Arkadaşlar 2000 cc otomatik foresterim var . Bu aracın derdi nedir anlamadım. ortalama 13 litre nin altında yakmıyor. Hadi yakıyorsun birde gitsen . İnanılmaz kötü performans var araçta uzun yolda sollamaya korkuyorum inanın . Araç 2009 model elimde patladı ikinci elde çok sıkıntılı . 2 yılda değerinin yarısı kadar düştü . Türkiye şartların da binilecek arabalar değil . Özellikle yakıt sarfiyatı inanılmaz. Birde servis yetersizliği var üç büyük şehir dışına çıktınmı yandın Citroen servisininde ki bir usta bakıyor. Parça zaten direkt japonyadan geliyor stok olmadığı için en az üç hafta beklersin. Bunların hepsi başıma geldiği için yazıyorum. Uzak durun sonra pişman olursunuz elinizde kalır
superşarjlı alsaydınız hem aynı yakardı hem 2kat daha performanslı olurdu
2000 motor ve gitmemesi ilginç
o dediğiniz alet en az 16- 17 litresi var . Bi arkadaş da var ordan biliyorum . Adamın ocağını söndürür valla
almadan önce keske arastirsaydiniz. Subaru lar benzini içmeleriyle ünlülerdir
2000 motor 150 beygir 1500 kilo sürekli dört çeker ve eski tip 4 ileri otomatik . Sence bu alet gidermi .4 vites olduğu için vites yolları çok uzun bağırıp duruyo ama icraat yok . E bu durumda kısır döngü daha çok yakıyor. Sadece ismi var işte başka bir numarası yok . Uzun yolda ikide bir benzinin tamamlıyorum gına getirdi artıkl
Şimdi subaru yu satıcam artık kaça giderse. Bu tarz önerebileceğiniz RAV 4 veya CRV türü araç hangisi uygun olur . Özellğkle servis ve tüketim açısından.
Arkadaşlar imzamdanda anlaşılacağı üzere bundan önce octavia vardı . 8 valv 1600 motor 5 yıl bindim ve en ufak bir sorun çıkarmadı . Şuan subarunun yerine octaviamı tercih ederim inanın. Özellikle yedek parça servis inanaılmaz yaygın vede ucuzdu.
Daha önce lamboya felan mı biniyordunuz ki gitmiyor diyorsunuz?Sonuçta 150bg araç ayrıca 2.0 motor gitmemesi anormal.Yaktığı yakıtta da anormal birşey yok sonuçta boş ağırlığı 1,5 tona denk gelen bir araba
Forunda forester kullanan arkadaş varmı . Benim arabada ikide bir AT oil temp diye bir lamba yanıp sönüyor
daha da elinde patlamadan sat..!
quote:
Orijinalden alıntı: octaviabrs
Şimdi subaru yu satıcam artık kaça giderse. Bu tarz önerebileceğiniz RAV 4 veya CRV türü araç hangisi uygun olur . Özellğkle servis ve tüketim açısından.
Chevrolet captiva tam ağzına layık araştır derim
hee lamboya biniyodum .
Bizim arkadaşta da vardı; en sonunda sattı.
LPG
LPG takarsak hepten elimizde kalır. Satıp kurtulmak daha mantıklı. Neticede bu aracın neden az sattığı ortada . Bizim ülkemize uygun değil çok yakıyor vede anadoluda yetersiz yada hiç olmayan servis hizmeti. Sorundan anlamayan ustalar , bir türlü temin edilemeyen yedek parçalar.
quote:
Forunda forester kullanan arkadaş varmı . Benim arabada ikide bir AT oil temp diye bir lamba yanıp sönüyor
Otomatik şanzıman yağı hararet lambası olması lazım.. Vakit geçirmeden baktırın bence. Kolay gelsin..
quote:
Forester falan kullanmadım.Ama mantıken AT Automatic Transmission olabilir.Oil temp ise yağ sıcaklığı olur.Şanzıman yağına baktırın.
Geçmiş olsun o yakıt değerleri nedir öyle uzun yola business class ile gitmek daha ekonomik olur herhalde
2011 rav4 multidrive s için yakıt tüketimi 90 km sabit hız için 7 lt, 120 km için 8.5, şehir içi için 12 lt (değişken olabilir)