Değerli Arkadaşlarım Abi Ve Kardeşlerim Subaru Justy Hakkında Bildiklerinizi Alabilirmiyim Parça bulunabilirligi Arızaları Sıkıntıları Yakıt Durumu Fiyat Performans Yorumu Hakkında Lütfen Yardımcı OLurmusunuz Piyasada 4-5 Bin tl ye justy ler var öğrenci işi olurmu sizce ?
Görüldüğü kadarı ile 1990-1991 modellerden sonra Türkiye'ye gelmemiş. Oldukça uzun bir süre. Küçük bir ihtimal çıkmacılardan parça bulabilirsin, bunun yanında servislerde de olabilir ama eski araçların parçaları pahalı olur genelde. Aklına gelen 1-2 parçayı servise sormanı tavsiye ederim. Hem fiyat hem de bulunabilirliğini öğrenmiş olursun.
bende şu an 91 model justy kullanmaktayım. Araç seri ve çok tasarruflu fakat yedek parça zor bulunuyor ve pahalı. Bir hafta kadar önce motor kulplarını ve ön balata-disk komple sıfırladım orjinal parçalarla 750 tl tuttu.
üstadım merhaba, eğer ankarada bulunuyorsan parça temini kolay ve izmirde çok çok daha kolay
sana yardımcı olmak için sormam gereken 5 soru var
1. aylık kaç km yapıcaksın tahmni?
2. ne amaçla kullanacaksın? sadece ev- okul mu?
3. neden subaru justy? fiyatı nedeniyle mi, yakıtı nedeniyle mi,
4. ne kadar süre kullanmayı düşüneceksin? işin ticari boyutu senin için ne derece önemli? ben 6 ayda bir araba değiştiririm mesela;)