Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
41
Favori
124.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ile falan olmaz navigasyon, headunitlerin içinde gps çipi yok. Onu çıakrtım oem ünite takmak gerekiyor.
  • alpine w990bt ünite (sıfır) 900 euro teklif aldım. alıp yetkili serviste montaj yaptırıcam. sizce değer mi?
  • O paraya pioneer alınır, hemde daha marifetli ve 7 inch ekranı var. Hepsiburada da 2999 tl f70 dab.
  • %100 uyumlu mu Levorg ile peki?

Kendime edit: Oluyormuş ama çerçeve ve bir sürü dönüştürücü almak gerekliymiş.

Peki o dönüştürücü gibi gerekli yardımcı malzemeleri nerelerden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 24 Aralık 2016; 0:3:21 >
  • Çerçeve amazonda var, diğer kablo, soket, vs. elimde 96 adet var..bulamayınca özel yaptırdım, minimum sipariş adedi 100 olunca :D benim video olacaktı buralarda bir yerlerde...çalışmayan tuş, özellik yok ve sistem hem apple hem android uyumlu..ses işlemcisine bile gerek kalmıyor ..pioneer hakikaten çok kaliteli bir sistem ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Pancar ballandira ballandira anlatiyor ve fakat patlayanın elinde kaliyor bunlar.

Dsg gayet kararlı bu arada arkadaşlar.

Aziz Kancaryoutube
    PASSAT 1.6 TDİ 120PS DSG HİGHLİNE - TEST SÜRÜŞÜ
    https://www.youtube.com/watch?v=hcaVpOzg15E

https://www.youtube.com/watch?v=z_KVxTYtr9U
    https://www.youtube.com/watch?v=rJh-wkaPtuc
    https://www.youtube.com/watch?v=yWra4Sr5KJA

• Fiyatlar yükselmiş.

Eyesight olmayan model 143 bin tl liste fiyatı olmuş.
  • dün - bugün tüm markalar döviz kurlarından dolayı fiyatlarını artış şeklinde güncelledi.
    2017 modeller gelip, dolar 3.80 kırınca asıl göreceğiz curcunayı.
  • binilecek eli yüzü düzgün, güvenlikli ve konforlu bir araba istedin mi 100 bin lirayı kafadan hazır edicen.

vay be.
  • Esasiyun kullanıcısına yanıt
    Subaru zamlanır iken diger araclarin fiyatları oldugu gibi kalmiyor malum Subaru iyi bir marka avrupalı kazanacağına japon kazansın.
  • Bende hemen zammı yansıttım benim araca :

bizim arabanın kıçıkırık VW lerden neyi eksik...Onlar gibi kar yağınca garajda falanda bekleme zorunluluğu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calledman -- 4 Ocak 2017; 16:48:23 >

• özellikle bozuk yollarda araç arka (bagaj) tarafından tıkırtı sesi geliyor. sanırım bagaj ile ilgili. örtü açık konumda yuvasında takılı, arkasındaki o küçük parçada gergin konumda sabitleştirdim ama ses hala yapıyor çözemedim gitti.

bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
  • örtüyü zemin altına kaldırın olsun bitsin
  • Biz grubu kurduk forum öldü galiba... arada burayada yazalım arkadaşlar. Motor korumasının üzerindeki DIT logosu düşüyor. Yapıştırıcı zamanla bırakıyor sanırım. Ben kAPAĞI SKÜP ARKADAN BİR KAPORTA civatası ile sabitledim. Çok uzun olmadığı sürece sıkıntı olmayacaktır. Civata 50 mm uzunlukta olsun yoksa öbür taraftan ucu çıkabilir.

Levorg maaşallah sorunsuz ve keyifli bir araç olduğunu ispatladı. 15 bin bakımıda çok pahalı değil. Yakıt ortalaması istanbul şartlarında 10 litre civarındaki bu Araba için çok makul.
  • Fiyatlari uctu, almaya niyet edenler korkuyor zaten benzin tuketimi malum.Kisaca otvden sonra insanlarin hevesi kacti bence.

• Aynen öyle.

140 bin ₺ olmuş durumda ve zaten az satan bir marka ve karoser olunca bu saatten sonra çok hastası hariç alanın olmayacağını sanıyorum.

• levorgu canlı görmedim en göz alıcı renk hangisi tecrübe eden arkadaşlara sorum
  • Selam herkese... Uzun süredir levorg için takipteyim. Yakın zaman içinde %100 özürlü raporu alacağım. Levorg ötvsiz fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. subaru internet sitesinde bulamadım. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERLINGANIT

Selam herkese... Uzun süredir levorg için takipteyim. Yakın zaman içinde %100 özürlü raporu alacağım. Levorg ötvsiz fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. subaru internet sitesinde bulamadım. teşekkürler

En doğru bilgiyi Subaru bayileri verir. Telefonla bilgi alabilirsiniz.

Takribi; anahtar teslim fiyatından % 30 -35 düşecek gibi düşünebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERLINGANIT

Selam herkese... Uzun süredir levorg için takipteyim. Yakın zaman içinde %100 özürlü raporu alacağım. Levorg ötvsiz fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. subaru internet sitesinde bulamadım. teşekkürler

Aşağıdaki kişiye mail gönderin yada telefon ile sorun, yardımcı olacaktır.

Burak GÖZAL
    Subaru Satış Sorumlusu
    Tel: +90 216 645 58 76
    burak.gozal@bayraktar.com
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.