Şimdi Ara

Subaru imprezaya PRINS marka lpg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
13.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir arkadaşımızın bahsettiği ingilteredeki vergi kolaylıkları ile ilgili araştırma yaptım.
    İngilterede araçların eksoz emisyon oranlarının çokluğu eya azlığına göre vergi uygulanmakta ayenn bizim ocak ve temmuz ayında ödediğimiz motorlu taşıtlar vergisi gibi ödemekle yükümlü olduğu vergi var .Bizde bence kusura bakmayın ancak aptalca aracın motor büyüklüğü ve yılına göre vergi alınmakta.eskiden aracın ağırlığına göre vergi alınır idi.Aslında en doğrusu çebvreyi ne kadar kirlettiğine göre alınması gerekirdi.Bunu en iyi ingiltere uyguluyor maalesef.

MTV vergisinini benzeri ''Congestion Charge'' adıyla alınır .Detayları için tıklayın.

http://www.cclondon.com/exemptions.shtml

http://www.cclondon.com/downloads/Drivers.pdf

• SELAMLAR ARKADAŞLAR EKİM AYINDA YAZDIĞIM BİR YAZIDA ÖNCE SUBARUYU ALIN SONRA DÜŞÜNÜN DEMİŞTİM ARALIK AYINDAKİ YAZIMDA SUBARUYU GÖZÜNÜZDE FAZLA BÜYÜTMEYİN DEMİŞTİM BİRİ ARACINI GETİRİR VE AL BUNA LPG TAK DERSE HİÇ DÜŞÜNMEDEN TAKARIM DEMİŞTİM NİHAYET BİRİ GELDİ VE 2006 MODEL SUBARU İMPREZA WRX STI 281 hp +20 hp YANİ 300 hp LİK BİR CANAVAR. KULLANICISI LPG DE 250 KM/h YE KADAR SÜRAT YAPTIĞINI VE HİÇ SORUN YAŞAMADIĞINI , YAKIT TASARRUFUNUN %50-55 LERE TEKABÜL ETTİĞİNİ SÖYLÜYOR NEMUTLU BİZEKİ BU ŞANS DÜNYADA İLK BİZE VERİLDİ EVET HİÇ ABARTMIYORUM DÜNYADA BU MODELE İLK BİZ TAKTIK AYRICA TÜRKİYEDE SADECE 3 ADET BULUNAN NİSSAN İNFİNİTİ QX 56 2004 MODEL BİR ARACA TÜRKİYEDE İLK DEFA LPG TAKMAK YİNE BİZE NASİP OLDU İKİNCİSİDE AYNI ŞAHISTA VE 1 HAFTA SONRA ONADA TAKTIRACAĞINI SÖYLEDİ. BU HEM BİZE HEMDE LPG SEKTÖRÜNE GURUR VERECEK ŞEKİLDE KISA ZAMANDA GAZETELERE YANSIYACAK.AYRINTILI BİLGİ İÇİN TARTARİNİ TOPİĞİNE YAZMANIZ MONTAJ FOTOĞRAFLARI İÇİNDE antalyaokcan@hotmail.com ADERSİNDEN MSN İLE ULAŞABİLİRSİNİZ ........SAYGILAR TASARRUFLU GÜNLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 17 Nisan 2007; 19:16:37 >

• 20 milyara aldıgın subaru turboyu değil lpg ile
    saf 98 oktan benzinle bile sorunsuz kullanamazsın
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivan.borogovic -- 4 Mayıs 2013; 19:20:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

merhaba arkadaşlar.benim merak ettiğim bir konu var.subaru imprezalar 20000 ytl civarına 2.el bulunabiliyor.200küsür beygir motorları var.bu boxer motorlara prins marka lpg dönüşüm sistemi takıp sorunsuz ve güvenli bir şekilde kullanabilir miyiz?veya bu şekilde bir uygulama yapan var m?yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eğer subaru imprezaya binmeyi göze alıyorsanız en az dert etmeniz gereken şey yakıt tüketimi olmalı... Almak istedğinz araba Ciddi yüklenmelerde 3000 km de baskı balata bitirebilecek güçte bir araba nerden baksanız 600-700ytl baskı balta ödersnz... bu en basit örnekti... Bence yakı tüketiminden önce impo nun ne kadar masraflı olabileceğini düşünün eğer onun altından kalkabilicekseniz kmde 400bin de yakıtına verirsnz...

• Konu iyice genel lpg konusuna dönmüş ama konunun aslına gelirsek 1.5 imprezalar da güç kaybı fazla yaşanırmı?
    Bilgisi olan arkadaş var mı?
  • Hocam yeni nesillerde kayıp falan yok kafan rahat etsin, lpg taktığını bile unutuyorsun ben ki lpg düşmanı geçen seneye kadar şimdi bir numaralı savunucusu oldum çünkü araştırmadan kulakdan dolma bir sürü bilgi ile buna şaşırmamak lazım...
  • LPG karşıtları

umarım çok deli bir arabanız olur mesela porsche gt gibi, ya da bmw m6 gibi

umarım onun benzinine katlanırsınız.
  • ben 99 subaru imp box motora brc seq taktım resimlerim var
  • Şu lpg düşmanı örümcek kafalıların allah cezasını versin ya...hep kendinizi düşünün.çevreyi kirletmeyen sağlıklı bir alternatif varken yok o arabaya lpg takılırmı yok karizma şöle çizilir vs vs.hangi karizmadan bahsediyosunuz ki zaten.bir arabanın hem hızlı hem ekonomik hem çevreci olması sizi neden rahatsız eder.
    porsche a da lpg bağlansın subaruya da kardeşim...hayvan gibi motorları üretip 10 arabanın pisliğini atmosfere bırakan amerikada hepten lpg zorunlu olsun hatta.. ama olmaz yaw, sizin olmayan arabaların olmayan karizmaları yaşadığınız gezegenden daha önemli dimi.yarın siz hidrojene elektriğe suyla çalışan arabalara da karşı çıkarsınız .neymiş karizma çizilir. param olsun ikinci el bi subaru alıp en önde lpg bağlatmazsam bende ben değilim .siz pisliğini dünyaya bırakan zengin hödükleri savunmaya ,onlar gibi olmaya özenmeye olmayan karizmalar peşinde koşmaya devam edin lpg düşmanları.....

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

ben 99 subaru imp box motora brc seq taktım resimlerim var

arkadaşım 98 Subaru Impreza GT Turbo'ya lpg nasıl olur? yakıt-performans durumu nedir? motoru uyumlu mu? mesela opellerde lpg takılır ama lpg z motoru sevmez, subaru'nun lpg uyumluluğu nasıl?
  • porsche cayenne prins lpg sıralı sistem ve ertesi gün subaru imprezaya 500 beyhir araca takdım test etdim ve denedim çok sahane oldu porsche 1600 kuruş yakarken 700 kuruş yakıyor subaru 1200 kuruş yakarken 500 kuruşa düşmüş cekim benzine atma gibi azla sorun yok vido kayıtları aldım ve test etdik prins sistem bu lpg sistemin son noktası
  • LPG çok iyi çalışan bir sistemse neden hiç bir markanın fabrika çıkışında yok. Subaru, BMW; Mercedes hiç bir ciddi firma tavsiye etmez. Performans araçlarına takılmaz zaten performansı düşer. Motor ömrü azalır. Yollarda içinde insanların yandığı tüm araçlar LPG li. Üç kuruş canınızdan kıymetli ise taktırın. Fabrika çıkışı her taktıracağınız parça ne olursa olsun risktir. Zaten LPG taktıracaksanız neden subaru alıyorsunuz? Gidin şahin alın doğan alın onlara yakışır.
  • O ta Kendisi Sensin Basit Sistemler Size Bulunur... @okan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.