Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
40
Favori
124.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyesight ve 7 inch ses sistemi için değiştirilir mi diye düşünüyorum...düşünüyorum...ama şimdilik beklemek taraftarıyım.... en erken 2018 de gelir demişti Subaru... bekleyebilirdim 6 ay sonra gelecek deselerdi
  • 7 inch sistemlerin ses kalitesi biraz daha iyi diye okudum yurtdışındaki forumlarda. Eyesight sistemin şehir içi trafikte, özellikle istanbulda, çok sağlıklı çalışmadığını duymuştum. Doğruluk payı varmı bilmiyorum ama araç 130.000 i geçti. Bu gidişle seneye 150.000 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calledman kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben de bir an değiştirilir mi diye düşündüm. Ancak yaklaşık 30bin TL fark verip aslında sürüş keyfi açısından fark etmeyecek bir şekilde aracı yenilemek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Onun yerine biraz daha koyup eşime daha rahat kullanabileceği küçük bir araç bile alabiliriz. Ama şuan alacak olsam , 9bin TL farkı verip üst versiyonu alırdım.
    Ek gelen özelliklerden bizim araçlara uygulanabilir olanı var mı acaba? Yani ses sistemini 7 inçle değiştirebilmek vs. gibi... Tahminim eyesight üzerinde gelmezse sonradan takılabilir bir şey değil...

Araç çok iyiydi. Yeni haliyle mükemmel olmuş oldu bence... Bayraktar satış hacmini artırabilecek mi bakalım?
  • O ekran bizdekilere transfer edilebilir ancak o fiyata daha duzgun bir unite almak daha mantıklı. Bende yeni alacak olsam eyesight olan versiyonu alirdim ancak su anda satip onu almak mantikli degil.

• Arkadaşlar herkese kolay gelsin bir emlak alımından ötürü 3000km civarındaki aracımı satıyorum. Araç lansman rengi mavidir extra olarak orjinal bagaj havuzu kışlık paspas ve alpine anfi ve aktif sub vardır.
    İnşallah yıl sonuna eyesight olanına niyetim var. Araç gerçekten çok keyifli. Araçta kaza hasar çizik yoktur

• İlgilenen arkadaşlar için cep numaram 5326969557

• Yeni modelin ses sistemini merak ettim açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Arkadaşlar bunları levorga taksam sizce olurmu ?
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-yeni-kasa-subaru-wrx-sti-janti-ve-lastik-321537187/detay

ilanda bijon aralıklarını 5x114,3 olarak belirtmiş, levorg'un da aynı ise jantlar uyumlu olur.
    ama 19 inç jant ile konfordan bayagı fedakarlık etmiş olursunuz :) 35 yanak lastik çok dikkat ister :)

• justorcun kullanıcısına yanıt
    Pro Ceed GT nin orjinal jantlarida buna benziyor,sizin gordugunuz o buyuk ihtimal.
  • Eyesight lı versiyonu deneyen var mi? Ben bi ara olursa test sürüşü yapmak istiyorum. Eyesight istanbul trafiğinde çok randımanlı olmuyor demişti Beka dan Yusuf bey. Doğru mu merak ediyorum doğrusu. Birde bunu bizim araçlara aksesuar olarak ekletebilir miyiz diye Levent beye sormak istiyorum. Sonucta aracın altyapısı hazır, gereken iki kamera ve onları işleyecek olan unite. Tahminim bir tablet büyüklüğünde bir kutudur.

• Valla Subaru büyük gol attı bize. Plus donanım altında 6ay sonra EyeSight büyük ayıp. İkinci konu 2nci elde satıcıların neredeyse hepsi kendileri ve fiyatı öldürüyorular.
    Hala 100bine ikinci el diye 3000-5000km'deki kız gibi araçları satıyorlar. Aracın sıfır fiyatı 114.900'den 122.900'e çıktı İkinci el fiyatı değişmedi.

Bu arada haftasonu Mecidiyeköy'de Beyaz Levorg gördüm. Trafik müsait olsa peşinden gidecektim. :)

Son olarak Levorg sahiplerinin toplanması/tanışması konusunu da artık planlasak? Şimdi başlasak zaten ancak 1 ayda netleşir yerdi, tarihti vs. Havalarda az daha serinler mis gibi olur.
  • madsi M kullanıcısına yanıt
    Evet gol konusunda haklısınız. Ben Levent beyle en son görüştüğümde 2018 den önce zor demişti 6 ay geçti getirdiler. O günlerde bunun kararının, planının yapılmadığına inamak zor. Japonlar en az 5 yıllık ticari,iktisadi planı olmadan iş yapmazlar. Araç satılsın diye herkes keyfi konuşuyor. Neyse Subaru TR dün iyiydide bugün bozuldu diyemeyiz. En başından beri böyleler maalesef.
    2 el fiyat meselesine gelince, size hak vermemek elde değil. 0km fiyatları hiç durmadan çıkıyor ama 2.elde fiyatlar ya sabit, ya düşüyor. Ben arabayı 20 kasımda aldım 114.000 tlye, şimdi satmak istesem 98,000 tl anca edecek. Yenisi oldu 123000 tl. Bu kadar değer kaybı olmazki.. Eyesight yurtdışında 1000 USD farkla alınabilirken bizdeki fark nerdeyse 4000 USD. Bu aksesuar fiyatlarındada aynı. STI jantların tanesine 800 EURO+ KDV gibi korkunç bir fiyar verdiler. Gider Japonyadan valizimde getiririm daha iyi. Bu kadarda kazık fiyat olmazki.

Toplanma meselesi çok iyi olur aslında. Hazır tüm millet bir yerlerde demokrasi için, darbecilere karşı toplanırken bizde toplanıp bi boy göstersek fena olmaz hani. Ben turizm işiyle uğraştığım için bu aralar bana hergün uyuyor. Düzenli işi olan arkadaşlar ne zaman derse ben gelebilirim. Ben Mecidiyeköyde oturuyorum. Cumartesi yada Pazar olabilir mi?

• cargonomiyoutube
    SUBARU LEVORG 1.6STI Sport EyeSight(2016.7.21発売)試乗車撮影!
    https://www.youtube.com/watch?v=8YxMh58prmw

SUBARU LEVORG 1.6STI Sport EyeSight(2016.7.21

Burdaki basınç göstergesi çok hoş bunu 1.6larda yapabilirmiyiz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 4 Ağustos 2016; 0:30:04 >

• calledman kullanıcısına yanıt
    Ben Rasathane'de oturuyorum. Kalabalığı ve Trafiği sevmediğimi söyleyebilirim. Bu yüzden günü öldürmeden erken buluşabileceksek iki günde uyar.

Buluşmaya gelecek arkadaşları özendirmek için 2010'da Astra J sahipleri buluşmuştuk. Ne kadar kalabalık o kadar iyi...

- Subaru LEVORG Ana Konu -

Erkenden Carrefourda buluşup Sapanca'ya gitmiştik. Otobanda 3 şeriti doldurup yan yana arka arkaya çekilmiş videolarmızda vardı. :)

Levorg Astra'dan çok daha dikkat çekici bir araba 10kişi üstünde bir yere gidersek keyifli olur.

• madsi M kullanıcısına yanıt
    Sanırım, bayilerin elinde kalan 2015 model araçlardan dolayı fiyatlar bu kadar geriledi. Bu gidişle 2016 lar satilmadan 2017 ler gelecek.
    Bu arada ben Kozyatağı Carrefour civarında oturuyorum. Buluşma olursa seve seve katılırım.

• Merhaba herkese,

Ben yeni eyesight'lı modeli bugün inceledim.

Orta ünite katalogda ve yurtdışında gördüğünüz butonlarıda dokunmatik olan ünite ile değiştirilmiş. Ben ses sistemlerinden ve kalitesinden pek anlamadığım için en azından görsel açıdan çok daha bütün ve güzel göründüğünü söyleyebilirim.

Vakit darlığından test sürüşü yapmadım ama eyesight'ın benim gibi hergün Maltepe-Beyoğlu giden birisi için yoğun trafikte şahane olacağı söylendi :)

Birde eyesight kameralarına dokunulunca anında bozulduğunu ve Japonya'da tekrar yapıldığı söylendi ama ben abartı buldum :)

Bunun dışında araç birebir aynı. Hatta meraklıları için hoparlörleri de sordum, aynıymış.

• Yazmayı unutmuşum. Ünite katalog ile aynı ama navigasyon yok.

• Açıkçası herkesin görüşüne katılıyorum. Sanırım ikinci elde yeterince talep yok diye, açık indirme şeklinde bir fiyatlama stratejisi var. Bunda elde kalan 2015'lerin etkisi çoktur eminim.
    Ben Aralık sonunda alırken de Eyesight vs. yakın zamanda gelmez denmişti. 6 ay olmadan eyesight gelmiş oldu. 3 ay sonra da navigasyon ekleyip veya ses sistemini değiştirip 3. bir versiyon oluştururlarsa hiç şaşırmam. Darbe sonrası ekonomik durum nedeniyle araç satışları bir önceki aya göre ODD verilerine göre bayağı azalmış durumda 91binden 58bine inmiş. Mevsimsellik var mı diye baktım önceki yıllarda ilgili dönemde böyle bir azalma olmamış. Yani bu fiyatlar uzun süre artamaz hatta bayiye gidince indirimler alınabilir gibi geliyor. O nedenle eyesightlı araç gelmez vs. diyerek yanlış yönlendirmeler yapılmasa bekleyip eyesightlı vs. versiyonlar için çok daha iyi imkanlar bulunabilirmiş gibi görünüyor. Olaya sadece satmak açısından bakarsan satıcılar işini yapmış oldu ama müşteri memnuniyeti anlamında bayağı olumsuz oluyor diye düşünüyorum. Ben de dahil birçok araç sahibi eyesight'ın gelişinin bu kadar kısa süreceğini bilse alım zamanını değiştirirmiş gördüğüm kadarıyla...
    Eyesight'ın takılabilir birşey olup olmadığına yönelik bilgiyi, merakla, calledman'dan bekliyorum.
    Buluşmaya gelince, bayrama kadar çoğunlukla hafta sonlarım uygun. Sabahtan vs. yapılacak bir buluşmaya sorun olmadan gelebilirim. Ama plan anlamında aksiyona geçilip bir tarih belirlenmezse bu durum böyle uzayıp gider ve buluşamayız diye düşünüyorum. Böyle bir organizasyonu Levorg kullanıcılarına alternatif bir kanalla nasıl duyurabiliriz onu bilemiyorum. Bu platform düzenli takip edilmediği için hiç haber alamayacaklar yada gecikerek haber alacaklar olacaktır. Böyle bir planlama tecrübesi olanların desteği önemli olur.
    Keşke üst versiyonuyla alabilseydim diye düşünsem de, herşeye rağmen araçtan keyif alıyorum. Hepimize kazasız belasız sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KP1 -- 4 Ağustos 2016; 14:05:42 >

• Bir whatsapp grubu oluşturalım diyenler?
    Benim tel: 05384397811

telefonunu buradan paylaşmak istemeyen arkadaşlar bana mesaj atarlarsa ben onları grubu oluşturup ekleyebilirim. Cep telefonuyla organize olmamız daha çabuk olur diye düşünüyorum.

Ünternette yaptığım araştırmalara göre eyesight sonradan eklenemiyor ancak mantığım bana aksini söylüyor. Diyelimki Eyesight yüklü gelen bir aracın Eyesight ı bozuldu. Nolacak? servis parça olarak talep edip, kurulumunu yapacak. Öyleyse bu opsiyonlar sadece fabrikada yapılır vb iddiaların geçerli bir tarafı yok. Benim XV de komple motoru değiştirmişlerdi 2 saatte, eğer bunu yapamayacaklarsa kapatıp gitsinler. Benim inancım o yöndeki eğer birleşip topluca Baytur merkezi basarsak ( lafın gelişi) bu işi yaparlar. Hem Bebek'te yerleri. Bu yapmayı düşündüğümüz buluşmanın duraklarından biride bu olabilir.

ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calledman -- 4 Ağustos 2016; 15:46:47 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.