Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (584. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.109
Cevap
200
Favori
1.015.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • curseofeanor kullanıcısına yanıt

Hocam biz iki haftadır aracın gelmesini bekliyorduk, cuma günü nihayet teslim aldık.

Test sürüşünde çok etkilenmiştim. Düşük beygir tork rakamlarını bilerek direksiyona geçtiğimde aracı daha ölü ve baygın bekliyordum. Ama araç ilk kalkışta bir fırlıyor, 80km sürate kadar çok güzel hızlanıyor. 80km yi geçtikten daha sakin hızlanmaya başlıyor. Şehir içi kullanımında düşük ortalama hız ve sık dur kalk nedeniyle, diğer araçlardan bu anlamda kayda değer bir fark yaşanmıyor. Ayrıca frenler çok güven veriyor, çukur tümseklerden geçişleri gayet yumuşak, viraj kabiliyetini beğendim.

Test videosu var YouTube'da paylaşmıştım önceden.

Şehirlerarası uzun yol daha yapmadım ama şehir hastanesi etrafı boş çevreyolunda 40-50km kadar denedim. Bence şehirlerarası arası yolculuklarda da bu performans yeterli. Turbodizellerdeki çekiş beklemiyordum zaten ama aracın hızı rampa yukarı virajlarda 80 den 140a rahatça çıktı.

4 tekerden sürekli çekiş varken, atmosferik benzinli motorla kötü demek büyük haksızlık olur.

Bence Asal'da Ayazağa 'da bir test sürüşü yapın. Anlayacaksınız demek istediğimi. Ondan sonrası sizin şürüş beklentileriniz ve keyfinize kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Olmaması gereken bir sorun ama çözümü olduğuna çok sevindim. Sinirlerim bozulmaya başlamıştı doğrusu.

Tekrar teşekkürler.

• bourne.alive kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza vermesin. Sakin kullanan bir sürücüyüm. Arkada iki çocuk var. Ama illa ki bir sollama ihtiyacı oluyor. O zaman da insan zorlanmak istemiyor. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

• Arabamdan(2019 xv) çok memnunum ama foresterada gözüm kaymıyor değil bu değişmi yapan oldumu +lar eksiler nedir?

• Hakjakop H kullanıcısına yanıt

2017 ve üstü eyesight donanımlı bir Forester her açıdan daha tatmin edici olacaktır. En az XV kadar donanımlı, daha geniş daha ferah ve daha güçlü. XV'nin yakıt tüketimi hakkında fikir sahibi değilim ama atmosferik Forester ortalamada 8-9 litre civarı, turbolu XT ise 10-11 litre civarı tüketiyor.

• Yeni elektrikli araç Solterra'nın dünya premieri bugün sabaha karşı 03:30'da yapıldı. Kaçıranlar için youtube linkini veriyorum. Bakalım bize gelir mi? :)

SubaruGlobalTVyoutube
    A presentation on the SOLTERRA will be given by President/CEO Nakamura and the Project General Manager.
    https://www.youtube.com/watch?v=8eOA7e3upLA
  • Arkadaşlar, severek kullandığım aracımı, aynı aileden abisi ile değiştirmek amacıyla satılığa koydum. İlgilenenler için malum sarı sitedeki ilan numarası:

972258097

• kk35 K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, arabanız çok temiz duruyor. Satışta neler yaşadığınızı da paylaşır mısın bizimle?

• Gerçekten temiz ve arazi görmemiş bir araç, satışı müteakip buraya yazarım.

• Hocam selam, senin aracın sarı sitede ilanı yok. Durum nedir, satıldı mı?

• @bourne.alive dünkü kur hareketinden sonra benimde aklıma burası geldi. Arkadaşın fiyatı ile güncel piyasa arasında 80binlik bir fark oluşmuş.

Bende 2015 Elegance aracımı hala ilana koyamadım valla :)

• İstanbul'da 3 bayii aradım. Ellerinde sıfır araba yok. Aralık ilk hafta gelecekmiş ve yeni fiyattan geliyorlar.
    Bayii'nin birisi 5-6 araç geliyor, fazla yok. Gelecek olanlar da satıldı dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat aldinizmi,

• Fiyat veremediler. Biz de bilmiyoruz ne kadar zam geleceğini dediler maalesef

• Xclusive 598.474 TL
    Xcreme 549.579 TL. daha dün 418.000 idi. 131.000 zam gelmiş Xtreme modele...

• Teşekkür ederim. Artık elimizdeki araçları uzun yıllar kullanmak zorunda kalacağız.

• ViTeSKoLu kullanıcısına yanıt
    Evet bu araba da hayal oldu. Bana artış marka özelinde çok geldi. Geçmiş olsun.

• bourne.alive kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar, işlerin yoğunluğu sebebiyle yazamadım, aracımı kurların zıplamasından önce 356K' ya sattım,sonrasında döviz ve araç fiyatları uçuşa geçti, param dövizde ama yeni bir XV alabilir miyim, bu şüpheli! Dün akşam Subaru fiyatları güncellendi ve XV extreme 550K oldu, bu fiyatla satılır mı, açıkçası ben de merak ediyorum ?

• Bir süredir farklı kaynaklardan subaru xv'yi ciddi olarak araştırıyordum hatta bugün test sürüşüne gitmeyi planlamıştım. Fakat dün akşam ki fiyatlardan sonra kesinlikle vazgeçtim. 2. elde satış sorunu olan, yedek parça sorunu olan, servis ağı kesinlikle yetersiz olan ve performansı ile ilgili ciddi soru işaretleri olan araca bu kadar para vermem. Kore araçları hatta diğer japon markaları şu anda çok daha cazip görünüyor. Bu fiyata bu araba satılır mı bence satılmaz.

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.