Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
41
Favori
123.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merak edilen konulara değinerek, CVT'yi demonstre ederek yaptığımız testin video'su.

Link : Subaru Levorg Testimiz Ankara Youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badulay -- 24 Ekim 2015; 15:32:53 >

• Anladım, teşekkürler bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badulay

Selamlar.
    Merak edilen konulara değinerek, CVT'yi demonstre ederek yaptığımız testin video'su.

Arabanın tüketimi haricinde eksisi hemen hemen yok gibi. BMW ED motoruna göre 2-3lt farkı ortalamada var gibi düşünüyorum. Bu da az değil. Emek vermişsiniz test için teşekkürler.

• Badulay B kullanıcısına yanıt
    Test için teşekkürler, elinize sağlık. Keyifle takip ediyorum sizi.
  • Pzt yarın teslim alacağım arabamı,manuelini yutmam lazım eski teknoloji arabamdan sonra biraz karışık gelecek. babamda 5,20D var o bile vuruldu arabaya.bu arada levorg satışı ile genel satış rakamlarını hızlı bir şekilde dengelediklerini söylüyor şirket.

• Orijinalden alıntı: Badulay

Selamlar.

Test için teşekkürler. Vidoda konuşmalarınız net anlaşılmıyor veya benim bir doktor gitmem gerek birazda test ile ilgili yazarsanız sevinirim.Subaru mühendisleri anlaşılan bu araçta Cvt'yi en iyi hale getirmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gondil

Pzt yarın teslim alacağım arabamı,manuelini yutmam lazım eski teknoloji arabamdan sonra biraz karışık gelecek. babamda 5,20D var o bile vuruldu arabaya.bu arada levorg satışı ile genel satış rakamlarını hızlı bir şekilde dengelediklerini söylüyor şirket.

Aracınız hayırlı olsun, talep çok olduğu söyleniyor. zamlı mı yoksa ilk fiyat 105 demi aldınız. doğru düzgün fiyat konusunda pazarlıkta yapmıyorlar. bayiler test araçlarını bile satıyorlarmış. malum siteye koymuşlar.
  • cstadem kullanıcısına yanıt
    Biz de çektikten sonra farkettik seste az sıkıntı var. CVT gelenekselden uzakta. Yalıtım fena değil, süspansiyon sert tarafta biraz, performans yeterli. Ankaradaki showroomdaki araca Alpine hoparlör sistemi uygulanmış bir nebze eksiği tamamlanmış.
  • yeni bir test

• quote:

Orijinalden alıntı: cstadem

yeni bir test

nasıl bir test anlamadım, şimdi insanların günahını almayım da:

a) "eye-sight" lı versiyonu gelmeyecek türkiye'ye ama adamlar eye-sight gelecekmiş gibi anlatıyorlar
    b) 2 usb soket var dedi, hayır ben tam 5 adet usb soketi var diye biliyorum levorglarda

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    https://store.donanimhaber.com/43/82/07/438207b083b76f30ae4cd9a684febd75.png
    2016 veya sonrası gelecek olanlarda "Eye-sight" lı geleceğini bende zannetmiyor.
    haklısınız donanım özeliklerinde Usb 5 adet. adamlar biraz çalışmadan konuşuyorlar.
     - Subaru LEVORG Ana Konu -

• quote:

Orijinalden alıntı: cstadem

https://store.donanimhaber.com/43/82/07/438207b083b76f30ae4cd9a684febd75.png
    2016 veya sonrası gelecek olanlarda "Eye-sight" lı geleceğini bende zannetmiyor.
    haklısınız donanım özeliklerinde Usb 5 adet. adamlar biraz çalışmadan konuşuyorlar.
     - Subaru LEVORG Ana Konu -

benim anlamadığım subaru adamları alıyor lansmana götürüyor yurt dışlarına yediriyor içiriyor gezdiriyor az dersine çalış be kardeşim sen de. aslında umurlarında bile değil detaylar muhtemelen. memlekette işini samimiyetle yapan o kadar az ki. bunlardan daha heyecan duyarak bu testi yapacak eminim pek çok genç arkadaşım çıkacaktır. neyse ..

• Arkadaşlar merhaba bugün İstanbul'da bir subaru bayiine levorg ile tanışmaya gittim..

Araba çok güzel bir araç ama arabada park sensörünün olmasını anlayamadım..Arka park sensörü yerine geri görüş kamerası işimizi gördü diyelim ama ön park sensörü yok..Araç baya uzun bir araç ve ön park sensörü şart bence..sonradan takabiliriz ama ön park sensörleri çok efektik olmuyor dedi çalışan bayan..levorg'un arkasında 192bin liralık fiyatıyla outback vardı onda da ön park sensörü yoktu..

bayiye ön ve arka park sensörlü 60bin liralık poloyla gittik.. ama d sınıfı bir araçta ne standart ne de opsiyonel donanım olarak bunlar yok..hala anlayabilmiş değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 30 Ekim 2015; 0:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

Arkadaşlar merhaba bugün İstanbul'da bir subaru bayiine levorg ile tanışmaya gittim..

Araba çok güzel bir araç ama arabada park sensörünün olmasını anlayamadım..Arka park sensörü yerine geri görüş kamerası işimizi gördü diyelim ama ön park sensörü yok..Araç baya uzun bir araç ve ön park sensörü şart bence..sonradan takabiliriz ama ön park sensörleri çok efektik olmuyor dedi çalışan bayan..levorg'un arkasında 192bin liralık fiyatıyla outback vardı onda da ön park sensörü yoktu..

bayiye ön ve arka park sensörlü 60bin liralık poloyla gittik.. ama d sınıfı bir araçta ne standart ne de opsiyonel donanım olarak bunlar yok..hala anlayabilmiş değilim..

İşte bu da Subaru nun mantığı maalesef. Galiba daha önce hiç subaru kullanmadıniz. Arabaya, gidişine güvenliğine bayilirsiniz ama ucuz ve basit şeyler adamı sinir eder...biz alıştık. Sizin arkada 190 K dediğiniz outback araçta kendiliğinden kararan dikiz bile yok desem ne dersiniz😤

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer22

quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

Arkadaşlar merhaba bugün İstanbul'da bir subaru bayiine levorg ile tanışmaya gittim..

İşte bu da Subaru nun mantığı maalesef. Galiba daha önce hiç subaru kullanmadıniz. Arabaya, gidişine güvenliğine bayilirsiniz ama ucuz ve basit şeyler adamı sinir eder...biz alıştık. Sizin arkada 190 K dediğiniz outback araçta kendiliğinden kararan dikiz bile yok desem ne dersiniz😤

Arabanın standart donanımında olmamasını anlayabilirim..Mesela 140bin liralık vererek aldığın bmw'de dijital klima yok ama yüksek bir rakamı cebinden çıkararak dijital klima alabiliyorsun..

Ama subaru sana bu fırsatı vermiyor, kötü olan da bu zaten..park sensörü diye bir opsiyonel donanımı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Badulay

Selamlar.

arka süspansiyon, double wishbone, bağımsızın kralı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 1 Kasım 2015; 13:48:28 >

• Bu nasıl bir araba görür görmez resmen aşık oldum

• Merhaba ,

Subaru Levorg alma arifesindeyim. Yollarda da görmeye başladım. Sanırım algıda seçicilik.
    Forumda Levorg araç sahibi var mı? Ne zamandır kullanıyor ve ortalama yakıt değerleri nedir yazabilir mi?

Teşekkürler.

Not: Yukarı doğru okuduğum değerlerde 9-10lt aralığı görüyorum. Bu araca göre agresif kullanım mı yoksa ağırbaşlı kullanım mıdır? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madsi -- 3 Kasım 2015; 14:46:01 >
  • madsi M kullanıcısına yanıt
    Hocam katalog değeri şehir içi 8.6 zaten bence en az 9-10 normal değer olarak yakacaktır ama motor tam bi canavar tipi güzel özellikler gırtlağa kadar dolu resmen aşık oldum

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanit için

Hali hazirda araci test ettim ve bayildim.
    Ardindan Nissan Qashqai ve Xtrail test ettim ki tam hayal kirikligi.
    Opel sever biri olarak Insignia'nin da otomatik sanzimani beğenmedim. Rahat 1.5sn vitesi degistirmek icin bekliyor.

Mevcutta AstraJ 1.4T aracim benim sehirici kullanimimla 9.4lt.
    Ki devirli ve agresif kullanirim. Uzun yolda sakin sürüş ile ortalama 5.1lt dusulebiliyor.

Levorg'da test sürüşüm sonrasinda sürüş ortalaması 15lt idi.Motorun soguk oldugu ve duz yolda gaza yapistigim gerrcegini unutmazsak iyi olur.lakin arac sahiplerinin yukaridaki değerlerini merak etmiyor degilim.

% 99 ihtimal yarin Levorgun parasini odeyip siparisimi verecegim.

Selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.