Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
41
Favori
124.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acımasızca üzmüştür :'(
    levrog 126.900 TL'den 139.929 TL'ye çıkmış.

ah ulan ah...

SUBARU XV
    1.6i Comfort - 91.933 TL
    1.6i Elegance + Tavan Raylı - 102.278 TL
    1.6i Premium - 109.519 TL
    1.6i Premium + Tavan Raylı - 111.070 TL

LEVORG
    1.6i GT-S Sport - 139.929 TL
    1.6i GT-S Sport Plus - 149.861 TL

FORESTER
    2.0i Elegance Benzinli - 144.009 TL
    2.0i Premium Benzinli - 153.482 TL
    2.0D Premium Dizel - 177.693 TL
    2.0XT Adventure Turbo Benzinli - 178.745 TL
    2.0D Sport Dizel - 186.114 TL

OUTBACK
    2.0D Limited Dizel - 226.430 TL

SUBARU BRZ
    2.0R Premium 6 MT - 171.377 TL
    2.0R Premium 6 AT - 178.744 TL

www.subaru.com.tr
    Subaru Türkiye
    http://www.subaru.com.tr/arac-fiyat-listesi

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    ÖTV subaruyu iyi vurdu. Sadece xv %50 ÖTV diliminde kalmış. Diğerleri %60 ve %100 dilimindeler sanırım. Ben özellikle levorgun biraz fiyat kırılarak bir alt dilimde yer alabileceğini düşünüyordum ama sonuç ortada. 126900 lük levorg vergisiz 74bin tl. 70bin yapsalar %50 ÖTV olacak ve fiyatı 123900 olacaktı. Neyse geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, maalesef levorg ulaşılmaz olma yolunda. Galerilerin elindeki araçlar bitince fiyatlar oturur artık.

• Tam zamanında almışım be.

118 bin liraya aldığımız araç için bugün 135 bin liradan bir kuruş aşağı inmiyor bayi. Arkadaş vazgeçmek zorunda kaldı, başka bahara erteledi.

Bu arada kış lastiği almayı düşünüyorum araca. Gerek var mıdır daha sıfır araca yoksa önümüzdeki kışa mı alayım? Michelin Alpin5 düşünüyorum. Bir kere alıp 4-5 kış çıkartırım.

Diğer konu ise ses sistemi. Araba ile gelen hoparlör vs berbat bence. Yetkili servislerde şunu takıyorlar;
    www.hifi.com.tr
    Hifi Müzik MTX Otomobil & Marin Ses Sistemleri
    http://www.hifi.com.tr/urunler/urun/subaru-0006

Tabi bu sadece ekran sistemi ve gereksiz pahalı bence. Mevcut ekranı değiştirmeden üst kalite 2 hoparlör taktırsam diye düşünüyorum? Önereceğiniz bir hoparlör sistemi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 29 Kasım 2016; 23:6:0 >

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Levorg ötv si %60 mı olmus ?
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Aynen, %45 den %60 A yükseldi. Vergisiz fiyatı 70bin altında tutabilseler %50 olacaktı.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Tamamen içgüzarlık canım aracı mundar ettiler ama bu bizimkilerin işidir kesin Japonlar'a kalsa bir yolunu bulurlardı bence yazık.
  • 2-3 ay satış rakamlarını gözlemlemek lazım aylık olarak..
    Subaru ayda 110 - 120 adet bandında araba satıyor, Levorg bunların kaçını kapsıyor bilmiyorum.
    Bu adetler bu fiyatlara muakkak düşecektir.
    levorg'da olay bu 4.000 TL'den kaynaklanıyorsa üretici bile müdahil olur konuya.
    4.000 TL için 15.000 TL araba fiyatı artar mı olmaz böyle saçmalık.
    ben ötv öncesi alamadım istediğim banka faiz oranlarını bulamadıgım için.
    artık pusudayım, şu anda önünü kimse göremiyor.
    birşeyler yapacaklardır.
    Levorg ayda 8-10 tane satıyordu. Belki Bayraktar satmak istemiyor, bu da sebebi olur.

Açıkcası yapacak fazla birşey yok. Bütün otomobillerin fiyatı tamamı ile artacak, ikinci ellerin fiyatı da buna paralel yükselecek. 2017 sonunda Golf gibi araçlar 80-85'den başlayacak, 115-130 civarına çıkacak. 2 sene sonra da 100bin altı araçlar 1000tl altı cep telefonu pazarı gibi olacak, yani sadece B sınıfı veya boş C sınıf araçlar. Kurlar ortada, zamanla çoğu aracın Ötv matrahının 70k tl üzerine çıkacağı ve %60 ötv menziline gireceği gerçeği ortada.

Ya paranızı dövizde tutun seneye ikinci el fırsat kovalayın, ya da ne alınacaksa şimdi almak lazım, Levorg dışında tabi. Levorg için tren kaçtı zamanında elde kalanları 105bin tl'ye alanlar gerçekten çok şanslı. bende Levorg bakıyordum ama artık geçti.
  • Paramızın hızla değer kaybetmesi karşısında normal bu fiyatlar.

Elektronik cihazlarımız, arabalarımız, onları çalıştıran yakıtlarımız ve enerjimiz ithalata endeksli.

3 sene önce 2500 lira maaş alan biri parasıyla 1,250 dolar alabiliyordu.
    Bu kişi her yıl %10 zam almış olsa ülke piyasası ortalaması olarak, bugün 3350 lira maaş alıyor ve parasıyla 1000 dolar bile alamıyor.
    Adamın evinde izlediği televizyon ithal, bindiği araba ithal, yemek pişirip ısındığı gaz ithal, benzini ithal, elinden düşürmediği telefon ithal, varsa evindeki pc/tablet ithal vs.

Kağıt üzerinde 850 lira fazla alırken alım gücü bazında %20'ye yakın kaybı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 1 Aralık 2016; 16:22:57 >
  • Döviz böyle giderse bu fiyatlarda fazla bu seviyede kalmaz. Bende zamdan önce eyesight lı bir levorg aldım. İlk levorgumu (eyesightsiz) satıyorum haberiniz olsun. İlgilenenler burdan mesaj atarak bana ulaşabilirler.
    İlanın linki;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calledman -- 5 Aralık 2016; 7:28:25 >

• Kışlık lastik kullanan var mı? 17 inch lastik jant ve sensör 3000 tl gibi fiyat yapacak, orjinal janta yeni lastik 2000 tl gibi fakat değişim sırasında sensörde kırılma oluşabilir. Bu konuda ne düşünürsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karidesteknesi -- 7 Aralık 2016; 21:06:42 >
  • Sensörler kirilmiyor ama lastikci benim bijonlarin birini yalama etmiş. Fazla sıkmış ...duzgun bir yerde yaptirmak lazım

• İstanbul dışına çıkınca araba kullanmak hele de eyesight varsa tadından yenmiyor. Eyesight la ilgili gözlemim şöyle ; siz hiçbir şekilde carpmazsiniz öndeki nesnelere ama arkadan yakın takip yapan Almanlar , isvecler size girer. Şerit müdahale sistemi çok iyi çalışıyor. Bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası. Adaptif cruise a gelince, durunca bile trafik ilerleyince arabayı alıp götürüyor. Durduktan sonra 3 saniye falan kıpırdamazsa öndeki araç, o zaman beklemeye aliyor ve sizden gaza basmanızı bekliyor. Sonrasında yine eskisi gibi devam ediyor. Beni bilirsiniz kolay kolay birseyi beğenmem ama bu sisteme resmen hayran kaldım. Levorg eyesight olmadanda güzeldi, simdi harika oldu.
  • Merhaba arkadaşlar. Subaru levorg'un navigasyonu Türkiye'de çalışmıyormuş doğru mu? Araçta navigasyon var normalde.
  • Levorg da dahil subarunun hiçbir modelinde navigasyon yok.(Türkiye de)

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Levorg da dahil subarunun hiçbir modelinde navigasyon yok.(Türkiye de)

Tedarik ettiği firma ile mi alakalı? Yani bir update falan gelse çalışmaz mı? Çok enteresan. Ama ne olursa olsun tek hayalim bir LEVORG
  • quote:

Orijinalden alıntı: calledman

İstanbul dışına çıkınca araba kullanmak hele de eyesight varsa tadından yenmiyor. Eyesight la ilgili gözlemim şöyle ; siz hiçbir şekilde carpmazsiniz öndeki nesnelere ama arkadan yakın takip yapan Almanlar , isvecler size girer. Şerit müdahale sistemi çok iyi çalışıyor. Bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası. Adaptif cruise a gelince, durunca bile trafik ilerleyince arabayı alıp götürüyor. Durduktan sonra 3 saniye falan kıpırdamazsa öndeki araç, o zaman beklemeye aliyor ve sizden gaza basmanızı bekliyor. Sonrasında yine eskisi gibi devam ediyor. Beni bilirsiniz kolay kolay birseyi beğenmem ama bu sisteme resmen hayran kaldım. Levorg eyesight olmadanda güzeldi, simdi harika oldu.

Bu konuda hakli olabilirsin zira testi yapanlar laz değil.

Victor Cyoutube
    Volvo auto brake system fail
    https://www.youtube.com/watch?v=_47utWAoupo

• Japonların kafa farklı çalışıyor sanırım. Tr ye gelen araçlardaki medya sistemi navigasyon destekli değil (sd kart girişi yok) Yani güncelleme ile olacak birşey değil.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.