Şimdi Ara

SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
14.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

2015 Subaru Forester üzerinden bu dönüşü yaptım, Subaru CVT'sini az çok bildiğimi düşünüyorum (2009-2015 arasındaki modelleri)
    pazarlama ile alakalı CVT'ye istersen pantolon istersen etek giydir, prensip olarak sonsuz kasnak ile çalışan bir yapı...
    Yıllar önce Nissan aynı şekilde Primera'larda aynı pazarlamayı yaptı hatta 7 ileri dediler... Şanzıman motorun performansını ciddi manada törpülüyor.

test ettiğinizde önceli nesil CVT'ye göre sizce + / - 'leri neler yazarsanız sevinirim.

Tam otomatik şanzımanlarla karşılaştırıldığında cvt nin performansı törpülediği söylenemez. tabi manuel veya dsg, tct gibi çift kavrama şanzımanlara göre bir nebze törpülüyor orası doğru. Ama yeni wrx, forester turbo, levorg 2.0 turbo hepsinde cvt mevcut ve ciddi bir performans kaybı yok. Hatta levorg 2.0 turbo, manuel sti ile aynı 0-100 süresine sahip.

Aga bu nedir... 5.45i killer resmen.

it goes like a raped ape up a tree..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafkars BOZKURT kullanıcısına yanıt
    180 ise km degil mil olarak konmus gosterge...

• 2 sene sonra 2.elde 70e alınır tabi bu fiyata alan olursa.passat fiyatı goygoyu da yersiz aracın 2.eli kuvetli olmasa o paraya o kadar satmaz zaten kullanım maliyeti düşük diye alınıyor.
  • 113e yeni hyundai tuscon alacak olan olacak da bunu mu olmayacak? tuscon'dan 10 göölek üstün bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

180 ise km degil mil olarak konmus gosterge...

hayır kilometre, japonya da yasal olarak üst limit 180 kadranlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkars BOZKURT

Kadranda 180 biraz mütevazi olmamış mı? Aile arabası tamam da sadece dedeler kullanmayacak bu 0-100 ü 5,7 saniye olan arabayı.

japonya da çekilmiş video, orada yasal olarak 180 kmh kadranlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearMaka

İzmite getirmişler 3 adet salı günün'den itibaren test sürüşü olacakmış(plaka alamamışlar öyle söyledi)oturup pazarlık yaptım 107000 kadar düştü.Benim jettaya 68000 verdi.
    Araç çok güzel ve tok olmuş kesin inceleyin arka yolcu kısmı beklediğimden dar.Türkçe navigasyon yokmuş.ön konsol kaliteli direksiyon süper ama sürüşte nasıl bilemem a3 almaya gittim aklım subaru'da kaldı bekliyorum test sürüşü için.

Test sürüşünden sonra yorumlarınızı paylaşırsanız çok iyi olur.
  • BearMaka kullanıcısına yanıt
    Hocam araç 105 bin değil miydi zaten?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Hocam araç 105 bin değil miydi zaten?

110000 etiket var

• sunduklarına kıyasla fiyatı makul.

bixenon-deri-anahtarsız giriş ve çalıştırma- otomatik fren- şerit takip- kör nokta+arka uyarı sistemi- ön ve yaz buz çözücü- sunroof

piyasada her otomatik turbo benzinli bu kadar yüklerseniz fiyatı bu seviyenin üstüne çıkar.

bunda bir de fazladan awd var...
  • Böyle bir aracın fiyatı makul.

Ortalama 100km\9Litre benzin yakıyor.Böyle bir araç dizel olsa oda 100km\8Litreye yakın motorin harcar.

Bu fiyata jetta benzinli ancak alabiliyorsunuz.Oda Meksika montaj.Alman üretimi bile değil.
  • Arabayı sürdüm, çok zevkli bir araba. Kullandığım en iyi cvt şanzımanlardan birine sahip bu arada.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.