Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.102
Cevap
199
Favori
1.012.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 5 inde yayımlanan ilanımdaki Subaru Xv satıldı. 4.Subaru aracımı da 1 hafta geçmeden satıldı..Aracınız temizse ve bakımlıysa Subaru nun kıymetini bilen her geçen gün artıyor..

• utabev U kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 ve üzeri XV araçlara ön park/görüş kamerası uygulaması
    imge elektronik gebzeyoutube
    Subaru xv Orjinal ekrana ön kamera 05456135068
    https://www.youtube.com/shorts/2MBr6VuePSc?si=7zUAGtMFChuMlkWQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 12 Aralık 2024; 14:29:24 >

• Carsever kullanıcısına yanıt

Sanırım makyajdan sonra standart hale geldi ön kamera

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

Makyajdan sonra full pakette var

• Merhaba arkadaşlar 2021 Eylül çıkışlı subaru xv orjinal yokohama lastikler at lastiğe geçtiğim için boşa çıktı antalya içi forumdan arkadaşlara uyguna vericem

• Merhabalar herkese. Ankara'da yaşıyorum, yetkili servis veya özel servis olarak tavsiye edebileceğiniz firmalar hangileridir acaba?

• Herkese merhaba, aracıma Thule marka portbagaj almak istiyorum. Fakat ülkemizdeki fiyatlar avrupaya göre çok yüksek kalıyor. Yurtdışından araçla gelen birine satın aldırmak geçiyor aklımdan. Daha önce böyle bir işe girişen oldu mu yada aramızda oralara yolu düşecek var mı?

• akino A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ankara’da Subaru Ata tek yetkili servis olarak hizmet veriyor. Ancak son 1 yıldır araç sahiplerinin servis hizmetlerinden memnun kalmadığı yönünde yorumlar duyuyorum. Özel servis olarak Şaşmaz Oto Sanayide Subaru Arıcan’ı tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SolidCerberos S kullanıcısına yanıt

Merhaba tavan ara atkılarınız var mı ki, onlar yoksa port bagaj takamazsınız. Tavsiyem yurtdışı yerine temiz 2. el takip edip bulmanız.

• Thai-Fun kullanıcısına yanıt

Evet ara atkı var. Açıkcası yurt dışında sıfır fiyatına 3-5 yıllık ikinci el almayı düşünmüyorum. Sadece ülkemizde sıfır fiyatı yüksek diye bu fiyattan dolayı olmadık ikinci el fiyatlar istenmesi doğru değil. Mesela güncelde bi ilan gördüm; kişi demişki "almanyadan gelirken aldım, 1 defa kullandım fiyat 1500 euro" ürünün almanya fiyatı 900 euro... şimdi param olsada bu zihniyetteki insanlarla alışveriş yapmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidCerberos -- 7 Ocak 2025; 12:2:17 >

Haklısın dostum, bazı ikinci el satıcılar saçmalıyor gerçekten. Umarım mantıklı bir rakama bulursunuz.

Yetkilisine baktınız mı, internet sayfasında stok görünmese de ellerinde oluyor genelde.

• Motion serisi aslında daha aerodinamik ama parlak kaplamaydı. Ben bu sebeple Force serisi aldım, mat ve pütürlü, aracın dodikleriyle uyumlu. M boy.
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

İyi günlerde kullanın. Sanırım bizim araçlar için en uygun boy M olanlar. Sizin ikinci görseldeki de yine M boy mudur?

Yetkili satıcıların sitelerini inceledim, açıkcası fiyatlar avrupaya göre çok yüksek hatta x2-x3 diyebilirim. Bu nedenle en azından ülkemizden sıfır satın alma düşüncesinden uzaklaştım.

Evet M boy. Zaten fotoğrafları da bu sebeple yükledim. Aracın üzerinde nasıl duruyor bir fikir verebilir.

• Taşıyıcı bar dahil 37bin.

Yetkili servislere bakın, bütün firmalar aksesuar olarak satıyor bu kutuları hem de ellerinde kalan oluyor onları güncel thule fiyatlarından çok daha uyguna satıyorlar. Örnek olarak şu linke bakın

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!turkiye.toyota.com.tr
    Corolla Aksesuarları - Dış Aksesuarlar
    https://turkiye.toyota.com.tr/aksesuar-katalog/corolla/dis-aksesuarlar/tasima

Eski Mazda bayilerine sorabilirsiniz, Muğla'da Gören otomotiv vardı bu thule portbagajlardan çok uygun fiyata satmıştı zamanında ,keza ford bayileri de aynı şekilde. Ford'un kendi sitesinden akseuar kataloglarında fiyatta belirtiliyordu yanılmıyorsam, araştırın mutlaka piyasadan çok daha uyguna otomobil bayilerinden alabilirsiniz.

Dostum şöyle bir baktım malum sitede sıfıra yakın M200 (Gördüğüm kadarı ile fiyat paylaştığınız m400 ile aynı tasarım ve hacim) uygun rakama mevcut.

İsterseniz bir bakın. Link vermek yasak mı emin değilim o yüzden siz bir bakın bulursunuz Çekmeköyde sanırım.

• 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.