< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (602. sayfa)
-
-
Merhaba, aracın 1400kg çekme kapasitesi var, söylediğiniz ağırlık 5 kişi + bagajdan biraz fazla. Herhangi bir performans (mevcut performasından) sorunu yaşamazsınız.
-
Merhaba, 2018 ve sonrası Subaru XV almayı düşünüyorum. Sadece sormak istediğim Xtreme ve Xclusive paket arasındaki farkları bilen arkadaşlar anlatabilir mi? Xclusive de deri koltuklar dışındaki farklar nelerdir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2018 Donanım Farkları. Daha sonraki yıllarda başka özellikler de eklendi. Vites kulakçıkları, ön kamera vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 6 Mart 2024; 12:1:9 >
Murat hocam ben de 2020 xtreme var; anahtarsız giriş çıkış çalıştırma ve pin kodu ile giriş özelliği vardır. Bilginize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar.
XV almayı düşünüyorum.
Makyaj yedikten sonraki kasayı biliyorum. 2024 isim değişti zaten.
Fırsatım olursa en dolusunu almayı düşünüyorum.
Su yıldan sonrakileri al dikkat et diyeceginiz bir husus var mıdır?
Mevcut bütçemle 2021 xclusive alabiliyorum gibi duruyor.
Merhaba, araçların herhangi bir kronik sorunu yok. Klasik hasar ve bakım durumlarını kontrol etmeniz yeterli. 2017'den 2024'e kadar olan araçlar bir kaç küçük değişiklik dışında birebir aynı. KM, yıl ve bütçenize göre seçiminizi yaparsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
-
Merhaba, 4 yıldır keyifle kullandığım aracımı satıyorum. Bütün bakımları düzenli olarak yetkili servis tarafından yapılmıştır. Herhangi bir tramer değişen boya yoktur. Kısa sürede satmam gerektiği için fiyatı makuldür.
-
merhabalar aracınızı sattınızmı acaba
-
Merhaba dostlar, aracımızı satmayı düşünüyoruz henüz ilana koymadım hafta içi 1 mayıs gibi boş bir vakitte koyacağım ilgilenen olursa dm den bilgi verebilirim, ilan yayınlandığında ayrıca buradan paylaşacağım; 2020 model (ağustos çıkışlı f1 vites, arka farkar karartma eklenmiş) extreme paket 40800km (hafta sonları aktif olarak kullanıyoruz) ayrıca kış lastikleri, tavan barlarını da yanında vereceğim
Merhaba, Subaru ikinci el araç almayı planlıyoruz en kısa zamanda. Bütçemize uygun seçeneklerimiz: 2010 model Subaru Forester 2.0 XS AWD Elegance (160bin km) ve 2012 model Subaru XV 1.6 Elegance CVT (60bin km). Şehir dışına taşınacağımız için İstanbul’a git gel yapacağız bolca. Kamp için arazide kullanıma uygun bir araç istiyoruz. Bu iki araç arasından şunu alın dediğiniz model hangisi?
2010 forester kullanmadım ancak, 2017 xv kullanıyorum. 2012 xv nin ilk piyasaya çıktığı yıldı, baya yatırım yapıldı o dönem için. Bu nedenle daha güncel bir alt yapı sunuyor. Xv için asıl kırılım 2016-17 kasayla oluyor (teknoloji anlamında).
uzun yol için forester daha rahat bir kullanım sunabilir 2 litre motor karşılığında, bunun dışında majör bir fark olacağını düşünmüyorum.
şimdiden hayırlı olsun, her ikiside özellikle kamp, hafif offroad (iyi bir lastikle daha da iyi) performans sunacaktır.
Tercihimiz 2012 XV’den yana oldu. Tavsiyeniz için teşekkürler 👍🏼 Subaru gerçekten farklı bir araçmış
Sizin adınıza çok sevindim, kazasız belasız, iyi günlerde kullanın :)
-
Merhaba arkadaşlar,
2020 XV ile aranıza katıldım.
Aracın 60.000 km bakımını yaptıracağım. Sizlere danışmak istedim.
Hem fiyat bilgisi açısından hem de servis önerileri açısından destek olursanız sevinirim.
Önceki sahibi Jaspa'ya gidiyormuş ancak haftasonları çalışmadıkları için bana uymuyor.
Ben de forumlardan araştırdıklarım sonucunda;
Mekateknik'e fiyat sordum ve 24.000 TL gibi uçuk bir fiyat verdiler.
Yetkili servis 11.000 TL civarlarında bir fiyat verdi.
Son olarak Subaru BOSS 5500TL civarlarındaymış.
Bu dengesiz fiyat farklılıklarını da anlamlandıramadım doğrusu.
Önerilerinizi ve fikrinizi merak ediyorum.
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Öncelikle hayırlı olsun. 60bin-4. yıl bakımında yanılmıyorsam ek olarak arka diferansiyel yağı da değişiyor ancak 24bin fazla. Sorduğunuz servis yanlış bişey anlamış olabilir. Ben aracımı aldığımdan beri Cadde servise götüyorum. Hem bakım kısa sürüyor-hızlılar, hemde çok ilgililer. Tavsiye ederim. Fiyat içinde bilgi verirler.
-
Merhaba Dostlar;
Aracımı ilana koydum, meşhur sarı sitede ilan numarası 1172948704
2009 Forester’dan 2023 XV’ye geçtim. Kamp yolları için iki araç da iş görür. Sadece XV için port bagaj gerekebilir. Forester performans olarak üzmez ama yaklaşık 3 lt fazla yakar. Boyutlar sorun olmayacaksa XV tavsiye ederim.
Geçen ay 15 K bakımını yetkili serviste 7.700 TL yaptırdım . Normalde diferansiyel yağı 45 K da değişiyor özel servisler 60 K da şanzıman yağı değişimi yapıyor bundan dolayı yüksek çıkmış olabilir .
-
2018 model Forester vardı sıfır almıştık. nakit ihtiyacı oldu hem piyasa durgun hemde subaru markasının ağır gitmesinden dolayı,
2018 model XV ile takas edip üzerine para aldım.
XV genel olarak hoşuma gitti. isteyen varsa satabilirim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X