Benzine Su Muamelesi yapıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende almıştım ertesi gün hemen geri verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 3 Temmuz 2011; 18:21:28 >
  • Ne almıştınız acaba neden geri verdiniz.
  • Şehir içi 13se normal ama ortalama ise değer, fazla gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

Ne almıştınız acaba neden geri verdiniz.

wrx stı almıştım hiç ısınamadım tuhaf bişeydi
  • boxer motorlar agirlik merkezini asagi ceker ve daha arac virajlarda daha az yan yatar, daha sportif sürüşe imkan verirler. buna karsin duşük strok mesafeleri sebebiyle özellikle alt devirlerde torkları azdır. bu da yakit tüketiminde artışa sebep olur.

subaru araç alan birisi boxer motor kullandiğını ve motorun özelliğinin bu olduğunu bilerek almalıdır. satış danışmanlarının cahilliği ve bizim milletin araştırma yapmayı sevmemesi yüzünden ortaya çıkan can sıkıcı bi durum.

ekmek alırken bile elleyen milletimiz test etmeden araba alabiliyor veya özelliklerini tam araştırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Tüpte fayda etmez subarulara 1.6 sı vardı arkadaşta ben 1.4 düz motor micrayla kafa tutuyordum :) Gitmiyor 1.6 ları da su gibi yakıyordu.

Ben otomatikle 450 45 lt le giderken o 50 lt le 450 anca buluyordu:)

Sizin araç 10/lt 100 km , subaru ise 11/lt 100 km benzin harcıyor bu verilere göre. Subaru nun sürekli 4x4 oluşu ve yol tutuşu, motor hacminin 200 cc fazla oluşu micranın çok ekonomik olmadığını ya da subarunun daha ekonomik verilere sahip olduğunu kanıtlıyor micra ya göre.
  • Merhabalar, Ankarada oturuyorum. 92000 km de 2005 model Subaru Forester 2.0XT aldım aracım turbolu ve 177 beygir. LPG taktırmak istiyorum. Teleflex GFİ aklıma çok yatıyor hatta Tunalıya gittim, mühendis arkadaşla görüştüm çift regulatör ve yağlama kiti takarız sorun olmaz dedi,aşağı indim Veli bey ve Serdar Beyle pazarlık yaptım randevu aldım ama hala içimde bir şüphe var. İsim vermiyorum hem Prince hem de Teleflex bayisi olan bir yerde montaj yapan ustaların bana söylediği '' Teleflex enjektörlerinin basıncı (1.5bar) sizin aracınızda yetersiz kalır, gereken basınç 4 bar civarı, bunuda Prince sağlar '' . Forumda da okuduklarımdan sonra, GFİ ile sıkıntı yaşayacağım kanısına vardım. Ayrıca Ankara da en iyi Subaburucu diye forumlarda adı geçen ustayı da aradım oda '' GFİ ile sorun yaşarsınız, biz Prince öneriyoruz '' dedi. Gerek ticari kaygılar gerek farklı sebebler yüzünden kime sorsam farklı yanıtlar almam normal. Benim ricam, lütfen bu konuda fikri ve tecrübesi olan herkes, bilhassa aynı aracın LPG'lilerini kullanan tecrübe sahibleri: Fikirlerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.