Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (582. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.109
Cevap
200
Favori
1.015.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Performans istiyorsanız Vitara'nin 1.4 olanını deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosferik motor yüksek devir sever , düşük devir sizi üzer

• Subaru gibi bir yarış arabası 100 km ye 14 sn de çıkıyor. Alırken satıcı basmayacaksın kendi halinde gidişini kabulleneceksin demişti.
    Aynen öyle araba kendi kafasına göre gidiyor ve kendi kafasına göre benzin yakıyor. Hem gitmeyen hem yakan arabanın adı subaru xv dir

• 2020 Kasım ayından geçen haftaya kadarki 9999.9km ortalamam 7.0 oldu. İkinci çocuk hamilelik vs sürecinde uzun yola da çok çıkmadık.

1500kg, sürekli 4*4, 17 jantlı ve otomatik daha az yakan araç var mı?

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

• Yanlış beklentiler, yanlış düşünceler. Almayın o zaman, ara hızlanmaları sizi mutlu edecek bir sürü marka / model var.

Subaru'ya yarış arabası demek de ayrı bir gariplik, bir çok gayet normal modeli olan bir markadır.

VW grubuna ya da Fransızlara doğru yönelmek sizleri daha mutlu edecek anlaşılan.Pahalı geliyorsa diğer Japon markalarına, hatta Kore markasına bakın.

İyi yolculuklar.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Muhteşem bir değer.

• caretta9 C kullanıcısına yanıt

Zaten satamıyor 2 eli çok zayıf kaç defa satlığa çıkardım alan soran yok . Tanıdığınız ve gitmeyen çok yakan araba meraklısı varsa 49000 km de subaru xv xclusive yi 350 000 e hemen verebiliriim.

Takas için kaç yere götürdüysem gitmeyen çok yakan arabayı kendiniz satın diyorlar.

Xv pişmanlıktır. Ama motoru turbo olsaydı bu arabanın eşi yok derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 20 Ekim 2021; 5:33:3 >
  • spyman S kullanıcısına yanıt

Motoru turbo olsaydı değil de turbo seçeneği de olsa iyi olurdu. Turbolu olsa fiyatı da, tüketimi de turbolu olurdu ama dileyen onu alırdı. Ben yine atmosferigi alırdım.

350bine 50bin km'de satamazsiniz tabii. Fiyatınız yüksek. 320binlere gider.

Boşuna şikayet ediyor, debeleniyorsunuz. Almadan önce piyasasının ve performansının zayıf olduğunu bilmiyor muydunuz? Sıkıntı sizde, araçta değil.

• Subaru xv pişmanlıktır,

bazıları 10 litre yakan atmosfetik motora hayran olabilir,

Subaru xv pişmanlıktır,

• Araç alırken ne aldığını bilmeyen nedir sizce?

• Subaru xv pişmanlıktır.
    Formun amacı insanlara bilgi vermektir. Ben kimsenin paralı adamı değilim memnun olmayan bir müşteri olarak sakın xv almayın diyorum. Firmaların herzaman fondaş yalakaları olabilir. Onlar beni ilgilendirmez. Xv atmosferik motorlu tork konvertörlü üstüne cvt şanzımanlı gitmeyen bir arabadır. PİŞMANLIK tır.
    Fondaşlar saldırgan ve yalancıdır. Dikkatli olun.

• Yazık, gerçekten çok yazık.

Her neyse, arabanızı yakında gönlünüzün kabul edeceği rakama satabilmenizi dilerim. Böylece belki gaz tepkileri ile mutlu olabileceğiniz bir araba satın alırsınız da rahatlarsınız.

Kazasız belasız bir hayat dilerim.

• mrb benim 2014 elagance xv var gecen 0073 kodu verdi herkes farklı bişey diyenler var hatta şanzıman beyni değişmesi gerekn bile var ne yapmalıyım

• caretta9 C kullanıcısına yanıt

Subaru xv ile alakalı herhangi bir yere gitsen ilk okuyacağın şey performansı zayıf olur. Performanslı olsun diye de gaza basarsan hem gitmez hem de çok yakar.

Bir dünya para verip xv alıyorsun, sonra bu araç gitmiyor diyorsun. Adama alırken kafan neredeydi diye sorarlar. Arabanın giderim gibi bir iddiası zaten yok. Teknik özelliğinde 14 saniye yazıyor. Sınıfının en kötüsü. Tüketim olarak da az yakarım iddiası yok. hepsi yazıyor özelliklerinde, sana farklı bir vaadi yok aracın. Biraz kafası çalışan insan bunu dikkate alır, kendi beklentisine göre hareket eder. Kafası buna yetmeyen de böyle boş boş araca mk atar.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Commandx

Bu mesajın muhattabı ben değilim, ben zaten her türlü detayını bilerek aldığım aracımı 7 yıldır keyifle kullanıyorum.

Karıştırdınız galiba. Lütfen biraz dikkat.

İyi günler.

Ben almadan önce yanlis hatırlamıyorsam forumda 320 civarında sayfa vardı hepsini okudum diyebilirim. Bir özet çıkarmamı isteseler “motor konusunda beklentiniz dusuk olsun derim” seklinde olurdu. Siz aracın motorundan fazlasını beklemişsiniz, XV nin fazlalıkları baska yerlerde oralara bakarak almak gerek, 5 yıldır severek güvenle biniyorum. Ama imkan varsa forester’in turbolu motorunu tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RCP08 R kullanıcısına yanıt

Evde tek araba var demedim ki, xv gitmeyen yakıt düşmanı ama emniyetli araba dedim.

Bmw m serisi bastın mı sırtın koltuğa yapışıyor ama gel görki xv eşeği gitmiyor.

• XV bırakılıp, Honda CRV'ye geçilir mi?
    Bagaj hacmi, Turbo benzinli motor, iç hacim biraz daha ferah gibi. İkisini kiyaslayabilecek, kullanmış arkadaş var mı aramızda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam belli grubu trollemeye gelmişsin de, buradakiler senin gazına pek gelmez. hepimiz aklı başında insanları, alırız beğenmezsek satarız, 14 sn yeterli geliyorsa kullanırız. Pişman olduysan tutan yok, merak etme hemen satılır bu dolar kuru koşturmasında değerlenecek diye. :) SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! 

• Herkese Merhaba,

uzun süredir forumu takip ediyorum kafama takılan bir soruyu paylaşmak istedim.

Özellikle yağ değişimi konusunda Motul 0W-20 motor yağı kullanılması konusunda bir hassasiyet var. Bir de servisin 0W-20 yerine Castrol'ün farklı viskozite sınıfında yağını koyduğu tecrübeleri ve bu nedenle tüketim artışı, koruma efektifliği ile ilgili olarak endişeler bunu iyice körüklemiş. Ve baştan sona forumu okuduklarımdan sonra devam etmekte olan yağımızı servise kendimiz götürelim akımının başlamasına yol açmış.

Ekonomik nedenlerle ve bu değerli araca uygun olmadığını düşündüğümüz bir ürünü koyulmasının istenmemesini ve bu hassasiyeti anlasam da, sadece Motul yağında ısrarcı olunması, başka markaların 0W-20 sınıfı yağlarının neden hiç telaffuz edilmemesi bana çok garip geldi, markadaki ısrarı anlayamadım yani Shell, Mobil, Total bir sürü yağ imalatçısı var, bu firmalar motorsporlarına özel birçok yağ üretiyor. Ve sonunda ben de oturdum.

Öncelikle belirteyim Subaru'nun XV'de kullandığın FB16 motoru için mevsimsel duruma göre 0W-20 veya 5W-20 kullanılmasının önerildiği, Subaru'nun kendi yağ markasının olduğu, başka da bir markadan bahsedilmediğini gördüm. Ancak Motul'un teknik föyünde Subaru tarafından tavsiye edildiği özellikle belirtilmiş.

Peki, 1.Soru Subaru başka kimlere Recommended - Tavsiye edilir şeklinde bir açıklama yapmış

Bu sorunun yanıtı, LiquiMoly markasının Special Tec AA 0W-20 yağı da Subaru'nun tavsiye ettiği yağlar arasına girmiş. LiquiMoly bunu Teknik Föyünde belirtiyor.

Soru 2 - Subaru ismi geçmeyen 0W-20 yağlar arasında bir problem mi var ki isimleri geçmiyor?

Cevap 2 - Bu durum için iki konuya bakmak lazım olduğunu düşüyorum. İlki Motul'un yağının API sınıfı, bu yağın koruyuculuğu, ve viskozitesi ile ilgili belirlenen asgari standart değerleri toplandığı bir standart. İkincisi de yağın vizkozitesi 40C ve 100Cdeki, viskozite indeksi, soğukta kayma direnci.

Aşağıdaki tabloda bulabildiğim 0W-20 yağların bu değerlerini karşılaştırdım. Ancak gördüğüm değerlerde API SP standardında olan yapları, ILSAC ekonomik yağ standardını destekleyen yağların aşağı yukarı aynı değerleri yakaladığı, farklılıklar olduğu ama aşırı sapmalar olmadığı.

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

Konuyla ilgili ben Motul bulunmayan bir durumda diğer markalarında kullanılabileceği fikrimi sürdürüyorum. Ancak siz değerli araç sahiplerinin de fikirlerini almayı çok isterim. Herkese sağlıklı günler araçlarınızla keyifli sürüşler.

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.