Şimdi Ara

SUBARU İMPREZA WRX STI ALMALIMIYIMM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
19.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KARENIN senin yorumuna gelince istersen önce yazılanları iyi oku düzgün analiz et çünkü doğru düzgün okuyup anlamadan yorum yapıyorsun yukarıdaki yazılarda ALBEA ile IMPREZA kıyaslanmamıştır sen nerden çıkardın bu kıyasolayını yukarıdaki yazıda bahsi geçen olay subarunun performans düşüklüğüdür:

işte buradan çıkardım:

Arkadaşım onu bunu bilmemde WRX yada STI almıycaksan Uzakdur Subaru 1.5R den Subarunun kimyasına aykırı bu araba 1.5 motor ve çok verimsiz bir araç uzak dur yolda 1.5R ile oynayan Cliolar Albealer dolu olacak onlar 1.5R ile oynarkan o aracı kullananın surat ifadfesini görmek isterim kesinlikle uzak dur o paraya çok daha iyi bir araç alabilirsin

bunları ben yazmadım herhalde. bana subaru impreza 1.5 r yi geçebilecek bir albea getir ondan sonra tekrar konuşalım. albeayı iki sene kullandım 100 km ile giderken bile viraja girmek risk. imprezanın fren ve dört çeker avantajından hiç bahsetmiyorum. ayrıca 1.5r ile sti ve wrx aynı kalitededir demedim. 1.5 bile sti ve wrx'in dayanıklılığına yol tutuş kabiliyetine yakındır dedim. subaru yarışlarda edindiği tecrübeyi tüm modellerini geliştirmekte kullanır bunu sadece ben demiyorum. bir de "teknik verileri ortada nasıl çıkarda iyi araba dersin" demişsin. bence 1.5 4*4 bir otomobil için gayet de iyi teknik veriler. impreza 1.5r ayrıca ele alınıp incelenebilir. artıları eksileri ortaya konur. impreza 1.5r tabiki dünyanın en iyi arabası değildir. sadece impreza 1.5 in eksileri ortaya konurken örnek verilen araba (yani albea ve clio) yanlış. dediğin gibi civic ve corolla iyi arabalardır. subaru işte onlarla kıyaslanır. sonucu da zevk belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 11 Aralık 2006; 19:58:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

Zaten ben Albea ile kıyaslamadım aynı sınıf araçlarda değil ama fiyatına göre aracın özellikleri bence vasat boxer motorun sesi var diyorsun ama araba yürümüyor o zaman ne işime yaradı çıkan ses. 1.5 litrelik bir motora göre araç çok yakıyor + 4x4 oluşunun avantaj sağlaması için güçlü bir motor olması lazım aksine aracın 4x4 oluşu bu 1.5 lik MOTOR ile dezavantaja dönüşüp performans düşüşü ve yakıt sarfiyatının artışına sebep oluyor . Sonuç olarak bence 0-100 km/h si 13.4 olan. 105 PS 142 Nm Tork üreten bir araç için son derece verimsiz ve pasif bir araç bana göre. Gidip 1000 YTL fazla verip Honda Civic almak varken 125 PS 152 Nm şehir içi 9.1 L yakan 1.6 Litre 0-100 km/h si 10.3 Sn olan bir araç varken Impreza 1.5 R bence mantıksız bir seçim

0-100 hızlanması 12 saniye, motora 1.5 olarak bakıyorsunuz hep... motor 105hp
    Yakıt sarfiyatı 4x4 olmayan civicin fabrika verisiyle gerçek kullanımda aynı
    Ayrıca civicin baz modeli ile fiyatı arasında 2500 ytl fark var (şimdi 2000)
    Civicle karşılaştırılabiir. Civicde alınabilir kişisel zevklere göre.
    Ama bence o aradaki fiyat farkı, 1.5 saniye daha hızlı kalkacağım diye
    boxer motor sesinden, 4x4 den ve impreza karizmasından vazgeçirmez.
    Özelliklede tipi zaten hatcback olsa neyse... Yinede kişisel zevkler tabi.
    Benim burda asıl dediğim imprezanın performansının yerden yere vurulması
    Sözüm sana değil WRX ile bile kıyaslayacak derecede adamlar çıkıyor

Ne? civic'in yakıt tüketimiyle aynımı ? 20000 km kullandım ben civici aracım 200 bin yakıyor şehir içi .. şehir dışı 130 bin , ortalama 150-160 bin yakıyor.. subaru 1.5 bu değerleri elde etsin anahtarımı veririm sana.. bılıp bılmeden konusmayalım.. izmirdeyim karşıyadakada forumdan kim varsa gelsin aracıma baksın tur atalım eğer ben bu değerleri elde edemezsem gene anahtarım senin.. ha subaru kullanmadım bılıp bılmeden konusmak gıbı olmasın ama yakın bi arkadasımda var ve ona guvenıyorum aracın yakabılcegı en az degerı yaktırıyor .. ama civic gibi olamaz.. Ayrıca fabrika degerlerıne gore konusmamak gerek 1.5 saniye için civic almıyoruz zaten hem sadece kalkış deil , rolling ve yuksek hızdada farkı gittikçe açacaktır.. 1.5 saniye demek 4-5 boy geride kalmak demek.. çünkü vtec motoru dediiniz zaman gerçekten fabrıka verılerıne gore konusmamak gerek aracı gercekten iyi birisinin kullanması gerek direksıyon başında bunu cok hıssedıyosunuz ve kalkışlara katıldıgınız zaman .. vtec ile o motor arasında cok fark oldugunu dusunuyorum ..bılıp bılmeden grcekten konusmuyorum cunku bu işin içindeyim ..

subaruyu gercekten sevıyorum kotulemek ıcın solemıyorum bunları sadık arkadasım ama grcekten bu boyle deıl .. o aracı performansta kucumsuyolar ama kucumsenılcek bı arac degıl arkadaşlar çoğu kendınden guclu arabaları alabilir o araç pilotaj hatası pek olmuyor cunku aracta 4*4 oldugundan ilk kalkışta sardırmadığı için cogu aracı alabılır.. aracını iyi kaldıran sürüciler harıc tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 11 Aralık 2006; 20:45:46 >

• tabi herşeye kalkış olarak bakarsak haklı olabilirsin... Ancak civic'in 120 ile zar zor donecegi virajı 140-150 ile lay lay lom diye donecegini dusunursek, subaru 1.5 daha iyi is cıkarır diye dusunuyorum. (sahsi gorusum... Benim icin yol tutus 1. sıradadır... Yol tutus kotuyse paso gaz fren yapmak gerekir, o da zevksiz bir is...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

sevgili swatcamgoz

Arkadaşım onu bunu bilmemde WRX yada STI almıycaksan Uzakdur Subaru 1.5R den Subarunun kimyasına aykırı bu araba 1.5 motor ve çok verimsiz bir araç uzak dur yolda 1.5R ile oynayan Cliolar Albealer dolu olacak onlar 1.5R ile oynarkan o aracı kullananın surat ifadfesini görmek isterim kesinlikle uzak dur o paraya çok daha iyi bir araç alabilirsin

bunları ben yazmadım herhalde. bana subaru impreza 1.5 r yi geçebilecek bir albea getir ondan sonra tekrar konuşalım. albeayı iki sene kullandım 100 km ile giderken bile viraja girmek risk. imprezanın fren ve dört çeker avantajından hiç bahsetmiyorum. ayrıca 1.5r ile sti ve wrx aynı kalitededir demedim. 1.5 bile sti ve wrx'in dayanıklılığına yol tutuş kabiliyetine yakındır dedim. subaru yarışlarda edindiği tecrübeyi tüm modellerini geliştirmekte kullanır bunu sadece ben demiyorum. bir de "teknik verileri ortada nasıl çıkarda iyi araba dersin" demişsin. bence 1.5 4*4 bir otomobil için gayet de iyi teknik veriler. impreza 1.5r ayrıca ele alınıp incelenebilir. artıları eksileri ortaya konur. impreza 1.5r tabiki dünyanın en iyi arabası değildir. sadece impreza 1.5 in eksileri ortaya konurken örnek verilen araba (yani albea ve clio) yanlış. dediğin gibi civic ve corolla iyi arabalardır. subaru işte onlarla kıyaslanır. sonucu da zevk belirler.

Karenin yukarıda alıntı yapmaya çalışıtğın yazımdada gene okuyup anlamadan yorum yapmışsın bak orada ne yazıyor
    ''YOLDA 1.5 R ILE OYNAYAN CLIOLAR , ALBEALAR OLACAK ONLAR 1.5 R ILE OYNARKEN O ARACI KULLANANIN SURAT IFADESINI GORMEK ISTERIM''.
    Burada Impreza 1.5 R ile kıyas sözkonusu değildir Impreza 1.5 R nin motorunun verimsizliğinden bahsediliyor dikkat edersen IMPREZA demiyorum 1.5 R diyorum bahsi geçen konu performans

Hemen sana 1.5 R yi geçebilecek Albea örnek vereyim :

Motor Hacmi : 1596 cc
    Motor Gücü : 5750 d/d'de 103 HP
    Max. Tork : 4000 d/d'de 145 Nm
    0-100 km/s : 10.8 sn

Sen istemeden ben birde Clio örneği vereyim sana

Motor Hacmi : 1390 cc
    Motor Gücü : 5700 d/d'de 98 HP
    Max. Tork : 4250 d/d'de 127 Nm
    0-100 km/s : 11.3 Sn

Senin beğenmediğin sadece ''Boxer motor teknolojisi bile albea yı tamamen geliştirme bütçesini katlar'' dediğin Albea nın verileri ortada kendi yazdığınla bile Boxer motorlu Impreza 1.5 R nin verimsizliğinden bahsetmiş oldun Albeayı geliştirme bütçesini katlar belki Boxer motor ama Albeayı Geçemez ne acı bir durum .

Evet şimdi tekrar konuşmak isteyeceksin sanırım gerekli bilgi ve donanıma sahip olmadan yorum yapmanın ne kadar gereksiz olduğunu anlamışsındır umarım .

Albea yı 2 sene sürmüş olabilirsin tabi 100 km ile viraj alma olayı senin sürücülük becerinle ilgili bir olay bende Albe ve Siena kullandım çok daha yüksek hızlarla viraj alıyorum bu olay tamamen senin sürücülük kabiliyetinle alalakalı herhalde . Tamam Impreza 1.5 R kadar iyi viraj alamasada sonuç olarak daha performanslı araçlar Clio ve Albea zaten benim butun yorumlarımda Performansla ilgili olduğu için bana tutupta Albea nın Viraj alışı şöyle Clionun Yan vermesi böyle gibi yorumlara girme .

Imprezanın 4 çeker avantajından bahset madem öyle bize. Bu kadar verimsiz ve pasif bir motor ile tabi nasıl avantaja çevirirsin bilmem 4 çeker olayınıda

Bende zaten WRX ve STI ile aynı kalitedede dedin demedim sen önce yazılanları oku ve doğru yorumla yazılanları saptırıp kelime oyunlarıyla bir yere varamazsın '' NASIL KIYASLARSIN '' dedim tekrar söyülyorum WRX ve STI ın dayanıklılığı ve yol tutuşu kesinlikle kıyaslanamaz 1.5 R ile.

Örnek verilen Albea ve Clio yanlış bir örnek değildir ben performans tan bahsettim o yazıda bu durumdada verdiğim örneklerin yanlış olmadığı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 12 Aralık 2006; 11:46:02 >

• sevgili swat camgoz
    albeanın teknik verilerini zaten vermişsin

bak bu da imprezanın 1.5r nin teknik verileri
    motor hacmi: 1498 cc
    Motor gücü 6400 d/d 105 hp
    Maksimum tork 3200 d/d 142 Nm
    0-100 km/s hızlanması 13.4 sn
    maksimum hız 174 km/h

albeanın maksimum hızını yazmamışsın ama fabrika verilerine göre 180 km/h.
    şimdi aradaki 500 cc fark var. subarunun beygir gücü 2 hp farklı (ama önemli bir fark değil)
    aynı şekilde albeanın torkuda 3 nm fazla ama subaru maksimum torkuna daha az bir devirde ulaşıyor.
    son sürat albea nın 6 km/h fazlayla 180 km/h. ki ben albeayı bırakın 180 km/h 150 km/h bile düşünemiyorum. araba en ufak bir manevrada takla atar. (kullandığım bir araç ondan biliyorum. deneme bandında veya dümdüz ama rüzgarsız bir ortamda 180 belki yapar.) işin içine birde 1.5 r nin yol tutuş kabiliyeti ve kalkışta neredeyse hiç patinaj çekmemesi girince arabadan birazcık anlayan bir kişi bile albeanın o verilerinin kağıt üstünde kalacağını bilir.
    birde 1.5 r nin motoru verimsiz demişsin ama 1498 cc 4 çeker bir arabadan daha ne kadar verim alınabilir? albea nın verileri ortada demişsin evet ortada ama kontrol edilemeyen ve tamamen güvenliksiz güce güç denir mi?
    hem "Albea zaten benim butun yorumlarımda Performansla ilgili olduğu için bana tutupta Albea nın Viraj alışı şöyle Clionun Yan vermesi böyle gibi yorumlara girme" demişsin hem de "''YOLDA 1.5 R ILE OYNAYAN CLIOLAR , ALBEALAR OLACAK " demişsin. iyi de yol tutuşu ve viraj kabiliyeti berbat olan bir araba nasıl 1.5r ile oynar onu anlamadım. anca albeanın teknik tablosunu eline alıp 1.5 r sahiplerine göstererek oynayabilirsin. performans denen şey sadece son sürat değildir. bir arabayla yolda oynamak için son sürat kadar ara hızlanma fren yol tutuş denge vs. de önemlidir.
    ha bana şunu de kabul. albeanın teknik verileri kağıt üzerinde daha iyi. arada 500 cc fark olsa da hiçbir şey diyemem. kabul ederim.
    ama albea impreza 1.5r ile oynar deme. "Albea ve Siena kullandım çok daha yüksek hızlarla viraj alıyorum bu olay tamamen senin sürücülük kabiliyetinle alalakalı herhalde" diyorsun bırak impreza yı gel ford focusla (kesinlikle modifiye yok) bile yol tutuşu nasıl göstereyim. (yanlış anlama dostça söylüyorum, öyle meydan okuma filan değil). albea veya siena bulabilirsen benim girdiğim virajdan arkamdan gel. ciddi söylüyorum arabayı viraja sokmayı bilmiyorsam da öğreniyim. albea ve özellikle de sienanın en son bahsedilecek özelliğidir yol tutuşu.
    sonuç olarak albeanın teknik özeliklerine her nekadar kağıt üstünde olsa da şapka çıkarırım. o paraya başka ne arabalar alınır dersen ona da tamam. ama albea 1.5 r ile oynar lafını kabul etmiyorum. o örnekleri corolla ve civic için verseydin ona da eyvallah derdim.
    bir de "Albeayı geliştirme bütçesini katlar belki Boxer motor ama Albeayı Geçemez ne acı bir durum" demişsin evet sadece kağıt üstünde geçemez. herşey sadece kağıt üzerinde yazan son sürat değildir.

sevgiler

• quote:

sevgili swat camgoz

maksimum hız 174 km/h

şimdi aradaki 500 cc fark var. subarunun beygir gücü 2 hp farklı (ama önemli bir fark değil)
    aynı şekilde albeanın torkuda 3 nm fazla ama subaru maksimum torkuna daha az bir devirde ulaşıyor.
    son sürat albea nın 6 km/h fazlayla 180 km/h. ki ben albeayı bırakın 180 km/h 150 km/h bile düşünemiyorum. araba en ufak bir manevrada takla atar. (kullandığım bir araç ondan biliyorum. deneme bandında veya dümdüz ama rüzgarsız bir ortamda 180 belki yapar.) işin içine birde 1.5 r nin yol tutuş kabiliyeti ve kalkışta neredeyse hiç patinaj çekmemesi girince arabadan birazcık anlayan bir kişi bile albeanın o verilerinin kağıt üstünde kalacağını bilir.
    birde 1.5 r nin motoru verimsiz demişsin ama 1498 cc 4 çeker bir arabadan daha ne kadar verim alınabilir? albea nın verileri ortada demişsin evet ortada ama kontrol edilemeyen ve tamamen güvenliksiz güce güç denir mi?
    hem "Albea zaten benim butun yorumlarımda Performansla ilgili olduğu için bana tutupta Albea nın Viraj alışı şöyle Clionun Yan vermesi böyle gibi yorumlara girme" demişsin hem de "''YOLDA 1.5 R ILE OYNAYAN CLIOLAR , ALBEALAR OLACAK " demişsin. iyi de yol tutuşu ve viraj kabiliyeti berbat olan bir araba nasıl 1.5r ile oynar onu anlamadım. anca albeanın teknik tablosunu eline alıp 1.5 r sahiplerine göstererek oynayabilirsin. performans denen şey sadece son sürat değildir. bir arabayla yolda oynamak için son sürat kadar ara hızlanma fren yol tutuş denge vs. de önemlidir.
    ha bana şunu de kabul. albeanın teknik verileri kağıt üzerinde daha iyi. arada 500 cc fark olsa da hiçbir şey diyemem. kabul ederim.
    ama albea impreza 1.5r ile oynar deme. "Albea ve Siena kullandım çok daha yüksek hızlarla viraj alıyorum bu olay tamamen senin sürücülük kabiliyetinle alalakalı herhalde" diyorsun bırak impreza yı gel ford focusla (kesinlikle modifiye yok) bile yol tutuşu nasıl göstereyim. (yanlış anlama dostça söylüyorum, öyle meydan okuma filan değil). albea veya siena bulabilirsen benim girdiğim virajdan arkamdan gel. ciddi söylüyorum arabayı viraja sokmayı bilmiyorsam da öğreniyim. albea ve özellikle de sienanın en son bahsedilecek özelliğidir yol tutuşu.
    sonuç olarak albeanın teknik özeliklerine her nekadar kağıt üstünde olsa da şapka çıkarırım. o paraya başka ne arabalar alınır dersen ona da tamam. ama albea 1.5 r ile oynar lafını kabul etmiyorum. o örnekleri corolla ve civic için verseydin ona da eyvallah derdim.
    bir de "Albeayı geliştirme bütçesini katlar belki Boxer motor ama Albeayı Geçemez ne acı bir durum" demişsin evet sadece kağıt üstünde geçemez. herşey sadece kağıt üzerinde yazan son sürat değildir.

sevgiler

Karenin çok acı bir durumdasın gözümde uğraşıp cevap yazmıyacağım sana çünkü boşa anlamıycaksın anlamak istemiyceksin. Kağıt üstündemi sence 0-100 km/h yi 10.8 sn de çıkıyor albea sen kullanırsan belki 13 sn de çıkar ama düzgün bir kullanıcı o değere çok rahat yaklaşır 11 sn de falan çıkar. ikinci bir nokta sadece şunu belirteyim arada 500 cc fark var demişsin ben hiç 2000 cc lik Albea görmedim o araba 1.6 değilmiydi ya Impreza 1.5 R 1500cc + 500 cc = 2000 cc vaybea 2.0 Albea varmıydı

Tekrar söylüyorum gerekli bilgi ve donanıma sahip olmadan zoraki yorum yapmanın hiç bir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 12 Aralık 2006; 19:47:58 >

• teknik bir hata olmuş 100 cc yerine 500 cc yazmışım. yani hesap hatası değil. ama neyse fazla uzatmaya gerek yok. gerekli teknik donanımı bence sen öğren. dünyada adı sanı olmayan albeanla mutlu ol. yolda bir 1.5r görürsen de bir oynamaya kalk istersen. hem niye bozuluyorsun ki şurada tartışıyoruz kimse kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değilki. öyle acı durumdasın filan demek yakışıyor mu?ortak bir fikre varamazsak bye bye deriz olur biter.
    quote:

quote:

sevgili swat camgoz

maksimum hız 174 km/h

sevgiler

Karenin çok acı bir durumdasın gözümde uğraşıp cevap yazmıyacağım sana çünkü boşa anlamıycaksın anlamak istemiyceksin. Kağıt üstündemi sence 0-100 km/h yi 10.8 sn de çıkıyor albea sen kullanırsan belki 13 sn de çıkar ama düzgün bir kullanıcı o değere çok rahat yaklaşır 11 sn de falan çıkar. ikinci bir nokta sadece şunu belirteyim arada 500 cc fark var demişsin ben hiç 2000 cc lik Albea görmedim o araba 1.6 değilmiydi ya Impreza 1.5 R 1500cc + 500 cc = 2000 cc vaybea 2.0 Albea varmıydı

Tekrar söylüyorum gerekli bilgi ve donanıma sahip olmadan zoraki yorum yapmanın hiç bir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 12 Aralık 2006; 22:02:36 >

• ah ahh, isterse 1200cc olsun Subaru, Albea ile viraja geldiklerinde albea frene basacak, Subaru gaza... 4 cekerin mantıgı budur, gaza bastıkca yolu tutar... Yol tutus ve fen her zaman daha onemlidir... Kapısmada bile...
  • Benim aracım Albea değil KARENIN Focus II TDCI'ım var yoldada virajdada 1.5 R'yi dumana boğarım yani

ama sen olayı saptırdın burdaki asıl konu Impreza 1.5 R nin verimsiz bir motora sahip oluşuydu sen Albeayı aldın yürüdün geçebilecek bir Albea getir dedin bende sana getirdim geçebilecek Albea da Clio da Bence sen asla ve asla büyük konuşma iyininde iyisi vardır unutma GEÇEBİLECEK BİR ALBEA DEDİN BENDE SANA GEÇECEK BİR ALBEA GETİRDİM. bozulan sen oldun sanırım.

bir noktayı daha açıklayım bilgi donanım mevzuna hiç girme bu konuda yeterli bilgin olmaması ayıp veya cehalet değil bilmek zorundada değilsin herkezin ilgi alanı hobileri farklıdır ama sen gerçekten yeterli bilgi ve donanıma sahip olmadan ben biliyorum dedin bende sana bilmediğini gösterdim o yüzden tepkinide normal karşılıyorum senin . sonuç olarak sen bana dedinki Impreza 1.5 R yi geçebilecek bir Albea getir tekrar konuşalım dedin bende getirdim ama sen olayı saptırıyorsun ben genede normal karşılıyorum boşver konu hakkında daha net ve sabit bilgileri olan arkadaşlar ile tartışmayı tercih ederim çünkü gerçekler sadece kağıt üstünde değildir o verilerin tamamı yakalanabilir veriler dir Rolling dede Drag dada Albea 1.5 R yi rahat rahat geçer zaten benim konum baştan beri performans. Yol tutuş sağlamlık vs değil ama sen bunu anlamak istemedin ve olayı saptırdın bende zaten Albea 1.5 R den daha iyi daha kaliteli bir araba demiyorum demedimde benim iddiam baştan beri 1.5 R son derece verimsiz bir araba yoldada Albea lar ve Clio lar sen istesende istemesende 1.5 R ile oynamaya devam edecek . sen konuyu baştan okumadan incelemeden bir noktasından yakalamaya çalıştın konuyu saptırdın. Benim Impreza 1.5 R den daha iyi alınası arabalar yorumumda Albea geçmiyor dikkat edersen Civic , Corolla gibi modeller var . ama dediğim gibi konuyu düzgün okumuş olsaydın en başından bu noktaya gelmezdik .

Zaten Albea mevzu benim ilk mesajımda geçti o da olayın farklı boyutu idi birdahada Albea falan lafı olmadı senin Albea dan yana bir sorunun var herhaldeki aldın yürüdün Albea diye o olay geçmişte kaldı gitti arkadaşım ama sen düzgün okumadığın için yazılanları beni Albea ile Impreza yı kıyaslamış gibi göstermeye çalıştın ama alakası yok ben Impreza yerine Albea alın demedim zaten Civic Alın dedim dediğim gibi okuyup anlamadan sırf yorum yapmış muhalif olmuş olmak için yazdın sonucunada katlan getir dedin getirdim Albea yı tamamı oldumu sen daha tutumuş o veriler kağıt üstünde diyorsun git o zaman test verilerini bul araştır bak gereksiz polemik yaratıp konuyu aldın nerye getirdin Albea mevzu mazide kaldı aldın yürüdün neyse ben daha fazla uzasın istemiyorum konu sen gene yaz yazdığın kadar saptır konuyu ama ben daha fazla Albea mevzusu hakkında yazmıyacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 13 Aralık 2006; 10:57:36 >

• sen hala ısrarla rollingde de dragda da albea impreza 1.5r yi geçer diyorsan daha sana ne demeli bilmem. yeterli donanım ve bilgi kimde eksik kimde tam belli oldu. daha fazla tartışmaya da gerek yok. senin o albeadan şirket arabasından başka birşey olmaz. çünkü bırak gitmeyi duramıyor bile.
    quote:

Benim aracım Albea değil KARENIN Focus II TDCI'ım var yoldada virajdada 1.5 R'yi dumana boğarım yani

ama sen olayı saptırdın burdaki asıl konu Impreza 1.5 R nin verimsiz bir motora sahip oluşuydu sen Albeayı aldın yürüdün geçebilecek bir Albea getir dedin bende sana getirdim geçebilecek Albea da Clio da Bence sen asla ve asla büyük konuşma iyininde iyisi vardır unutma GEÇEBİLECEK BİR ALBEA DEDİN BENDE SANA GEÇECEK BİR ALBEA GETİRDİM. bozulan sen oldun sanırım.

bir noktayı daha açıklayım bilgi donanım mevzuna hiç girme bu konuda yeterli bilgin olmaması ayıp veya cehalet değil bilmek zorundada değilsin herkezin ilgi alanı hobileri farklıdır ama sen gerçekten yeterli bilgi ve donanıma sahip olmadan ben biliyorum dedin bende sana bilmediğini gösterdim o yüzden tepkinide normal karşılıyorum senin . sonuç olarak sen bana dedinki Impreza 1.5 R yi geçebilecek bir Albea getir tekrar konuşalım dedin bende getirdim ama sen olayı saptırıyorsun ben genede normal karşılıyorum boşver konu hakkında daha net ve sabit bilgileri olan arkadaşlar ile tartışmayı tercih ederim çünkü gerçekler sadece kağıt üstünde değildir o verilerin tamamı yakalanabilir veriler dir Rolling dede Drag dada Albea 1.5 R yi rahat rahat geçer zaten benim konum baştan beri performans. Yol tutuş sağlamlık vs değil ama sen bunu anlamak istemedin ve olayı saptırdın bende zaten Albea 1.5 R den daha iyi daha kaliteli bir araba demiyorum demedimde benim iddiam baştan beri 1.5 R son derece verimsiz bir araba yoldada Albea lar ve Clio lar sen istesende istemesende 1.5 R ile oynamaya devam edecek . sen konuyu baştan okumadan incelemeden bir noktasından yakalamaya çalıştın konuyu saptırdın. Benim Impreza 1.5 R den daha iyi alınası arabalar yorumumda Albea geçmiyor dikkat edersen Civic , Corolla gibi modeller var . ama dediğim gibi konuyu düzgün okumuş olsaydın en başından bu noktaya gelmezdik .

Zaten Albea mevzu benim ilk mesajımda geçti o da olayın farklı boyutu idi birdahada Albea falan lafı olmadı senin Albea dan yana bir sorunun var herhaldeki aldın yürüdün Albea diye o olay geçmişte kaldı gitti arkadaşım ama sen düzgün okumadığın için yazılanları beni Albea ile Impreza yı kıyaslamış gibi göstermeye çalıştın ama alakası yok ben Impreza yerine Albea alın demedim zaten Civic Alın dedim dediğim gibi okuyup anlamadan sırf yorum yapmış muhalif olmuş olmak için yazdın sonucunada katlan getir dedin getirdim Albea yı tamamı oldumu sen daha tutumuş o veriler kağıt üstünde diyorsun git o zaman test verilerini bul araştır bak gereksiz polemik yaratıp konuyu aldın nerye getirdin Albea mevzu mazide kaldı aldın yürüdün neyse ben daha fazla uzasın istemiyorum konu sen gene yaz yazdığın kadar saptır konuyu ama ben daha fazla Albea mevzusu hakkında yazmıyacagım

• 2007 model en performansı imprezayı geçen civic sedandan bahsediyoruz.

@swatcamgoz sende hala verimsiz motor diyorsun...
    1.5 motordan 105Hp ve 1.5 motorlu 4x4 araçdan 12 saniye
    32 milyar...

Daha ne olacak ?

quote:

Orjinalden alıntı: anshered

Ne? civic'in yakıt tüketimiyle aynımı ? 20000 km kullandım ben civici aracım 200 bin yakıyor şehir içi .. şehir dışı 130 bin , ortalama 150-160 bin yakıyor.. subaru 1.5 bu değerleri elde etsin anahtarımı veririm sana.. bılıp bılmeden konusmayalım.. izmirdeyim karşıyadakada forumdan kim varsa gelsin aracıma baksın tur atalım eğer ben bu değerleri elde edemezsem gene anahtarım senin.. ha subaru kullanmadım bılıp bılmeden konusmak gıbı olmasın ama yakın bi arkadasımda var ve ona guvenıyorum aracın yakabılcegı en az degerı yaktırıyor .. ama civic gibi olamaz.. Ayrıca fabrika degerlerıne gore konusmamak gerek 1.5 saniye için civic almıyoruz zaten hem sadece kalkış deil , rolling ve yuksek hızdada farkı gittikçe açacaktır.. 1.5 saniye demek 4-5 boy geride kalmak demek.. çünkü vtec motoru dediiniz zaman gerçekten fabrıka verılerıne gore konusmamak gerek aracı gercekten iyi birisinin kullanması gerek direksıyon başında bunu cok hıssedıyosunuz ve kalkışlara katıldıgınız zaman .. vtec ile o motor arasında cok fark oldugunu dusunuyorum ..bılıp bılmeden grcekten konusmuyorum cunku bu işin içindeyim ..

subaruyu gercekten sevıyorum kotulemek ıcın solemıyorum bunları sadık arkadasım ama grcekten bu boyle deıl .. o aracı performansta kucumsuyolar ama kucumsenılcek bı arac degıl arkadaşlar çoğu kendınden guclu arabaları alabilir o araç pilotaj hatası pek olmuyor cunku aracta 4*4 oldugundan ilk kalkışta sardırmadığı için cogu aracı alabılır.. aracını iyi kaldıran sürüciler harıc tabii..

• quote:

sen hala ısrarla rollingde de dragda da albea impreza 1.5r yi geçer diyorsan daha sana ne demeli bilmem. yeterli donanım ve bilgi kimde eksik kimde tam belli oldu. daha fazla tartışmaya da gerek yok. senin o albeadan şirket arabasından başka birşey olmaz. çünkü bırak gitmeyi duramıyor bile.

NO COMMENT

(Tabi tabi 1.5 R ye NOS falan takarsan geçersin dragda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 13 Aralık 2006; 19:39:50 >

• arkadaşlar 1.6 palio ve albealar gerçekten hızlı arabalar, kalkışta eğer iyi bir lastiği varsa subaru yu geçeceği kesin,bence bunu tartışmayalım.
    ama subaru oldukça kaliteli bir araçtır, albea ile karşılaştırılması hakarettir subaru'ya

ama unutmayınki subaru ağır bir araç ve 4*4 çekişe sahip, ilk kalkışının biraz ağır olması normaldir, ama virajlarda ve kışın oldukça işe yarar.
    sonuçta 1.6 albeaları geçemesemde subaru alır keyfime bakarım, büyük konuşmayım ama fiat'ın arabaları pekde iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

arkadaşlar 1.6 palio ve albealar gerçekten hızlı arabalar, kalkışta eğer iyi bir lastiği varsa subaru yu geçeceği kesin,bence bunu tartışmayalım.
    ama subaru oldukça kaliteli bir araçtır, albea ile karşılaştırılması hakarettir subaru'ya

ama unutmayınki subaru ağır bir araç ve 4*4 çekişe sahip, ilk kalkışının biraz ağır olması normaldir, ama virajlarda ve kışın oldukça işe yarar.
    sonuçta 1.6 albeaları geçemesemde subaru alır keyfime bakarım

işte anlatmaya çalıştığım bu ama anlattığım halde anlamayan arkadaşlar var hala. Impreza 1.5 R ile Albea kalite olarak kıyaslanmadı performans olarak kıyaslandı mevzu bu ama kabul etmiyor arkadaşlar Albea 1.6 nın performansı 1.5 R den daha iyi bunun aksini söylemek gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 13 Aralık 2006; 20:05:15 >

• Gelde hort yapma

http://youtu.be/1Qoag6cqZO4

Subaru! alayına gideRRRRRRR, ıslak, karlı, çamurlu, virajlı yolllarda görelim sizin bmwleri, golfleri, astraları , (albea, pejo, şahin felan bunlar kıyas dışı, subaruya çoooooooook uzak markalar)
    veri muhabbeti yapmadan önce izleyin bakalım vidyoyu! isterse 500 beygir olsun, yol tutuş ve boxer motor herşeydir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganra -- 12 Haziran 2012; 0:50:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paganra

Gelde hort yapma

Subaru! alayına gideRRRRRRR, ıslak, karlı, çamurlu, virajlı yolllarda görelim sizin bmwleri, golfleri, astraları , (albea, pejo, şahin felan bunlar kıyas dışı, subaruya çoooooooook uzak markalar)
    veri muhabbeti yapmadan önce izleyin bakalım vidyoyu! isterse 500 beygir olsun, yol tutuş ve boxer motor herşeydir....

+1903

• quote:

Gelde hort yapma

Kazasızını bulursanız söyleyin çünkü ben çok kafa patlattım zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Gelde hort yapma

Kazasız değilde sorunsuz olarak aramış olsaydınız bulurdunuz, şehir neresi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Gelde hort yapma

Kazasız değilde sorunsuz olarak aramış olsaydınız bulurdunuz, şehir neresi?

Bursadayım hocam,bugeye lere kafayı takmıştım bir ara 24.000 tl lik kaza kaydı olan araca 49 bin istiyorlar

• 6 senelik hort...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.