Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (583. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.109
Cevap
200
Favori
1.015.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum, güzel bilgiler ve araştırma olmuş, teşekkür ederiz.

Kendi adıma cevaplayayım; mesele MOTUL takıntısından çok, servisin bu yağı piyasa fiyatının çok üzerinde satması ve o yüzden Subaru sahiplerinin de yapıları gereği bu paraya karşılık kendilerini .....i hissetmemeleridir.

Yoksa aynı maliyete, aynı kalite ve belki daha iyi yağlar da mevcut olabilir ve tabii ki kullanılabilir. Araştırmanız bu yüzden değerli bence.

Yani Subaru nun kitabında yazan ve bir sebeple (ticari-stratejik veya başka sebeple) tavsiye edilen yağı kullanmak için bile servise öpücük vermek istemiyoruz yavu. 

Yoksa Motul aşığı veya Fanı olduğumuz için değil. Hatta daha iyi bir yağ tavsiyesi olacak kadar araştırıp siz tavsiye ederseniz, ben kendi adıma bu bakımda onu da kullanırım yani. 

• spyman S kullanıcısına yanıt

Sende XV ye binecek para yok o yüzden arabaya çamur atıyorsun. Benim aracım 8.5 lt yakıt yakıyor. 420 tl benzin ile hepsi şehir içi kısa mesafe dur kalk 700 km yol yapıyor. Sen git kendine bi linea 1.3 multijet al gayış gibi dursun. Sende subaru ya binecek ağız yok. Sen bunun farkında yeni varıyorsun. Subaru pişmanlıkmış. Cebinde yoksa arabayı suçlama birader.

• ViTeSKoLu kullanıcısına yanıt

Honda crv çok güzel araç. Ben de xv yi büyütmek istiyorum. Crv ve yeni tucson mantıklı geliyor ama piayasada pek araç yok. Ben de erteledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru xv pişmanlıktır nemruta ailenizle çıkmaya çalışırken 15 km/h i geçemeyen benzini su gibi içen ve kitapçığında beni zorlama 100 km ye 15 sn de çıkarım diyen xv pişmanlıktır. Burada subarusunu satamayıp sizi aldatmak isteyenler olabilir. Benim Allahtan 2. Arabam var yoksa çoook pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 30 Ekim 2021; 15:41:46 >

Siz aracınızı satıyordunuz değil mi, ilan var mı sitede yada satış bilgileri nedir paylaşabilir misiniz

Sürekli aynı şeyleri paylaşarak neden konuyu baltalıyorsun?

Resimden anlaşıldığı üzere aracınız exclusive donanım. Sarı siteye bakarsanız sizin donanımda çok az XV var. Mantıklı bir fiyat isterseniz aracınızı çok kısa sürede satarsınız. Çünkü şu anda tüm marka ve modellerde sıfır araç sıkıntısı var. Aracınızdan çok pişmansınız, bu ara satmak için çok iyi bir dönem bence.

XV’ye gelirsek; Araç yokuşta ve sollamalarda gerçekten sıkıntı yaratıyor. Düz yol performansı idare eder. Genel yalıtım ve kalitesi ortalama düzeyde. Güvenlik donanımına diyecek bir şey yok. Avantajı altının yüksek ve sürekli dört çeker olması. XV alanlar genellikle ne aldığını bilerek alıyor.

Sizin ikinci aracınız safkan bir Alman ve BMW olunca doğal olarak performans ve kalite konusunda kıyaslama yapıyorsunuz. Ama elmayla armudu kıyaslıyorsunuz. SUV tarzında çoğu araç, binek araçların konforunu, yalıtımını ve performansını veremez. XV’yi bu hususları bilerek almanız gerekirdi.

Ben de BMW F40’tan bu araca geçtim. Altı yüksek ve dört çeker bir araç istiyordum. Performans konusunda bir beklentim yoktu, zaten genellikle sakin araç kullanırım. Ama yokuşlarda ve sollama esnasında F40’ı aramıyorum dersem yalan olur. Bende de yine B segmenti turbolu ve güçlü bir araç mevcut. Şehir içinde genellikle onu kullanıyorum ve sıkıntı yaşamıyorum. Genellikle ihtiyaç halinde ve uzun yolda XV’yi kullanıyorum.

Son olarak her aracın artıları ve eksileri var. Her markanın tutkunları mevcut. Her araç öyle ya da böyle satılır. Şu dönem gerçekten aracınız ile mutlu değil ve pişmansanız, satmak için iyi bir dönem. Bu dönemi değerlendirip değerlendirmemek tabii ki yine sizin kararınız.

• Objektif değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi araç en ful paket.

Eyesight eşimi defalarca kazadan kurtardı.

Ben sevmiyorum ama eşim memnun keşke motoru turbo olsaydı.

Bu zamanda araba satmak sıkıntı yerine koymak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 30 Ekim 2021; 23:11:3 >
    İstanbul- küçük Çamlıca tepesini, yaz kış hemen hemen her gün inip çıkıyorum evet yavaş çıkıyoruz ama her durumda çıkıyoruz😃 azıcık kar yağınca sadece biz çıkıp inebiliyoruz. 🙃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar;
    Ben de golf 7 orta paket 1.4 vardı bu araca göre gayet hızlıydı, forumun tamamını okudum, YouTube da neredeyse bu araç ile ilgili tüm YouTuberların yorumunu dinledim, test sürüşleri ile ilgili tüm görüşleri inceledim ve aracı aldım.
    Eşşek gibi değil net söyleyeyim, ayrıca ben çok “hor” kullanıcı biri olarak yakıt tüketimi konusunda İstanbul gibi 7/24 trafik şehrinde bir 4x4 arac düşündüğünüz de ortalama 8.2 litre tüketmesi bana normal geliyor.
    Şanzımana alışmak zaman alsada memnunum, bu iki konu üzerinden yorumlamak çok haksızlık oluyor ayrıca autonomous cruise control, şerit takip size yarı otonom sürüş sunuyor. Dahası 4x4 ile her yolda gönül rahatlığı ile kullanım başka bir şey. El özet aracın sunduğu özellikler yanıltıcı değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceo000 -- 31 Ekim 2021; 22:16:26 >
  • 1 Kasım itibari ile fiyatlar

• Bakalım ikinci elleri ne olacak, XV yeni kasanın ikinci eli için en az +20000 TL gelir, nereye gidiyor bu araç fiyatları !

• Bayi 405 bekliyoruz diyordu. Vay be :/

• Hafta sonu 30 bin km bakımını yaptırdım 1975 TL

• Arkadaşlar merhaba,

Yazmadan önce arama yaptım ama ilgili bir şeye rastlamadım o nedenle sizlere sormak istedim: 2019 model XV kullanıyorum. Birkaç aydır yolların bozuk kısımlarında arka kapıların üst tarafından olduğunu tahmin ettiğim çıtlama sesleri duyuyorum ve epey rahatsız oldum. Bununla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan varsa yorumlarını almak isterim. Duyduğum çıtlama sesleri plastik aksamdan kaynaklı değil gibi.

Kullandığım araç 50000 km'de. Daha önce ilk ve ikinci versiyonları da ikişer sene kullandım. Yani toplamda 6 yılı aşkındır XV kullanıyorum. Daha önce böyle bir duruma rastlamadım.

Herkese iyi günler dilerim.

• hmavunduk H kullanıcısına yanıt

Evet, benim başıma geldi (2018 XV). Facebook grubunda (Subaru XV Türkiye) paylaşmıştım. Ses ve görüntü var. Bakıp sizinkiyle karşılaştırırsınız, aynı mı değil mi diye.

Benim araçta tavan barına denk gelen sac birleşim yerindeydi sorun. Tavan döşemesini söküp sac birleşim yerini hafif aralayıp arasına teroson mastik sıktılar, sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 8 Kasım 2021; 19:43:36 >
  • Subaru xv yi güvenlik donanımı açısından çok beğeniyorum ama şu atmosferik motor konusunda bir türlü arabayı almak konusunda karar veremiyorum. 450k para verip arabanın gitmeme ihtimali beni çok üzüyor. Offroad için alsam kesin alırım ama %90 şehiriçi %10 memlekete giderken uzun yolda kullanacağım. Ne dersiniz arkadaşlar? Bu durumda xv alınır mı? Kullanıcı arkadaşlar yön gösterirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curseofeanor -- 8 Kasım 2021; 20:24:46 >
  • Xv xclusive eşim kullanıyor , bazen kullanıyorum gaza basıp gitmediği her gün çıldırtıyor.

Oğlum bağıra bağır yırtınan araba için " ha gayret 60 ı geçti " diye dalga geçiyor.

14 saniye dile kolay 0 100 kamyon gibi.

• Arkadaşlar merhaba, dün fark ettim daha önceden de öylemi idi bilmiyorum. CC de hızlanma sırasında sanırım sağ arka taraftan bir ses geliyor. Mesela CC atıyorum 80 e ayarlı iken fren yaptık ve devre dışı kaldı daha sonra hızım 35-40 km arası tekrardan aktif ediyorum ve 60 km ye kadar sağ arka taraftan (esp devreye girdiğinde tırtttt diye bir ses çıkar hani tam onun gibi değil de çok daha kibarı sanki güç aktarımı yapıyor gibi) bir ses geliyor. Bu durum ile karşılaşan oldu mu? daha önceden. Eğer oldu ise nasıl çözdü bu durumu?

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.