Şimdi Ara

Subaru Outback 2012 Diesel Kullanıcı Testi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
20.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomol daki 120 Bin di zannedersem bide sahibindende 110 Bin liraya aynısı vardı, neden acaba otomoldakini seçtiniz?
    Hayırlı Olsun bu arada çok güzel araba aldınız:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden satılan araç arkadan kazalı 28 bin tl hasar kaydı vardı o yüzden otomoldakini seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

sahibinden satılan araç arkadan kazalı 28 bin tl hasar kaydı vardı o yüzden otomoldakini seçtim.

Çok ilginç, ilanda kazadan bahsedilmemişti. Subaru sahibine yakıştıramadım doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

sahibinden satılan araç arkadan kazalı 28 bin tl hasar kaydı vardı o yüzden otomoldakini seçtim.

Çok ilginç, ilanda kazadan bahsedilmemişti. Subaru sahibine yakıştıramadım doğrusu.

Başka türlü olsa o araç o fiyata alıcı bulur bu zamana kadar kalmazdı.
  • 2014 yılında mevcut aracimi degistirmeyi dusunuyorum (jetta 1.4 dsg 140hp). Biraz daha yuksek (arac dolu iken altinin surtmesinden biktim ve bagajin daha fazla oldugu guvenli bir aile arabasi ararken bu modeli gordum, gozume kestirdim. Bu basligi takip edecegim, memnuniyet seviyesine ve uygun firsata gore kismetse bu araca yeni yilda sahip olabilirim. 7 koltuk opsiyonu da olsaymis cok guzel olurmus.
  • Subarunun Outback ve Foresterlarında kendinden ayarlı amortisör sistemi mevcut, nekadar yüklerseniz yükleyin araç çökmez.
    Haftasonu Boluya yaptığım gezinin foto ve videolarını paylaştım, göz atmanızı tavsiye ederim. Özellikle karda sürüş bambaşka.

http://www.subaruclubtr.com/4565/kartalkaya-organizasyonu/msg75124/topicseen/#new

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceerce -- 17 Aralık 2013; 11:46:19 >
  • Subarunun Outback ve Foresterlarında kendinden ayarlı amortisör sistemi mevcut, nekadar yüklerseniz yükleyin araç çökmez.
    Haftasonu Boluya yaptığım gezinin foto ve videolarını paylaştım, göz atmanızı tavsiye ederim. Özellikle karda nekadar stabil gittiğine ve 2. Videodaki sürate dikkatinizi çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceerce -- 21 Aralık 2013; 0:29:46 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asfaltta gider gibi.
  • XC60'in teknolojik paketleri hosuma gitti, 4 cekisli modeline gucum yetmesede acaba 2 cekisli olsun ama asistan ozellikleri fazla mi olsun diye dusunmeye basladim.
  • selmlar
    sahibinden sitesinde otomobil başlığında yer alıyor outback.
    Doğrumudur yıllık vergi ne kadar 2.0 dizel için
    saygılar

• ymetu kullanıcısına yanıt
    Evet otomobil kismina koymuslar ancak degerlendirmeleri yalnis bir uyarmak lazim. Daha önce peugeot 3008im vardi oda otomobildeydi crossover olmasina karsin sonra duzelttiler. Tam hatiramiyorum ancak yillik vergi 2200 gibi birseydi sanirim. Googleda Mtv diye tarattinizmi cikar 2.0 diye bakilacak tabi.

• bulente B kullanıcısına yanıt
    Elbette tercih meselesi bu, XC60 ta çok begendigim bir arac ancak okadar para veripte 2 ceker bir araç aliyor olmakta biraz düşündürücü.

• Outback'in süspansiyonlarını nasıl yumuşatabiliriz acaba , dışardan servis haricinde outback için aksesuar nerden bulabiliriz ?
  • 2012 modelin yeterince konforlu siz hangi modelden Bahsediyorsunuz? Normalde yay değişimi yeterli olur sanırım ancak tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceerce

2012 modelin yeterince konforlu siz hangi modelden Bahsediyorsunuz? Normalde yay değişimi yeterli olur sanırım ancak tavsiye etmem.

2013 Outback için demiştim. Stableze yollarda araçta bayağı sarsıntı hissediliyor, sıfır asfaltta zaten problem yok.
  • quote:

quote:

2012 modelin yeterince konforlu siz hangi modelden Bahsediyorsunuz? Normalde yay değişimi yeterli olur sanırım ancak tavsiye etmem.

2013 Outback için demiştim. Stableze yollarda araçta bayağı sarsıntı hissediliyor, sıfır asfaltta zaten problem yok.

"Stableze yol" ne demek, tanımlar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

quote:

"Stableze yol" ne demek, tanımlar mısınız?

Stabilize, insanların ve her türden tekerlekli araçların ulaşım amacıyla kullandığı bir yol yapı biçimidir. Ana yapısı olarak sertleştirilmiş toprak zemin üzerine orta büyüklükte çakıllı kum serilip sıkıştırılmasıyla oluşturulur.

Toprak yola göre daha dayanıklı olmakla birlikte fiziksel koşullara dayanımı asfalt biçimli (bitümlü kaplama, sıcak asfalt) yollara göre daha azdır. Genel olarak kuru havalarda daha az tozmakla birlikte yağışlı havalarda toprak yollara göre dayanıklı olması nedeniyle kullanılırlar.

Bunu bilmediğiniz için mi sordunuz yoksa "stabilize" yazacakken "stableze" yazmışım bu yanlış yazım şeklini küçük görmek yermek için mi sordunuz ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.