Şimdi Ara

Subaru imprezaya PRINS marka lpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
13.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabanın orijinalliği bozuluyor arkadaşlar yapmayın, aracın kullanma kılavuzunda yazan şey şudur 98 oktan benzin koyun, lastik ebatı şu olsun vs vs. Bunlar belliyken koymanız gereken benzinin oktanı bile belliyken, tutup lpg koymak hem motora zararlı hem arabanın orijinalliğine, arabanın dinamiğine yazık eder. Araba eski modelse koyun lpg zaten çok fazla bir zararı olmaz eski model bir arabaya ama taze daha 6-7 yaşında arabalara böyle şeyler yapmak olmaz. Her arabanın kendine özgü ayrodinamik bir yapısı var. Bu yapı korunmalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: canitouch

arabanın orijinalliği bozuluyor arkadaşlar yapmayın, aracın kullanma kılavuzunda yazan şey şudur 98 oktan benzin koyun, lastik ebatı şu olsun vs vs. Bunlar belliyken koymanız gereken benzinin oktanı bile belliyken, tutup lpg koymak hem motora zararlı hem arabanın orijinalliğine, arabanın dinamiğine yazık eder. Araba eski modelse koyun lpg zaten çok fazla bir zararı olmaz eski model bir arabaya ama taze daha 6-7 yaşında arabalara böyle şeyler yapmak olmaz. Her arabanın kendine özgü ayrodinamik bir yapısı var. Bu yapı korunmalıdır

Sen şu ayrodinamik dediğin, "aerodinami" ne demek onu biliyor musun?

Onu öğrenince, bagaja konulan tüpün aerodinamiği ne kadar etkileyeceğini anlayacaksın

• quote:

arabanın orijinalliği bozuluyor arkadaşlar yapmayın, aracın kullanma kılavuzunda yazan şey şudur 98 oktan benzin koyun, lastik ebatı şu olsun vs vs. Bunlar belliyken koymanız gereken benzinin oktanı bile belliyken, tutup lpg koymak hem motora zararlı hem arabanın orijinalliğine, arabanın dinamiğine yazık eder. Araba eski modelse koyun lpg zaten çok fazla bir zararı olmaz eski model bir arabaya ama taze daha 6-7 yaşında arabalara böyle şeyler yapmak olmaz. Her arabanın kendine özgü ayrodinamik bir yapısı var. Bu yapı korunmalıdır

AeroDinamik ne demek ? Ayrodinamik ne demek? hatta Aero nedemek ? Dinamik ne demek, benim aracimda 50ppm diesel yakit koyun yaziyor ben 100 oktan shell benzinle gidiyorum nasil is bu. Ayrodinamigini etkiler mi acaba?
  • quote:

Kim bu yaw
    kimin fakei bu
  • Arkadaşlar gülmeyin bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Ayrodinamik prensibi diye bir şey var. Diğer adıyla akışkanlar prensibidir. Akışkanlar mekaniği her araç için aynıdır. Böyle teorik açıklamalara girmek istemiyorum, nacizane tavsiyem araçlarla fazla oynanaması konusundadır. Yoksa sol cepten alır sağ cebe koyarsınız, bir karınınız olmaz
  • quote:

aracın var mı varsa modeli ve markası nedir?
  • WRX motoru turbosu yüzünden LPGye biraz hassas.. Belcikada onun üzerine uzmani var,baska tecrübeli birisi tanimiyorum.
    Daha cok bilgi istiyorsanwww.Subaru-Community.de senin icin soriym..

2001-2002 tip WRX/prodrive STIler üstünede piston oyun darligi problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roytoy -- 8 Ocak 2007; 0:33:03 >
  • ilanlarda subaru var satılık adamda özelliğine sıralı sistem diye bağra bağra yazıyo.
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=780919

Bide bi arkadaş yazmmıştı (okeyn) cayenne alıp LPG taktırcam diye, al sana PORSCHE - CAYENNE S 4.5 V8

Subaru imprezaya PRINS marka lpg

Başka merak ettiğiniz araç varsa yardımcı olurum

• LPG sı bıle karızma meretın
  • ya kardeşim p porchce istisnai bir şey olmaz. istisnalar kaideyi bozmaz. O porche yi alan adam zühürtlük yapmış, başka bir şey değil. Porche gibi bir firma neden lpg li üretmesin ? Firmanın mühendislerinin sizce bildiği bir şey yok mu ? Sonra 8 yıl fransada yaşadım, almanya ya gidip geldim. Ne fransada ne de almayanda böyle uygulamalar YOK. Bunları nereden uydurdunuz merak ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: kahvecioglu

ilanlarda subaru var satılık adamda özelliğine sıralı sistem diye bağra bağra yazıyo.
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=780919

Bide bi arkadaş yazmmıştı (okeyn) cayenne alıp LPG taktırcam diye, al sana PORSCHE - CAYENNE S 4.5 V8

Başka merak ettiğiniz araç varsa yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitouch -- 8 Ocak 2007; 13:47:11 >

• ASLAN BESLİYORSAN, NE YEDİĞİ,NE BAKMIYCAKSIN BENCE...
  • quote:

Arkadaşlar gülmeyin bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Ayrodinamik prensibi diye bir şey var. Diğer adıyla akışkanlar prensibidir. Akışkanlar mekaniği her araç için aynıdır. Böyle teorik açıklamalara girmek istemiyorum, nacizane tavsiyem araçlarla fazla oynanaması konusundadır. Yoksa sol cepten alır sağ cebe koyarsınız, bir karınınız olmaz

Ya bir gir de su yukaridaki LPG li araclar ile "Ayrodinamigin" alakasini acikla, Ayrica akiskanlik prensibi olmasin o. Evet bilmemek ayip degil ama bilmeden konusmak ayip.
  • aerodinami bir aracın hava ile sürtünmesi ile bağlantılı iken tüple olan alakasını anlayamadım.ayrıca o akışkanlık prensibi değil akışkanlar dinamiği veya akışkanlar mekaniğidir.bunun da konuyla alakası yoktur.
    @canitouch kendini bilgili biri gibi göstermek için konuyla alakasız bilgileri buraya getirip koyma lütfen.
    @roytoy bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.benim için sorarsan çok sevinirim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivan.borogovic -- 4 Mayıs 2013; 19:23:39 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivan.borogovic -- 4 Mayıs 2013; 19:22:43 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivan.borogovic -- 4 Mayıs 2013; 19:22:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heizer

walla ben öküzülük derim bu arabaya LPG olmaz dostum yanlış hadi eski model başka bi araç olsa tamam bu arabayı almasını biliyorsa yakıtınıda vermesini bilecek...

Motomot kafa 6.0 V12'sin tamamen. Devam et böle

quote:

Arkadaşlar gülmeyin bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Ayrodinamik prensibi diye bir şey var. Diğer adıyla akışkanlar prensibidir. Akışkanlar mekaniği her araç için aynıdır. Böyle teorik açıklamalara girmek istemiyorum, nacizane tavsiyem araçlarla fazla oynanaması konusundadır. Yoksa sol cepten alır sağ cebe koyarsınız, bir karınınız olmaz

Ya burdaki koyuyla gösterdiğim yer beni yıktı lütfen gir hocam senden öğrenicemiz çok şey var

Bu arada böle konuştuğuma bakmayın,
    Temmuz 2006 da 4.4 V8 Motorlu o sıralar 190bin kmde olan BMW 7.40i aracıma brc sequent 56 taktırdım. Aradan geçen zaman 1 yılı bulacak. Hesapladım yılda 15bin km rahat yapan birisiyim ve yılda 7424 liralık benzin alıyormuşum normalde. Şimdi ise 4050 liralık lpg alıyorum yılda. Aradaki fark 3374 lira ve bu benim taktırdığım 2.600 liralık brc kitten daha yüksek bir rakam. Kit kendini amorti etmiş ve kara geçmeye başlamışım. Ha araç şuanda 205 binlerde. Hİçbir sıkıntısı varmı? hayır ilk günki kadar göz alıcı ve performanslı Uygulamadan sonra fotoları bmw klübüne koymuştum lpg li halde...
    Bu arada cayenne e lpg güzel olmuş gerçektende. Beğendim şahsen. Fabrikasyon gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 14 Nisan 2007; 16:18:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Ya bir gir de su yukaridaki LPG li araclar ile "Ayrodinamigin" alakasini acikla, Ayrica akiskanlik prensibi olmasin o. Evet bilmemek ayip degil ama bilmeden konusmak ayip.

Akışkanlar Mekaniği

Ayrıca Aerodinamik tir onun gerçeği.

Aerodinamik te HAVA DİNAMİĞİ demek.

Yani Fluidmechanics sin alt kolu

canituçun dedikleri tamamen saçmalıklardan ibaret yani

• Ne güzel adam havayı daha az kirletecek da az ödeyecek, LPG yi neden benzin gibi bir yakıt çeşidi olduğunu unutuyorsunuz ? Birçok fabrika çıkışta LPG li araça üretmiyormu ? Bu devlet LPG lia araca Ruhsat vermiyor mu Muayene etmiyormu ?

Bakın Taksilere !!! artık köfteci dükkanı gibi duman atan taksi kaldımı, LPG sayesinde duman atmıyorlar hava daha temiz eğer LPG olmasaydı taksiler başlı başına bizleri kanser edecekti...

Temiz bir çevre için LPG kullanın.
  • LPG ile ilgili olrak fransadaki fiyatlar ve satış ve çevrim istasyonları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için bakınız

http://stations.gpl.online.fr/appli/index.php

almanyada bulunan istasyonlar satış fiyatları ve kanunlar ile alakalı olarak tıklayın

http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=maplpg

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.