Şimdi Ara

Subaru imprezaya PRINS marka lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
13.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.benim merak ettiğim bir konu var.subaru imprezalar 20000 ytl civarına 2.el bulunabiliyor.200küsür beygir motorları var.bu boxer motorlara prins marka lpg dönüşüm sistemi takıp sorunsuz ve güvenli bir şekilde kullanabilir miyiz?veya bu şekilde bir uygulama yapan var m?yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 31 Ekim 2006; 20:23:31 >

• bılen bırı yok mu bende merak ettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

bılen bırı yok mu bende merak ettım
    Forumda birisi yazmıştı bir ara Ankara'da takılmış gördüm diye, ama kimdi hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsultan

Forumda birisi yazmıştı bir ara Ankara'da takılmış gördüm diye, ama kimdi hatırlayamadım.

Alıntıları Göster
    ben sormuştum... takılabiliyormuş
    ama wrx veya sti a takılıp nasıl bi performans alınır orasını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

ben sormuştum... takılabiliyormuş
    ama wrx veya sti a takılıp nasıl bi performans alınır orasını bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Prinsi porsche chayene de takmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qw12

Prinsi porsche chayene de takmışlar

Alıntıları Göster
    Boxer motor lara yapan yerler çok az piyasada.. benim alfa 1.6 boxer dı... takcak yer bulana kadar çatladım.. performansında düşüş diğer kullandığım lpg li lerden fazla oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n2oforce

Boxer motor lara yapan yerler çok az piyasada.. benim alfa 1.6 boxer dı... takcak yer bulana kadar çatladım.. performansında düşüş diğer kullandığım lpg li lerden fazla oldu..

Alıntıları Göster
    once yurt dışı yapan yerleri araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2001mondeo

once yurt dışı yapan yerleri araştır

Alıntıları Göster
    ÖNCE SUBARUYU ALIN SONRA DÜŞÜNÜN BENCE
  • niye adam hız istediginde hız ekonomi istediginde ekonomi olamaz mı..20bin ytl.lik arabaya lpg taktırmak abes degil bence..abes olan 100bin dolarlık arabaya lpg taktırmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

niye adam hız istediginde hız ekonomi istediginde ekonomi olamaz mı..20bin ytl.lik arabaya lpg taktırmak abes degil bence..abes olan 100bin dolarlık arabaya lpg taktırmak..
    keyıf aracın sahıbının degıl mı
    ıster lpg takar ıster baska bısey

adam subaru hayranıysa elbette lpg takıp bınebılır
    eger araca uyumluysa yapılabılır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunkral

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yav param olsa sırf böleleri yüzünden cayenne alıp taktıracam tüpü arkasınada kocaman lpg yazısını yazdıracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeyn

yav param olsa sırf böleleri yüzünden cayenne alıp taktıracam tüpü arkasınada kocaman lpg yazısını yazdıracam.

Alıntıları Göster
    Ben LPG alırken gördüm. 2006 model Subaru İmpreza. Beraber LPG aldık. Gizli depo yaptırmış. Niye dedim. Satarken LPG kitini söktürüp öyle satıcam. LPG nin imaj sorunu var dedi. Tem'de Kurtköy çıkışı civarındaki mehmetçik tesislerinde karşılaşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    SELAM ARKADAŞLAR SUBARU OLAYINI ARKADAŞLAR GÖZLERİNDE ÇOK FAZLA ABARTMIŞLAR BEN TARTARİNİ BAYİİYİM ŞU ANA KADAR BİRÇOK LÜKS ARACA LPG UYGULAMASI YAPTIK MONTAJ RESİMLERİNİ GÖRME İSTEYEN ARKADAŞLAR antalyaokcan@hotmail.com ADRESİNDEN TEMİN EDEBİLİRLER ....NOT:100.000 YTL. LİK BİR ARACI ALIRSIN VE BU PARAYI BİR DEFE VERRİRSİN AMA BU ARAÇ KM. DE 700-800 YAKIYOSA ONU HERGÜN ÖDERSİN...BİR GAZETEDE OKUMUŞTUM GEÇMİŞ GÜN DÜNYANIN İLK ONUNA GİRER ZENGİNLİK SIRALAMASINDA DİYORKİ 97 MODEL VOLVO YA BİNİYORUM ÜCRETSİZ OTOPARK ARIYORUM DAHA ÇOK BÜYÜMEK İÇİN DAHA FAZLA TASARRUF DİYOR.....

• quote:

Orijinalden alıntı: unalgedik

SELAM ARKADAŞLAR SUBARU OLAYINI ARKADAŞLAR GÖZLERİNDE ÇOK FAZLA ABARTMIŞLAR BEN TARTARİNİ BAYİİYİM ŞU ANA KADAR BİRÇOK LÜKS ARACA LPG UYGULAMASI YAPTIK MONTAJ RESİMLERİNİ GÖRME İSTEYEN ARKADAŞLAR antalyaokcan@hotmail.com ADRESİNDEN TEMİN EDEBİLİRLER ....NOT:100.000 YTL. LİK BİR ARACI ALIRSIN VE BU PARAYI BİR DEFE VERRİRSİN AMA BU ARAÇ KM. DE 700-800 YAKIYOSA ONU HERGÜN ÖDERSİN...BİR GAZETEDE OKUMUŞTUM GEÇMİŞ GÜN DÜNYANIN İLK ONUNA GİRER ZENGİNLİK SIRALAMASINDA DİYORKİ 97 MODEL VOLVO YA BİNİYORUM ÜCRETSİZ OTOPARK ARIYORUM DAHA ÇOK BÜYÜMEK İÇİN DAHA FAZLA TASARRUF DİYOR.....

Alıntıları Göster
    Ferrariye takmaya kalkan varsa, İMPREZA ne ki? Elbette takılır -diye düşünüyorum-

• quote:

Orijinalden alıntı: makifozcan

Ferrariye takmaya kalkan varsa, İMPREZA ne ki? Elbette takılır -diye düşünüyorum-

Alıntıları Göster
    size ne isteyen istediği arbaya takar kardesim de yaw 100 bin dolarlık arabay binen adamda cok zengindir hani benzin parası etkilemez oonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr42

size ne isteyen istediği arbaya takar kardesim de yaw 100 bin dolarlık arabay binen adamda cok zengindir hani benzin parası etkilemez oonu

Alıntıları Göster
    lpg taktırma o arabaya benzinine katlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: canitouch

Alıntıları Göster
    bu lpg'ye olan düşmanlık halen bitmedi topluma.
    insanlar bilmedikleri bi konu hakkında
    lpg teknolojisinin artık sorunsuza yakın olduğunun farkında olmadan
    yıllar önce duydukları bilgilerle yorumlara devam ediyor.
    ayrıca pahalı bi aracı alan insan ekonomi yapamaz mı?
    bence iyi araştırılmalı ve öyle yorum yapılmalı.
    (ki 100 sayfaya yakın bir lpg topici var. öğrenmek isteyene çok iyi bi kaynak.)
    saygılar...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: canitouch

katlanılacak gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

quote:

Orjinalden alıntı: canitouch

katlanılacak gibi mi ?

Alıntıları Göster
    neden katlanılmasın, kullanıma bağlı biraz da, normal bir yerden bir yere giderken yumuşak kullanırsın deviri çok geçirmessin, hava atacağın zaman bastın mı zaten uçarsın, benzinli en iyi performanslı alırısn, lpgyi taktıracaksan araban da biraz alt sınıfta bir araba olsun, ne biliyim eski model toyota reno ..vs vs vs yazık yani arabaya belli bir süre sonra kim ne derse desin çekişin düşer, sonra arabanın belli orijinalliği ile niye oynuyosun ?? Bırak benzinli kullan ama yavaş kullan arabayı, doğru yerde doğru zamanda basarsın sonuna kadar ve o zevk insanı mest eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitouch -- 7 Ocak 2007; 17:04:59 >

• quote:

neden katlanılmasın, kullanıma bağlı biraz da, normal bir yerden bir yere giderken yumuşak kullanırsın deviri çok geçirmessin, hava atacağın zaman bastın mı zaten uçarsın, benzinli en iyi performanslı alırısn, lpgyi taktıracaksan araban da biraz alt sınıfta bir araba olsun, ne biliyim eski model toyota reno ..vs vs vs yazık yani arabaya belli bir süre sonra kim ne derse desin çekişin düşer, sonra arabanın belli orijinalliği ile niye oynuyosun ?? Bırak benzinli kullan ama yavaş kullan arabayı, doğru yerde doğru zamanda basarsın sonuna kadar ve o zevk insanı mest eder

Alıntıları Göster
    TEk merak ettiğim Notmal benzin ile LPG nin ortalama % kaç performans kaybı oluyor yani Dynoya koyduğunda performans nasıl etki ediyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.