Şimdi Ara

Subaru Benzine Su Muamelesi yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 litre ortalama yakiyor. az degil daha ekonimik araclar var ama cokda degil honda CRV 12 litre yakiyor karma . Hyundailer in tuketimi epeyi dusuk. eger degistirme amaciniz varsa 0 arac alirken takas yapin en kolay ve degerinde oyle gidiyor bence arabalar.

sanirim en ekonomik olan vw nin tiguan i .
  • 300 beygir olanı makbul. 2.0 litre. WRX tipi. Impreza.
  • 2,5 litresi var 340 beygir . Atları doyurmakla başedilmez . Çok beygirli
  • İstanbul-Antalya-Kemer arası dizel forester yakıt tüketimi ve tüketim değeri ortalaması
     Subaru Benzine Su Muamelesi yapıyor

• çok güzel ama biz benzinlisinden bahswdiyoruz. Çünkü otomatik olan o sırf otomatik diye benzinli alındı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

çok güzel ama biz benzinlisinden bahswdiyoruz. Çünkü otomatik olan o sırf otomatik diye benzinli alındı .

konusu geçmişken mesajım bulunsun dedim ....
    birde yenilenen 2011 benzinli boxer motorlu forester var arkadasımda full şehiriçi 8.5-9.5 lt değerlerinde geziyo yakın zamanda foto çekebilirsem eklicem onuda
  • Katalog değerinden bile düşük bir değer bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

quote:

çok güzel ama biz benzinlisinden bahswdiyoruz. Çünkü otomatik olan o sırf otomatik diye benzinli alındı .

birde yenilenen 2011 benzinli boxer motorlu forester var arkadasımda full şehiriçi 8.5-9.5 lt değerlerinde geziyo yakın zamanda foto çekebilirsem eklicem onuda

kullanan bilir zaten hocam az yaktığını resim ekleyerek zahmet etmişiniz 2.0 otomatik vites 13lt yakmasını çok zanedden bir kişi araç otomatik vites olmalı 300 km yapmalı km 5 litreyi geçmemeli yakıtı zaten günümüz şartlarında gayet normal 1.6 nanuel bir depo 618 km gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 30 Haziran 2011; 19:58:03 >

•  Subaru Benzine Su Muamelesi yapıyor

böyle yazmışlar
  • hocam 1.6 otomatik focus vardı 2010 o bile şehir içi 10-11 litre arası yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner35

quote:

quote:

kullanan bilir zaten hocam az yaktığını resim ekleyerek zahmet etmişiniz 2.0 otomatik vites 13lt yakmasını çok zanedden bir kişi araç otomatik vites olmalı 300 km yapmalı km 5 litreyi geçmemeli yakıtı zaten günümüz şartlarında gayet normal 1.6 nanuel bir depo 618 km gidiyordu

ayrıyeten bakım ihtiyacıda olmayacak.....varsa böyle araç talibim
    2.0 otomatik 5lt yakan bakım ihtiyacı olmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

böyle yazmışlar

sürekli dört çeker nasıl daha az yakar ki. Alla alla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner35

quote:

quote:

Bilen biliyo bir depo ile kırmızı ışık yanan kadar 360 km gigiyor . Dediğin rakamın yarısı . Çok zannetmiyorum. Gerçektende çok.

• Tüpte fayda etmez subarulara 1.6 sı vardı arkadaşta ben 1.4 düz motor micrayla kafa tutuyordum :) Gitmiyor 1.6 ları da su gibi yakıyordu.

Ben otomatikle 450 45 lt le giderken o 50 lt le 450 anca buluyordu:)
  • Dik yokuşta gaza iyice yüklenirsen benzin ibresinin haraketi bariz fark ediyor. Hemde kısa mesafede
  • quote:

quote:

böyle yazmışlar

sürekli dört çeker nasıl daha az yakar ki. Alla alla .

arazi sartlarında surekli 4 ceker az yakabilir. asvaltta tabiki cok yakar.

• Hocam sen en azından Subaruya biniyorsun. Ben daha fazlasını Marea ile yakıyordum. 100 km de ortalama 16-17 litreyi buluyordu. Lambda sensörü bozuk dediler değiştirdik, yine 13-14 den aşağı yakmadı
  • quote:

Dik yokuşta gaza iyice yüklenirsen benzin ibresinin haraketi bariz fark ediyor. Hemde kısa mesafede

gerçi subaruya binen adamdada benzine yetiştirecek para vardır
  • Aynı araçtan çok kullandım ,
    Benzini içtiği doğru,ama sürekli 4*4,otomatik,benzinli bir araçtan bahsediyoruz.
    Performans konusuna katılamayacağım ,dediğin gibi 4 ileri ama araba gaza bastınmı gidiyordu.Muhtemelen senin araçta bir sorun var.
  • quote:

böyle yazmışlar

Belki çok düşük değil ama şimdi kullanılan benzinli motor 100 km de 1 lt civarı daha az yakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.